Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Naa, ne csináldd már! Még nem hallottam ilyet, írj légy szives a cuccról néhány sort!
Igen, ismerős. Mi a srácokkal szexista poénokat nyomunk! Egy idő után már mindenről az ötlik az eszedbe! Elég kellemetlen állapot is tud lenni, egy idő után kifejezetten zavaró.
Egyébként mindenkinek decemberi esős jó estét kívánok! Nálunk esik! Matyi
na szoval ezt csak kivételes emberek kaphatják meg külön nincs feltüntetve rajta pontok száma.ez azért van mert ez függ kortol és tapasztalattol.aki ismeri ezt a rendszert az automatikusan tudja hogy hány pontos labdát kapott és azis tudja aki adta hogy hány pontot adott
Az világos, hogy indukciós kemence lesz, de elnézést a kérdésért, mi lesz benne? Mondjuk a képen a csavar igencsak oxidálódott, tehát kapta a kiképzést
Mondjuk 100 amper tud melegíteni. Mi nagyfrekvnciás sebészeti vágókat mértünk: 400 watt csúcson, effektívben... 400 kilohertzen Szikrázott is rendesen! Úgy látom, ez egy kihangolt, nagy jóságú rezgőkör!
jesszus, mi van itt? Beírok, elnémul ez a topic... Ennyire ki nem állhattok?
Szia! Nem! Dehogy, csak gondolom mindeninek vacsoraidő, én is arra várok. Nálunk túrós palacsinta lesz!
És itt is esik Ja és még mindig a szobám rámolom.
Noh este 9:15ig ráérek offoljunk egy jó nagyot . Tegnap a kollégámmal leáltuk filozofálni, hol a világűr vége erre jött a válasz nem tudom, kérdeztem h mit mondtál áhh semmi a második válasz itt esett le hogy a világűr egy kiterjedés nélküli végtelen szóval semmi , ezért szeretem az éjszakai műszakot (3. műszak)
Jéézus, rosszul írtam a smileyt... helyesen így
Idézet: „hol a világűr vége” Attól függ, hogy honnan nézzük ez elejét. Debrecentől, vagy Soprontól.
nem muszáj, odaadhatod nekem is, fénypostával! Egyébként azt ebédeltem, nagyon jó is az... Fokhagymás brassói Annak a zsiványpecsenye a v2.0 változata: a krrumplit megforgatják csípős paradicsomos szószban, a tetejére 2 szelet szalonna kerül, sütve! Isteni!
Igen, indukciós kemence lesz. De nem akarok többet ON-olni. A moderátorok esetleg engedélyezik a témanyitást Indukciós kemence néven? Még nem találtam ilyen témát!
Ne csináld már! Mindjárt lázadok, hogy csak palacsinta lesz! Csorog már a nyálam! Amúgy nemrég nálunk ez volt. Bővebben: Link
Csirkecombok hagymás indiai szószban. Nam-nyam!
KLIKK Erre most mit mondjak? Vagy Ti mit tudtok? egyszerűen 5 perc a videó de nem találok szavakat.
Azt, hogy egy jól megcsinált keretes szerkezetű video!
Könnyesre röhögtem magam, köszi!
Itt nálunk most bableves van Jah reggel hallgattam a sláger rádiót, Béres Alexandra bevallotta hogy rajong a pacal pörköltért
Mind a kettő finom, szerintem! Én rakott krumpli, paprikáscsike, tojásleves, krumplileves, szilvásgombóc, stb. fan vagyok! nem kell itt flancolni
Idézet: Mért? Említette valaki a ráksalátát? „nem kell itt flancolni” Nah, megyek kész a vacsi!
Nállam a kirántott asztalfiók töltött pisztollyal a nyerő Most akarom rávenni muteromat hogy karácsonyra főzzön halászlevet, a mai menü meg pizza (egészséges életmód)
Hoppá, én most tömtem be egy adag kakaós palacsintát ala nagymutter.
Tegnap meg rendeltem egy banános-nutellás palacsintát, vanilliaöntettel...na az vitte a prímet, meg a kalóriát is.
Banános az milyen? nutellásat ettem már. Kettőt együtt, nem, sőt banánosról nem is tudok...
ÁÁÁ csorog a nyálam. tegnap nálunk is palacsinta volt, csak nem ehettem annyit, amennyit akartam. sajnos fékeznem kell magam. :yes:
Csorog a nyálad, de ne a billentyűzetre
Kakaóbiztos számítógép, vagy Action2k féle billentyűzet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |