Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát ha nincs más csak ftp, akkor gáz van. Tudtommal azzal nem fogod újra indítani, kénytelen leszel manuálisan. A jövőben mindenképpen ajánlom egy ssh telepítését, azzal bármit tudsz csinálni ha elszállt a csillivilli.
Sziasztok! Mi lett a villanyszerelés témával? Szerettem olvasgatni sok jó dolog le volt írva ott.
A glicerin nagyon megpuhítja, a jó: szilikonspray, ez lassítja az öregedést, szórhatod a külsőre is, száraz úton pár 100m. után a felesleg lekopik, nem fog csúszni.
Használta már valaki a guitar rig nevű programot xp-n? Nekem valamiért soha nem működött csak win7-el.
Láttam ma egy citrom sárga pókot. Tudja valaki mi volt az?
Szerintem egy citromsárga pók. Bővebben: Link
Idézet: „Láttam ma egy citrom sárga pókot. Tudja valaki mi volt az?” Ez latinul a "Barnapon fakularia" alfaj. Eredetileg barna, de a napon idővel kifakul citromsárgára. Mint neve is utal erre. Ez már öreg példány. Íze savanykás, hogy még jobban a citromra hasonlítson. Ógörögök ebből készítették a limonádét. A hozzászólás módosítva: Máj 31, 2014
Talán azért, mert minimum win7 kell a működéséhez: Bővebben: Link
Szia! A WD-40 és a hozzá hasonló multiszuper petróleumféleségeket tartalmaznak. Amik oldják a vulkanizált gumit. Alkalmasabb a fehér vazelin (jobb gyógyszertárakban kapható) ami ugyancsak kőolaj származék, de kíméletesebb a gumival és a műanyagokkal. A gépkocsik ajtószigetelését, fegyvertáskát, derékszíjat és bakancsot is lehet vele ápolni. Ha fehér bőrű vagy akkor a válladra kenve jobban véd mint egyes drága naptejek (piros leszel mint a rák, de nem égsz le).
Üdv: Zsolt. A hozzászólás módosítva: Jún 1, 2014
Akkor szerzek. Ezen kívül potméterek kenegetésére is jó lehet?
És még teát sem kellett főzniük...
Ne keseregj ezen, egy hónap múlva amikor épp negyven fok lesz visszasírod még.
Mit szoktak ezek inni, mindent lefikáztak? (még a Yeni Raki-t is , biztos irtóznak az olyan italoktól, aminek van íze...)
Sziasztok!
Szerintetek bicikli vázat meglehet hegeszteni? Sajnos eltört a bicikli vázam a középső agynál a pedálnál , az alsó "támasztás". Egyszerűen belülről szétrohadt ,a mai napig bírta. Egy MTB vázról van szó. A biciklit kb. 14 évig használtam mostanáig, így hát nem egy új darab. Egyáltalán érdemes meghegesztetni? (Ha egyáltalán meglehet.)
Lehetni lehet, de érdemes e? Teszem azt a csúcsforgalomban ismét eltörik alattad, mögötted a csuklós busz....
Ha olyan hegeszti, aki tud rendesen hegeszteni, akkor miért ne? Például nálunk a garázs vasszerkezetét fater hegesztette, akinek nem szakmája a hegesztés, mégis áll már vagy 12 éve a garázs és nagy hóban sem omlott össze a tető.
Az a vasszerkezet nem rozsdásodó, 1mm vastag falú acélcsőből készült. Igaz?
A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2014
A bringa váz kicsit más. Vékony a cső. Ha acél tudtommal kemény forrasztani szokták. Ha alu akkor hegesztik, de ahhoz speciális technika kell. Egy MTB vázzal nem vacakolnék, azt még ajándékba is lehet szerezni.
Vettem is egy ilyet, azt mondta a pénztáros őrizzem meg a blokkot, mert 3 év garancia van a reszelőre .
3 év alatt nem kopik el? Nem hajlik el? Nem törik el? Nem hagyom el?
Olyan hegesztőt keress, akinek van referenciája, ért hozzá. Meg lehet "patkolni", és örök darab. 5 dg-mal nehezebb lesz a gép.
Ezeken a zenéken szocializálódtam... Most hétvégén pedig Pokolgép koncert jeeah!!!
Előtte kiszaladunk egy kicsit hollandiába,na nem fűért. |
Bejelentkezés
Hirdetés |