Fórum témák
» Több friss téma |
Keress rá a lap típusára, szerintem lesz hozzá kapcsolási rajz. LA-9632P
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2018
Az meg van,csak nem tudom mi micsoda. Bővebben: Link 38-ik oldalon megtaláltam őket.
Akkor hagyd inkább! Ha meg is találnád mi a baja, ezekről a 6-8 rétegü lapokról nem egyszerű leforrasztani a nagyobb alkatrészeket. Az enyémen a BIOS-t kellet újraírni teljesen, de le kellett forrasztani hozzá. Nem volt egyszerű menet.
Gondolom a PL302, PL301 ezek a tekercsek,a ferrit szűrő az a PL201, a biztosíték az a PF201 ?
Hát ha sikerülne,egy próbát megérne,fekvőbe van a lap(2 gépből raktam össze egyet) ez megmaradt,gondoltam még mindig jobb kísérletezni vele,mint kidobni. A másik gépet már összeraktam,oda is adtam. (de mikor mind a két alaplap egymás mellett volt itt ezen a ponton,mértem ennél mást mint a másik gépnél).Csak már nem emlékszem mi volt.
Ezeket írja a kapcsolási rajzon: PL 301 1UH_PCMB061H-1ROMS_76_20% ebből mit lehet kihámozni? 1UH tekercs?
Ventiket pár évente cserélek. Annyit nem érnek hogy annyit vesződjek a kenőanyag keveréssel. Főleg hogy csak nagy kiszerelésbe tudnám megvenni és mire meg felhasználnám addigra 3x meghalok
ÉPn is meg szoktam mozgatni a ventit. Csak most valamiért nem ellenőriztem le hogy mennyire is lett elég. Biztam a rutinban és meglett a hiba. Me felnyomtam rá leszedtem és szépen szét volt terülve mind a két felületen. Mondjuk most is felpörög és melegszik de 600 fordulattal kevesebb és a hőmérő is 2C° lejjebb ált meg
Úgy néz ki meg van a ludas: az AO4407 AL Teljesítmény IC. Nálunk lehet ilyet kapni? egyenlőre nem találom.
Nem véletlenül huzza alá az oldal! Illetve miből gondolod, hogy rossz?
Néztem egy csomó videót,és lemértem én is ,ahogy a videón láttam. Nem egy drága cucc,csak elektronikai boltokba nem látom. Csájna centerbe rábukkantam.
Ahogy nézem, elég alap. Helyedbe vennék egy normális lapot.
eSDi + attika Köszönöm! Észre sem vettem Ha egy bombázó lett volna ott az biztos kiszúrta volna már a szemem
Sziasztok!
Kaptam egy 160Gb HDD-t . A HDSentinel 100/100-nak mutatja.Gondoltam leformázom Win 10 alatt. A lemezkezelő látja is de inicializálási problémája van .Engedélyeztem de I/O eszköz hibát dob és a kérést nem hajtja végre.Utólag közölték hogy egy XBOX360 lemeze volt.(XP nem is látja)Van erre valami megoldás, mert tároló lemeznek jó lenne.
Szia!
Linux alatt particionáld és formázd meg. Akár egy live pendrájvról is mehet a dolog, úgy nem kell telepíteni. A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2018
Linux Mint alatt próbáltam , de nem sok lehetőséget ad.Először feljön egy csomó szám meg betű, tele az egész képernyő, aztán nehezen betölt a Linux.Látja is a lemezt de nem ajánlja fel a különböző formázási lehetőséget , csak ha jól emlékszem annyi van hogy formázás. Elindul és kifagy a gép.De most megpróbálom megint!
A Mint-nél (Mate):Menü- Alkalmazások-Kellékek-Lemezek. Itt látsz minden lemezt, particionálhatsz és formázhatsz kedvedre, akár NTFS-ben is.
Sajnos nem megy . Megjelenik az eszköz törlése kb 5mp és kifagy . Próbálom más fájl rendszerrel hátha végig viszi.
Keress rá erre a neten „ATA password”, és rögtön rájössz hogy miért nem boldogulsz vele.
Nem ártana először unlock-olni.
Én újabban ,kb 2 éve fűrész láncolajat használok . Tökéletes hozzá.1000-Huf egy liter. Szóval megfizethető, bár ez is kitart jó pár évig, de ha van ismid aki használ ilyet, (nem össze kutyult régi használt olajat) szerintem ad egy kicsit .
Lánckenő olaj? Na erre nem is gondoltam. Na azt tudok már kérni kölcsön. Bár furcsán fog rám nézni ha kérek egy fecskendőnyit
Mindenkinek megvan a saját jól bevált receptje, amire esküszik. Egyvalamit kell tudomásul venni - bármilyen kenőanyag jobb, mint a semmi kenőanyag!
Én közönséges, autóba való motorolajat használok (ebben ugye van kopásgátló adalék), fele-fele arányban összekeverve Liton zsírral. Az eredmény - kicsit kocsonyás, jól tapadó, injekciós fecskendővel kiválóan adagolható lötty lesz. Amit ezzel kezeltem, évek múlva sem kezdett még el zörögni. Persze az a szabályos, ha a ventillátor teljesen szét van szerelve, a rákövesedett szennyeződés mind a tengelyről, mind a perselyből ki van mosva (erre a petróleum a legjobb), majd száradás után megkenni és így összerakni. Jobb lesz mint az új!
Üdv!
Van otthon egy PentiumS-es gépem. Jó pár év után előszedtem, de nem akar elindulni. Mikor bootol, ezt írja ki: Invalid system disk. Replace the disk and then press any key. Meg próbáltam újratelepíteni, de azt írja ki a bootoláskor, hogy Failure... Mitől lehet ez? Már akkor kiírja, mikor még fel sem pörgette a CD-t. Válaszukat előre is köszönöm!
Szia!
A failure elé vagy után mi van írva?
Ezt írja ki:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |