Fórum témák
» Több friss téma |
Ez ugyan nem a számítógép hibája, de nem találtam ilyen témát.
Hogyan lehet felnyitni az E5625 házát? Nem találtam a típusról kézikönyvet sem.
Ha ezt a fajtát, akkor így:
Bővebben: Link
Valamiért nem megy a videó.
Egészen pontosan egy Fujitsu Esprimo E5625-ről lenne szó.
Tessék...
Csak azt nem tudom, ha a gépház felnyitása ennyi nehézséget okoz, akkot mi lesz ha belenézel?
Sima yt videó link.
De gugliba beütve Idézet: csomó találat van. „fujitsu esprimo e5625 disassembly”
„...Köszi a nagy semmit”
Ezt most mire mondod? Ott van a videón minden. (hogy a típusszám nem azonos azzal ne foglalkozzál, a ház ugyanaz)
"pici hiba"
NEM E5625.
Amint látom, az erős szereplési vágyhoz nem társult valódi segítő szándék.
Az elsô találat a keresben. Ha nem ez az a ház, az akkor se lehet messze a megoldás.
Kaptál 2 videót, meg egy keresési opciót... Ha már a videó nem megy, kereshetsz megfelelő opciót, amit meg is tudsz nyitni...
Mi kell még? Menjünk oda és mi nyissuk ki? Nem kell rá válaszolnod...
"biztosan nem" csak merőben másképpen néz ki.
Tehát, vakvágány.
Tegyél már be egy fényképet arról a házról...
Mennyire érdekes hogy ezen a képen az oldlsó gombos nyitó pont így néz ki mint amit linkeltem.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2021
Ha körbefotóztad volna nekünk...egyból mondtuk volna, hogy például mit kell lenyomni!
A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2021
Ilyen fotót én is találtam, de az enyémen nincsen a "lakat" a hálózati kapcsoló felett, amivel oldani lehetne.
Akkor marad a végső megoldás
A troll kerítésen kívülre helyezve. Köszönjük a bejelentéseiteket!
Srácok használ valaki inkscape programot? Jól látom, hogy nem tud *.tga kiterjesztésben menteni?
Na és photofiltrestudio -t? Az megnyitja, szerkeszti is, de úgy látom az áttetsző hátteret nem támogatja. Mindenesetre a játék amihez képet készítek vele, nem ette meg. Tehát valami nem kóser vele. Esetleg milyen programot ismertek, ami ismeri a fájltípust, és kezeli a rétegeket, valamint az áttetsző hátteret, és mindezt képes *.tga formátumba menteni is? Lehetőleg valami kis egyszerű portable progit említsetek a photoshop és hasonló kategóriájú program itt most nem játszik. Egy egyszerű kis logo -t kellene készítenem egy játékhoz...
Próbálj meg egy PaintShopPro-t (akár valami régebbi verzió is megteszi), kezel rétegeket, és tud .tga-ba menteni.
Másik ingyenes opció: Krita
Van portable opció is windowsra.
Sziasztok
USB3 1TB samsung külső vinyó. Formázatlannak érzékeli és 0 B üres helyet lát. Szerintetek van lehetőség valahogy lementeni róla a dolgokat vagy teljesen kuka?
Az inkscape vektorgrafikai program, ez most lényeges? Ugyanis ezért nem ment tga-ba, mert az egy bitmap formátum. Ha raszter (bitmap) editort akarsz, akkor akár a Windows paint is megteszi, de ott a GIMP, van hordozható és kezeli a rétegeket, átlátszót is.
Jó az a külső tok/keret amiben van? Ha a HDD-t kiszedve másodlagosnak beteszed egy gépbe, az mit mondana rá? Ezzel ki lehetne zárni a keret/tok esetleges hibáját.
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2022
Igazából nem szétszedhetőre csinálták, de azért szétkaptam, sajna nem szabvány satás csatlakozó van a vinyón, hanem egy speciális Usb csatlakozó, kipróbáltam másik kábellel, sajna nem az a rossz.
Én arra gondoltam, hátha a HDD és az USB között van egy áramkör...
Tudom, mire gondolsz, ez nem az a fajta külső vinyó tok, amibe egy sima laptop vinyó van. erre közvetlenül kapcsolódik az usb kábel.
Tényleg? Ilyen fajtát még nem láttam. "Minitool Partition Wizard" program mit lát belőle? Ha az lát valamit, akkor át tudod irányítani az adatokat egy másik HDD-re...
Üdv!
Le tudom menteni, de speciális eszközökre van szükség hozzá mind hardveresen, mind szoftveresen (adatmentés, nem DIY kategria). Keress meg privátban a részletekért a pontos típusszámával! A HDD hardveresen hibás, szoftveres megoldással nem menthető, viszont a folyamatos nyúzástól csak rosszabb lesz az állapota és a szakszerű mentés esélyeit is csökkenti, ezért ne használd, ne is legyen áram alatt! A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2022
Macrium reflect 8-at használok, ez alapján írtam, hogy mit lát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |