Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sony Ericsson W595 fülhallgató hangerő megnövelése
Témaindító: 187BodyGuard, idő: Nov 29, 2009
Témakörök:
Sziasztok!
Az a problémám, hogy bármilyen fülest kötök a telefonomra, nagyon halkan szól. Az a kérdésem, hogy föl lehet-e erősíteni egy fülest valamivel, vagy lehet-e valami mást csinálni vele?
Nem softwareesen szeretném, mert még garos a telóm. Valami más külsô megoldás?
Hát akkor az külső modullal megoldható csak, ha garis.
Egy sztereo végfok IC, esetleg spéci opamp, és valamennyi (legalább 3-4db ceruzaelem, vagy AA NiMH akku) Pl egy ilyen IC jó is lenne akár. [url=[url=javascript:openreq('http://www.datasheetcatalog.org/datasheets/105/373757_DS.pdf')]
Heló nekem Samsung C-3050-eshez kellene audiótuning!
Nincs itt sajnos semmi...
Helo gr89!
Hozzád lenne egy kérdésem.méghozzá az hogy ez a telefon külső hangszóróját is megnöveli vagy csak a headsetet?lehet hülyeség amit kérdezek de amatör szinten vagyok ezzel.csak szeretném megnövelni a külső hangszórómat,mert elég halk.Az enyém Sony Elm(J10i2),nem tudom ehez mit tudsz ajánlani.Segítesz ebben? Várom válaszodat. Hello
Ha a headset hangerejét feljebb állítod softwaresen, akkor a hangszóróét is állítod egyben, mivel ha a fülest használod, akkor csak átkapcsol minden hangot a fülesre!
Akkor jó. de akkor abban segíts hogy állítsam fentebb,milyen progival?Elm-hez nem tudom milyen lenne jo.És ha nem nagy kérés akkor az elérési helyét is megadná valaki?? előre is köszönöm a segítséget.
Csá
Nekem Sony Ericsson K660I van. A külső hangszórót szeretném hangosabbra !Ha tud valaki programot elérhetőséggel az megírhatná. Előre is kössz
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy rosszul lett beírva a pin kód. Most amikor a PUK kódot kéri hiába írom be ami a kártyán van, kér utána egy pin-t és amikor beírom újra kéri. Másodszori beírásnál pedig azt írja ki hogy helytelen PUK kód. De akkor most miért kéri a pint ha helytelen.
Lehet csak én nem értem. próbálkoztam többször is de semmi. És már csak 5 próbám van. Aki tud segítsen valamit. Köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |