Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Lapozás: OK   114 / 258
(#) cimopata válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 5, 2016 1 / 1

Rendes lion akkut akarsz akkor ne kínait vegyél. Azok mind rosszak. Kivéve ha eredeti panasonic, LG sanyo, vagy samsung akkut veszel. Ha beszorzod az ultrafire meg hasonló hulladékok valós kapacitást az árral akkor ott vagy egy eredeti cella áránál. Nem a megbízható eladó a lényg hanem a jó akku.

pl ez jónak tűnik:

Bővebben: Link

Stílus! Mod.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2016
(#) antikzsolt válasza cimopata hozzászólására (») Dec 5, 2016 /

Köszi. Máris nézem.
Idézet:
„Nem vásároltam még olyat, de sokat rendelek eBay -ről.
Olyan eladót keress,”
Igen én is úgy szoktam rendelni hogy megnézem az eladások számat és hogy mennyi a pozitív. Ha nagy értékben veszek akkor még az utolsó pár 30-40 terméket megnézem. Nem akarok belefutni egy lomos eladóba.(LOM-pár forintos vackok)
(#) Kovidivi válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 6, 2016 /

Pedig lithium ion akkumulátorból nagy százalékban olyat találsz ebay-en, ami nem tudja a ráírt kapacitást. Én inkább hazai kereskedőt keresnék, vennék egy darabot, és letesztelném. Ha jó, akkor vennék csak többet. Ez eljátszható ebay-jel is, csak túl sokáig tart, nem kifizetődő. A másik tényező, hogy ha jól tudom fél kg-ig tudnak kedvezően csomagot feladni, efölött pedig drága. Fél kg-ba pedig nem túl sok jó minőségű és nagy kapacitású (=nehéz) cella fér.
(#) antikzsolt válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 6, 2016 /

Nekem csakis kettő kell a fejlámpámba tartaléknak. Gondoltam arra is hogy szerzek "rossz" laptop aksit és az teszem be. Csak a kapacitást hogy tudom kimérni? Nemrég rendeltem meg az életem első saját multiméterét. Csak még nem érkezett meg.
Na meg van még a savas aksim is itthon. Step down konverterrel az is meghajthatom. Hosszú időszakra kell a fény.
(#) Bakman válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 6, 2016 /

Idézet:
„a kapacitást hogy tudom kimérni?”
Konstans árammal meríted és méred az időt, meddig bírja az akku.
(#) Medve741 hozzászólása Dec 7, 2016 /

Sziasztok!
Meg lehet azt oldani, hogy a külföldről (többnyire Kínából) érkező cuccot ajánlott küldeményként kapjam?
(#) Bakman válasza Medve741 hozzászólására (») Dec 7, 2016 /

Általában a drágább szállítási mód ezt is jelenti (következő lépcső a futár). Igaz, én is kaptam már ajánlott küldeményként ezt-azt, holott a legolcsóbb (ingyenes) szállítást választottam.
(#) atus1981 válasza Medve741 hozzászólására (») Dec 7, 2016 /

Van egy eladó, akitől évek óta rendelek az itthon vámhatár alatti összegért és mindig követési számmal küldte a csomagokat. Hamarabb is itt van és nem is vész el menet közben.
A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2016
(#) RoliNyh válasza Medve741 hozzászólására (») Dec 7, 2016 /

Biztos vagyok benne, hogy megoldható, de ezzel kapcsolatban nem itt kell érdeklődni, hanem az eladóval kell felvenni a kapcsolatot és lebeszélni előre. Van aki egyből azzal küldi, aki nem, azt meg megkéred rá. Hogy felszámol -e ezért plusz költséget, azt is tisztázd előtte. Ha megegyeztetek, mehet a megrendelés.
(#) Sanyi74 hozzászólása Dec 8, 2016 /

Sziasztok!
Kapott valaki ilyen tartalmú levelet?
Thanks a lot for your email.
For your order xxxxxxxx,we are sorry to hear this,as the shipping status shows it's delivered,could you please get a proof of unreceived from the local postal office?
We will find a solution for you once we get the proof.

Ha jól értem akkor kérjek a postától egy igazolást, hogy nem kaptam meg a csomagot?
Szerintem nekik kell bizonyítani, hogy megkaptam....
(#) Sanyi74 válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 8, 2016 /

Nem tudom....
Mindig fizetés után jön az e-mail...
és szerepel benne a fizetett összeg...
(#) Bakman válasza Sanyi74 hozzászólására (») Dec 8, 2016 /

Ők úgy látják, hogy megkaptad, részükről rendben van a dolog, nekik ez elég. Mit kellene nekik bizonyítaniuk? Ilyen alapon kb. mindenki mondhatja, hogy márpedig nem kaptam meg, bizonyítsd be az ellenkezőjét a távolkeletről.
(#) Sanyi74 válasza Bakman hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

És szerinted a posta ad nekem egy igazolást, hogy nem kaptam meg?
(#) Bakman válasza Sanyi74 hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Nem tudom. Ha ott úgy szerepel, hogy átvetted, legalábbis valaki átvette a nevedben, lehet továbblépni pl. a rendőrségre.
(#) Doky586 válasza Sanyi74 hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

Milyen szállítás volt..? Volt követési szám? Ha igen ott mi a státusz? Ha nem, akkor te már elismerted hogy megkaptad. Pl azzal hogy pozitív értékelést adtál..?
(#) Sanyi74 válasza Doky586 hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

A bang___d-ról rendeltem. A rendeléseimnél nincs követési szám. Amikor lejárt a megadott szállítási határidő, elkezdtem reklamálni. Küldtek egy számot, ami alapján egy kb 20 km-re lévő városban van. Ő szerintük ez rendben van, megkaptam. Nem adtam értékelést.
(#) Sanyi74 válasza Bakman hozzászólására (») Dec 9, 2016 /

A rendőrség szerinted mit csinál egy 21,08 €-s tétellel?
(#) tbarath válasza Sanyi74 hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Ha jól tudom valamilyen buyers protection van paypal-es fizetésnél a paypal-en keresztül. Banggood-ot nem ismerem (amit láttam belőle az alapján nekem nagyon kínai), de akár ott is lehet
(#) greatman válasza Sanyi74 hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Szia. És mi alapján tudják azt mondani, hogy a szomszéd városban van, ha nincs követési szám? Kérdezd már ezt meg tőlük! Meg kérd el tőlük, a követési számot, ami alapján ezt ők állítják, illetve mond el nekik, hogy csak ez alapján tudsz te is utána nézni. Ha ezt nem teszik meg, akkor meg add értésükre, hogy vagy vissza a pénz, vagy új csomag. Amúgy a PayPal alapból garanciát ad, csak indítani kell egy új vizsgálatot a Resolution center -ben.
Amúgy a Banggood -dal nekem csak jó tapasztalataim vannak, a termékek is elég jó minőségűek, nekem eddig nagyon bejött. De a GearBest talán még jobb, árban is. És még egy, a számot a Posta nyomkövetési rendszerében is látni? Mert akkor lehet menni a postához...
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2016
(#) GmS hozzászólása Dec 10, 2016 /

Sziasztok!

Egy Ebayes rendeléssel most úgy jártam , hogy nem érkezett meg legutolsó megadott dátumra se . Vártam még egy hetet vele , de semmi , írtam az eladónak , választ 1 hétig nem kaptam így írtam még egyszer , arra sem jött reagálás . Bejelentettem Ebayen ott ugye 4 napja van reagálni , de ez megint letelt 1 hete . Mit lehet tenni ilyenkor még ?
Egy 4000.- ft-os gyerek kabátról van szó .

Követési szám van , abban utolsó sorban az van hogy október végén megérkezett a shanghai reptérre ...
A hozzászólás módosítva: Dec 10, 2016
(#) antikzsolt hozzászólása Dec 10, 2016 /

Sziasztok 1 hónap után már lehet aggódni hogy nem érkezik meg a csomag?
(#) Bakman válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Nem feltétlen. Volt már többször is, hogy 5-6 hétre érkezett meg a csomag. Ráadásul most karácsony környéki láz van.
(#) antikzsolt válasza Bakman hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Mondjuk igaz ez is. Ki is ment a fejemből. Nem vagyok egy nagy karácsonyi emberke
(#) greatman válasza GmS hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Szia. Javaslom, hogy ne foglalkozz az ebay -el. Közvetlenül a PayPal -nál kell indítani egy vitát. Ha itt sem fog reagálni, akkor végső megoldásként a PayPal fog visszafizetni. Elvileg...
(#) GmS válasza greatman hozzászólására (») Dec 10, 2016 /

Köszönöm .

Ilyet még nem csináltam . Mit kell ilyenkor nekik írni ?
Tudnál ebben nekem segíteni pár mondatban ?
(#) niedziela válasza GmS hozzászólására (») Dec 11, 2016 /

Idézet:
„Bejelentettem Ebayen”

És az ebay mit mondott ?
(#) antikzsolt hozzászólása Dec 14, 2016 /

Sziasztok.

Olyankor mi van ha az ebay mondja meg mikor adhatom fel a panaszomat. Mert ez fogadott amikor reklamálni akartam mert sehol sincs a kifizetett termék:
Az elem lehet még úton
A becsült szállítási időpont ehhez a termékhez december 17, 2016.

Várok még én három napot de hogy miért nem látom hogy mikorra várható. A más termék és eladónál kint van. Vagy ez eladó függő?
(#) kadarist válasza antikzsolt hozzászólására (») Dec 14, 2016 / 1

Nem mindig adják meg az "Estimated delivery" intervallumát. Ez eladói beállítástól függ.
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 14, 2016 /

Valaki küldött már vissza terméket Hongkongba, hibás termék miatt? Egy telefon kijelző jött, ami nem megfelelően működik. Az eladó kéri, hogy küldjem vissza, fizeti a postaköltséget. Ki hogyan küldte vissza?
(#) Doky586 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 14, 2016 /

off Hong Kong tengerparton van, így palackozod és bedobod egy folyóba.. előbb-utób elfog jutni oda.. ez a legolcsóbb megoldás. Bővebben: Link
Következő: »»   114 / 258
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem