Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   760 / 1156
(#) eSDi válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Keress rá a lap típusára, szerintem lesz hozzá kapcsolási rajz. LA-9632P
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2018
(#) vladcepes válasza eSDi hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Az meg van,csak nem tudom mi micsoda. Bővebben: Link 38-ik oldalon megtaláltam őket.

Akkor hagyd inkább! Ha meg is találnád mi a baja, ezekről a 6-8 rétegü lapokról nem egyszerű leforrasztani a nagyobb alkatrészeket. Az enyémen a BIOS-t kellet újraírni teljesen, de le kellett forrasztani hozzá. Nem volt egyszerű menet.

Gondolom a PL302, PL301 ezek a tekercsek,a ferrit szűrő az a PL201, a biztosíték az a PF201 ?

Igen.

Hát ha sikerülne,egy próbát megérne,fekvőbe van a lap(2 gépből raktam össze egyet) ez megmaradt,gondoltam még mindig jobb kísérletezni vele,mint kidobni. A másik gépet már összeraktam,oda is adtam. (de mikor mind a két alaplap egymás mellett volt itt ezen a ponton,mértem ennél mást mint a másik gépnél).Csak már nem emlékszem mi volt.
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Ezeket írja a kapcsolási rajzon: PL 301 1UH_PCMB061H-1ROMS_76_20% ebből mit lehet kihámozni? 1UH tekercs?
(#) antikzsolt válasza Epu2 hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Ventiket pár évente cserélek. Annyit nem érnek hogy annyit vesződjek a kenőanyag keveréssel. Főleg hogy csak nagy kiszerelésbe tudnám megvenni és mire meg felhasználnám addigra 3x meghalok

ÉPn is meg szoktam mozgatni a ventit. Csak most valamiért nem ellenőriztem le hogy mennyire is lett elég. Biztam a rutinban és meglett a hiba. Me felnyomtam rá leszedtem és szépen szét volt terülve mind a két felületen. Mondjuk most is felpörög és melegszik de 600 fordulattal kevesebb és a hőmérő is 2C° lejjebb ált meg

Úgy néz ki meg van a ludas: az AO4407 AL Teljesítmény IC. Nálunk lehet ilyet kapni? egyenlőre nem találom.

Nem véletlenül huzza alá az oldal! Illetve miből gondolod, hogy rossz?

Néztem egy csomó videót,és lemértem én is ,ahogy a videón láttam. Nem egy drága cucc,csak elektronikai boltokba nem látom. Csájna centerbe rábukkantam.
(#) attika válasza vladcepes hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Idézet:
„Nem véletlenül húzza alá az oldal!”

AO4407
(#) Gabó válasza ABU hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

Ahogy nézem, elég alap. Helyedbe vennék egy normális lapot.
(#) vladcepes válasza attika hozzászólására (») Márc 15, 2018 /

eSDi + attika Köszönöm! Észre sem vettem Ha egy bombázó lett volna ott az biztos kiszúrta volna már a szemem
(#) belfi2 hozzászólása Márc 16, 2018 /

Sziasztok!
Kaptam egy 160Gb HDD-t . A HDSentinel 100/100-nak mutatja.Gondoltam leformázom Win 10 alatt. A lemezkezelő látja is de inicializálási problémája van .Engedélyeztem de I/O eszköz hibát dob és a kérést nem hajtja végre.Utólag közölték hogy egy XBOX360 lemeze volt.(XP nem is látja)Van erre valami megoldás, mert tároló lemeznek jó lenne.
(#) kadarist válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Szia!
Linux alatt particionáld és formázd meg. Akár egy live pendrájvról is mehet a dolog, úgy nem kell telepíteni.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2018
(#) belfi2 válasza kadarist hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Linux Mint alatt próbáltam , de nem sok lehetőséget ad.Először feljön egy csomó szám meg betű, tele az egész képernyő, aztán nehezen betölt a Linux.Látja is a lemezt de nem ajánlja fel a különböző formázási lehetőséget , csak ha jól emlékszem annyi van hogy formázás. Elindul és kifagy a gép.De most megpróbálom megint!
(#) kadarist válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

A Mint-nél (Mate):Menü- Alkalmazások-Kellékek-Lemezek. Itt látsz minden lemezt, particionálhatsz és formázhatsz kedvedre, akár NTFS-ben is.
(#) Hx-2 válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Próbáld meg ezzel "Gparted" .
(#) belfi2 válasza kadarist hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Sajnos nem megy . Megjelenik az eszköz törlése kb 5mp és kifagy . Próbálom más fájl rendszerrel hátha végig viszi.
(#) belfi2 válasza Hx-2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

A következő az lesz .
(#) pittti válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Keress rá erre a neten „ATA password”, és rögtön rájössz hogy miért nem boldogulsz vele.
Nem ártana először unlock-olni.
(#) belfi2 válasza pittti hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Köszi szépen !
Sikerült megoldani.
(#) belfi2 válasza antikzsolt hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Én újabban ,kb 2 éve fűrész láncolajat használok . Tökéletes hozzá.1000-Huf egy liter. Szóval megfizethető, bár ez is kitart jó pár évig, de ha van ismid aki használ ilyet, (nem össze kutyult régi használt olajat) szerintem ad egy kicsit .
(#) antikzsolt válasza belfi2 hozzászólására (») Márc 16, 2018 /

Lánckenő olaj? Na erre nem is gondoltam. Na azt tudok már kérni kölcsön. Bár furcsán fog rám nézni ha kérek egy fecskendőnyit
(#) pittti válasza antikzsolt hozzászólására (») Márc 17, 2018 /

Mindenkinek megvan a saját jól bevált receptje, amire esküszik. Egyvalamit kell tudomásul venni - bármilyen kenőanyag jobb, mint a semmi kenőanyag!

Én közönséges, autóba való motorolajat használok (ebben ugye van kopásgátló adalék), fele-fele arányban összekeverve Liton zsírral. Az eredmény - kicsit kocsonyás, jól tapadó, injekciós fecskendővel kiválóan adagolható lötty lesz. Amit ezzel kezeltem, évek múlva sem kezdett még el zörögni.

Persze az a szabályos, ha a ventillátor teljesen szét van szerelve, a rákövesedett szennyeződés mind a tengelyről, mind a perselyből ki van mosva (erre a petróleum a legjobb), majd száradás után megkenni és így összerakni. Jobb lesz mint az új!
(#) krauszkrisztian hozzászólása Márc 17, 2018 /

Üdv!
Van otthon egy PentiumS-es gépem. Jó pár év után előszedtem, de nem akar elindulni. Mikor bootol, ezt írja ki: Invalid system disk. Replace the disk and then press any key.
Meg próbáltam újratelepíteni, de azt írja ki a bootoláskor, hogy Failure... Mitől lehet ez?
Már akkor kiírja, mikor még fel sem pörgette a CD-t.
Válaszukat előre is köszönöm!
(#) kadarist válasza krauszkrisztian hozzászólására (») Márc 17, 2018 /

Szia!
A failure elé vagy után mi van írva?
(#) krauszkrisztian válasza kadarist hozzászólására (») Márc 17, 2018 /

Ezt írja ki:
(#) krauszkrisztian hozzászólása Márc 17, 2018 /

Mégsem, ezt:
Következő: »»   760 / 1156
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem