Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Naa, ne csináldd már! Még nem hallottam ilyet, írj légy szives a cuccról néhány sort!
Igen, ismerős. Mi a srácokkal szexista poénokat nyomunk! Egy idő után már mindenről az ötlik az eszedbe!
![]() Egyébként mindenkinek decemberi esős jó estét kívánok! Nálunk esik! Matyi
na szoval ezt csak kivételes emberek kaphatják meg
![]() ![]() ![]() ![]()
Az világos, hogy indukciós kemence lesz, de elnézést a kérdésért, mi lesz benne? Mondjuk a képen a csavar igencsak oxidálódott, tehát kapta a kiképzést
Mondjuk 100 amper tud melegíteni. Mi nagyfrekvnciás sebészeti vágókat mértünk: 400 watt csúcson, effektívben... 400 kilohertzen Szikrázott is rendesen! Úgy látom, ez egy kihangolt, nagy jóságú rezgőkör!
jesszus, mi van itt? Beírok, elnémul ez a topic... Ennyire ki nem állhattok?
![]()
Szia! Nem! Dehogy, csak gondolom mindeninek vacsoraidő, én is arra várok. Nálunk túrós palacsinta lesz!
És itt is esik ![]() Ja és még mindig a szobám rámolom.
Noh este 9:15ig ráérek
![]() ![]() ![]()
Jéézus, rosszul írtam a smileyt... helyesen így
![]() Idézet: „hol a világűr vége” Attól függ, hogy honnan nézzük ez elejét. Debrecentől, vagy Soprontól.
nem muszáj, odaadhatod nekem is, fénypostával!
![]() ![]()
Igen, indukciós kemence lesz. De nem akarok többet ON-olni. A moderátorok esetleg engedélyezik a témanyitást Indukciós kemence néven?
![]() ![]() ![]()
Ne csináld már! Mindjárt lázadok, hogy csak palacsinta lesz! Csorog már a nyálam! Amúgy nemrég nálunk ez volt. Bővebben: Link
Csirkecombok hagymás indiai szószban. Nam-nyam!
KLIKK Erre most mit mondjak? Vagy Ti mit tudtok? egyszerűen 5 perc a videó de nem találok szavakat.
Azt, hogy egy jól megcsinált keretes szerkezetű video!
Könnyesre röhögtem magam, köszi!
Itt nálunk most bableves van
![]()
Mind a kettő finom, szerintem! Én rakott krumpli, paprikáscsike, tojásleves, krumplileves, szilvásgombóc, stb. fan vagyok! nem kell itt flancolni
![]() Idézet: Mért? Említette valaki a ráksalátát? „nem kell itt flancolni” ![]() Nah, megyek kész a vacsi!
Nállam a kirántott asztalfiók töltött pisztollyal a nyerő
![]()
Hoppá, én most tömtem be egy adag kakaós palacsintát ala nagymutter.
Tegnap meg rendeltem egy banános-nutellás palacsintát, vanilliaöntettel...na az vitte a prímet, meg a kalóriát is.
Banános az milyen? nutellásat ettem már. Kettőt együtt, nem, sőt banánosról nem is tudok...
ÁÁÁ csorog a nyálam. tegnap nálunk is palacsinta volt, csak nem ehettem annyit, amennyit akartam. sajnos fékeznem kell magam. :yes:
Csorog a nyálad, de ne a billentyűzetre
![]()
Kakaóbiztos számítógép, vagy Action2k féle billentyűzet?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |