Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Rendes lion akkut akarsz akkor ne kínait vegyél. Azok mind rosszak. Kivéve ha eredeti panasonic, LG sanyo, vagy samsung akkut veszel. Ha beszorzod az ultrafire meg hasonló hulladékok valós kapacitást az árral akkor ott vagy egy eredeti cella áránál. Nem a megbízható eladó a lényg hanem a jó akku.
pl ez jónak tűnik: Bővebben: Link Stílus! Mod. A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2016
Köszi. Máris nézem.
Idézet: Igen én is úgy szoktam rendelni hogy megnézem az eladások számat és hogy mennyi a pozitív. Ha nagy értékben veszek akkor még az utolsó pár 30-40 terméket megnézem. Nem akarok belefutni egy lomos eladóba.(LOM-pár forintos vackok) „Nem vásároltam még olyat, de sokat rendelek eBay -ről. Olyan eladót keress,”
Pedig lithium ion akkumulátorból nagy százalékban olyat találsz ebay-en, ami nem tudja a ráírt kapacitást. Én inkább hazai kereskedőt keresnék, vennék egy darabot, és letesztelném. Ha jó, akkor vennék csak többet. Ez eljátszható ebay-jel is, csak túl sokáig tart, nem kifizetődő. A másik tényező, hogy ha jól tudom fél kg-ig tudnak kedvezően csomagot feladni, efölött pedig drága. Fél kg-ba pedig nem túl sok jó minőségű és nagy kapacitású (=nehéz) cella fér.
Nekem csakis kettő kell a fejlámpámba tartaléknak. Gondoltam arra is hogy szerzek "rossz" laptop aksit és az teszem be. Csak a kapacitást hogy tudom kimérni? Nemrég rendeltem meg az életem első saját multiméterét. Csak még nem érkezett meg.
Na meg van még a savas aksim is itthon. Step down konverterrel az is meghajthatom. Hosszú időszakra kell a fény.
Idézet: Konstans árammal meríted és méred az időt, meddig bírja az akku. „a kapacitást hogy tudom kimérni?”
Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a külföldről (többnyire Kínából) érkező cuccot ajánlott küldeményként kapjam?
Általában a drágább szállítási mód ezt is jelenti (következő lépcső a futár). Igaz, én is kaptam már ajánlott küldeményként ezt-azt, holott a legolcsóbb (ingyenes) szállítást választottam.
Van egy eladó, akitől évek óta rendelek az itthon vámhatár alatti összegért és mindig követési számmal küldte a csomagokat. Hamarabb is itt van és nem is vész el menet közben.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2016
Biztos vagyok benne, hogy megoldható, de ezzel kapcsolatban nem itt kell érdeklődni, hanem az eladóval kell felvenni a kapcsolatot és lebeszélni előre. Van aki egyből azzal küldi, aki nem, azt meg megkéred rá. Hogy felszámol -e ezért plusz költséget, azt is tisztázd előtte. Ha megegyeztetek, mehet a megrendelés.
Sziasztok!
Kapott valaki ilyen tartalmú levelet? Thanks a lot for your email. For your order xxxxxxxx,we are sorry to hear this,as the shipping status shows it's delivered,could you please get a proof of unreceived from the local postal office? We will find a solution for you once we get the proof. Ha jól értem akkor kérjek a postától egy igazolást, hogy nem kaptam meg a csomagot? Szerintem nekik kell bizonyítani, hogy megkaptam....
Nem tudom....
Mindig fizetés után jön az e-mail... és szerepel benne a fizetett összeg...
Ők úgy látják, hogy megkaptad, részükről rendben van a dolog, nekik ez elég. Mit kellene nekik bizonyítaniuk? Ilyen alapon kb. mindenki mondhatja, hogy márpedig nem kaptam meg, bizonyítsd be az ellenkezőjét a távolkeletről.
És szerinted a posta ad nekem egy igazolást, hogy nem kaptam meg?
Nem tudom. Ha ott úgy szerepel, hogy átvetted, legalábbis valaki átvette a nevedben, lehet továbblépni pl. a rendőrségre.
Milyen szállítás volt..? Volt követési szám? Ha igen ott mi a státusz? Ha nem, akkor te már elismerted hogy megkaptad. Pl azzal hogy pozitív értékelést adtál..?
A bang___d-ról rendeltem. A rendeléseimnél nincs követési szám. Amikor lejárt a megadott szállítási határidő, elkezdtem reklamálni. Küldtek egy számot, ami alapján egy kb 20 km-re lévő városban van. Ő szerintük ez rendben van, megkaptam. Nem adtam értékelést.
A rendőrség szerinted mit csinál egy 21,08 €-s tétellel?
Ha jól tudom valamilyen buyers protection van paypal-es fizetésnél a paypal-en keresztül. Banggood-ot nem ismerem (amit láttam belőle az alapján nekem nagyon kínai), de akár ott is lehet
Szia. És mi alapján tudják azt mondani, hogy a szomszéd városban van, ha nincs követési szám? Kérdezd már ezt meg tőlük! Meg kérd el tőlük, a követési számot, ami alapján ezt ők állítják, illetve mond el nekik, hogy csak ez alapján tudsz te is utána nézni. Ha ezt nem teszik meg, akkor meg add értésükre, hogy vagy vissza a pénz, vagy új csomag. Amúgy a PayPal alapból garanciát ad, csak indítani kell egy új vizsgálatot a Resolution center -ben.
Amúgy a Banggood -dal nekem csak jó tapasztalataim vannak, a termékek is elég jó minőségűek, nekem eddig nagyon bejött. De a GearBest talán még jobb, árban is. És még egy, a számot a Posta nyomkövetési rendszerében is látni? Mert akkor lehet menni a postához... A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2016
Sziasztok!
Egy Ebayes rendeléssel most úgy jártam , hogy nem érkezett meg legutolsó megadott dátumra se . Vártam még egy hetet vele , de semmi , írtam az eladónak , választ 1 hétig nem kaptam így írtam még egyszer , arra sem jött reagálás . Bejelentettem Ebayen ott ugye 4 napja van reagálni , de ez megint letelt 1 hete . Mit lehet tenni ilyenkor még ? Egy 4000.- ft-os gyerek kabátról van szó . Követési szám van , abban utolsó sorban az van hogy október végén megérkezett a shanghai reptérre ... A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2016
Sziasztok 1 hónap után már lehet aggódni hogy nem érkezik meg a csomag?
Nem feltétlen. Volt már többször is, hogy 5-6 hétre érkezett meg a csomag. Ráadásul most karácsony környéki láz van.
Mondjuk igaz ez is. Ki is ment a fejemből. Nem vagyok egy nagy karácsonyi emberke
Szia. Javaslom, hogy ne foglalkozz az ebay -el. Közvetlenül a PayPal -nál kell indítani egy vitát. Ha itt sem fog reagálni, akkor végső megoldásként a PayPal fog visszafizetni. Elvileg...
Köszönöm .
Ilyet még nem csináltam . Mit kell ilyenkor nekik írni ? Tudnál ebben nekem segíteni pár mondatban ? Idézet: „Bejelentettem Ebayen” És az ebay mit mondott ?
Sziasztok.
Olyankor mi van ha az ebay mondja meg mikor adhatom fel a panaszomat. Mert ez fogadott amikor reklamálni akartam mert sehol sincs a kifizetett termék: Az elem lehet még úton A becsült szállítási időpont ehhez a termékhez december 17, 2016. Várok még én három napot de hogy miért nem látom hogy mikorra várható. A más termék és eladónál kint van. Vagy ez eladó függő?
Nem mindig adják meg az "Estimated delivery" intervallumát. Ez eladói beállítástól függ.
Valaki küldött már vissza terméket Hongkongba, hibás termék miatt? Egy telefon kijelző jött, ami nem megfelelően működik. Az eladó kéri, hogy küldjem vissza, fizeti a postaköltséget. Ki hogyan küldte vissza?
off Hong Kong tengerparton van, így palackozod és bedobod egy folyóba.. előbb-utób elfog jutni oda.. ez a legolcsóbb megoldás. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |