Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hordjál kötött sapkát, az véd a hideg ellen (nehogy úgy járj mint a viccbeli nyúl).
![]()
Szia.
Ne is haragudj de épp ma kaptam 2 levelet innen. 4 napja regisztrált és küldjem el neki a könyvet.(Ékezetek hébe-hóba) Az,hogy melyiket (?) sehol.Felőlem lehet az illető akár Oscar díjas művész is akkor sem fogom tudni,hogy mit is akar..Azért ha írok valakinek minimum az,hogy helyesen teszem. A Hófehérkét meg nincs időm beszkennelni... ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
Régen ettünk már. A feleségem névnapjára és házassági évfordulónkra készítettem egy kétszemélyes tálat, ami hat személyesre sikerült. Az első képről lemaradt a a sült kacsamell.
Menü: Gordon blue, máj rántva, máj baconba göngyölve, sütve, sült kacsamell,Rántott karaj, rántott csirkemell, A gombát elfelejtettem kirántani pedig a majonézt is elkészítettem hozzá. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2013
Már Te is 'bacon'-ba göngyölsz, szalonna helyett?
![]() ![]()
Isten éltessen mindkettőtöket nagyon sokáig!
![]()
Gratulálok nektek.
![]() ![]()
Gratula az évfordulóhoz! A kaja is nagyon szépen sikerült, már folyik a nyálam. Csupán egy apróság: Az nem Gordon blue, hanem Cordon Bleu. Nem vagyok finnyás, de ha egy étterem étlapján így van írva, akkor ott nem eszek.
A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
Ha egyszer eljössz Doncso falvára, akkor tálalok neked kordon blő-t azt elfogadod?
![]()
Naná, hogy igen! Hoho kajáját megenném, nem azzal van gond.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy olyan étterembe szerveztem a családi- ünnepi ebédet, ahol gordon-nak és blue-nak volt írva. A húsleves, meleg víz volt, valami kínai Vegetával megbolondítva és a (szerintem) mexikói mirelit zöldségből volt a betét, mert kukoricát is találtam benne. Ezután jött a rémálom. A gordon szelet, egy összeégetett cipőtalp volt panírozva. Benne a reszelt sajt nem olvadt el. Találtam még 3db. 3x3mm-es gépsonkaszelet kockát is. A hercegnő burgonya, maradék fűrészpor- burgonyapüréből volt készítve és szét volt folyva. A megkívánt ubisalin nem volt ecet (és amúgy nem kötelező) fokhagyma sem. A sör viszont kellemesen langyos volt, mindezt megkoronázva. A pincér majdnem teli tányérokat szedett le és megkérdezte: "Hogy ízlett az ebéd?" Ekkor jutott eszembe Chuck Norris és a pörgő rúgása... Miután röviden elmeséltem a gondunkat, duzzogva távozott. Ekkor egy kicsit már morcos voltam, mert a harmadik hívásra sem jött oda, hogy fizethessünk. Életemben először nem adtam borravalót, pedig tudom, hogy nem Ő a hibás, hanem a konyhafőnök és az üzletvezető. ![]()
Nem adtál neki jattot? Na szégyeljed magad.
![]()
Hátha nem mndenki tudja: a "Cordon Bleu" franciául:Kék szalag, amit a Titanic próbált megnyerni, ezért a hajó főszakácsa kitalálta ezt a kaját-1912-ben. A kaja fennmeradt, a hajó sajnos nem.
Amiért pedig örök hála és köszönet
![]() ![]()
Ez a beszéd ! miller volt azóta? Ne mondd hogy nem.
Volt! Bejött. A hírét is továbbadtam már több emberkének!
![]()
Hogy fogom kiheverni a holnapi 26. szülinapomat még nem tudom. Bár nálunk emiatt nem lesz családi rendezvény.
![]()
Mondtam én neked. Hiába. Ami jó az jó.
![]()
Isten éltessen,több jövedelmet.
Azért sapkát ne vegyél fel holnap mert nem tudod majd mitől fáj a fejed.. ![]()
Szia!
Isten eltesen! Szerelje be a vecebe egy asztalt, amin elfer a PC-ed es egy tal, legyen ahonan megozd velunk milyen a 27-dik eletev ![]() Ja es ne feled " megis forog a fold". Idézet: „mert nem tudod majd mitől fáj a fejed..” Tudom mitől: az asszony hiánytól. Most fűzöm az egyik csajt és próbálok egy randi félét összehozni vele, bár ebből a szempontból nem egy egyszerű eset.
Egyszerű esetet nem is fogsz találni,
![]() ![]()
Gratulálok hozzá. Én pont ma vagyok kétszer annyi, meg kettő.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |