Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   52 / 199
(#) rockersrac válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Idézet:
„A "melyik séf főztjét akarom enni"”
felvetésre egyszerű válaszom van: MINDHÁROMÉBÓL!Nem telhetetlen vagyok, csak kicsit(nagyon) sokat vagyok képes enni! Ja! És NEM vicc volt részemről, hanem tényleg képes vagyok 3 adag kaját eltüntetni magamban mindenféle probléma nélkül!
(#) MolnarG válasza rockersrac hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Én is inkább mindenkiéből ennék kevesebbet, minthogy csak egyféléből sokat... Tehát ha lesz a kérdőíven olyan, hogy kinek a főztjéből ennék, akkor legyen olyan opció is, hogy mindenkiéből.
(#) hapro válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

A gyakorlatban azt jelentené, hogy vegyek egy tonna mondjuk 90grammos műnyomót, aztán x forintért adnám darabját, amennyire kijönne?
Vagy hogy gondoltad ezt?
(#) tatabike válasza rockersrac hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Bélpoklos...inkább a börzéken lennél ilyen aktív...
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Nekem is lenne egy hasonló ettől direktebb megjegyzésem, hogy nagy valószínűséggel nem a kajáért megy a nép nagy része oda, az csak egy extra szolgáltatás, talán nem kéne ennyire lihegni ekörül...
(#) hadnagyakos válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Szerintem, ha a HEStore aktívabban kiköltözne a találkozóra, akkor lehetne árulni műnyomópapírt is és egyéb ilyen nehezen beszerezhető eszközöket/anyagokat.
(#) Gafly válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Most hogy így mondod, gyakorlatilag igen egészen pontosan valami hasonlóra gondoltam...
Mondjuk ha lehet tudni hogy mennyi darab A4-es lapra van igény és mint mondtad úgyis ott jársz el a bolt előtt minden nap, akkor?

Igen az jó lenne, mert minél többet veszek annál olcsóbb.
A/0 méretet vágnak föl amekkorába akarom, és a vágógép percdíjas, és egyszerre sok lapot tudnak vágni, így a vágás díja ugyanannyi ha 2 ívet vágatok, és ugyanannyi, ha 20 ívet. Fejből nem tudok árakat mondani, egyébként nagyon szívesen megteszem ezt a műnyomó papírosdit.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

No most akkor lesz szalonnás palancsinta, vagy csak műnyomó papírt eszünk...? Kép: Hivatkozás
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Nem az ott lévő kiszolgáló személyzet, magas bájparaméterei befolyásolják a vásárlást?
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Pákákkal meg megsütjük őket, hogy ne nyersen együk.
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

hááát. NEM! Útba esik pont.
Különben is csak az egyiket ikszelném be, ha már így szóba jött. Meg rendes vagyok.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Szerintem egy valakire gondolunk. :smoke:
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

nagylol Neked adom.
(#) Gafly válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Szalonnás palacsinta műnyomó papírban parasztosan tálalva
Hapro, ha nekem hozol egy A0-t felvágva akkor kifizetem, kerül amibe kerül (de gondolom nem csak én vagyok így...).

Rendben, akkor így közhírré teszem, hogy ha valakinek kell még műnyomó, akkor jelezze nekem privátba, és akkor annyit viszek. Árat holnap írok, mennyibe kerül majd.
A/0 lapot vágnak fel amekkorára akarod, A/4 a praktikus szerintem...
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Igen, jól néz ki...de ő csak amolyan magamutogató fajta lehet, eddig a hangját még nem hallottam, csak fintorogni láttam. És olyan jó a hangulat ott bent ennyi p.csa egy helyen akik érezhetően utálják egymással.
Tényleg...egyébként melyikre gondolsz? Arra amelyiknek az alsó és felső fogsorában összesen 10 fog van, és a bal válla 10 centivel lejjebb mint a jobb?
(#) (Felhasználó 4577) válasza hapro hozzászólására (») Ápr 13, 2010 /

Én kb. egy éve 4Ft-ért vettem darabját és 500 darab 500Ft-ért vágták le A4-es méretre.
(#) Georgee hozzászólása Ápr 15, 2010 /

Van egy jó hírem (de még csak 50%) ha a csillagok állása jó lesz, akkor ott leszek. Pontosat Július körül tudok mondani, mert akkor kapom meg az augusztusi munkabeosztásomat. Kérdésem az, hogy Miskolc környékéről megy valaki?
(#) varttina válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 15, 2010 /

Mindenképp ott leszek , ha csak valami közbe nem jön. Egerből megyek, ha Te is vonattal jössz, Füzesabonytól együtt megyünk.
(#) Stadi válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Ha csak ezen múlik... Mondd, hova szögeljük a pilácsokat az égbolton, és átrendezzük Neked az éjszakai irányfényeket.

Komolyra fordítva a szót, tavaly volt pákabemutató, idén meg lehetne mondjuk műszerbemutató (is). Alapvetően multiméterekre gondolok. Esetleg ha valaki tud hozni megfelelő "etalonokat", akkor lehetőség lenne az arra alkalmas készülékek hitelesítésére is. Egyébként meg érdekes lenne tudni, hogy melyik műszer melyik méréshatáron mennyit csal. Akár a saját gyári értékeivel összevetve. De aki vásárlás előtt áll, az is némi segítséget kaphatna a döntéséhez, és nem csak katalógusadatok és prospektusok állnának rendelkezésére.
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Ha valakinek kötött a munkaideje, vagy valami más nyári programon is részt vesz, aminek kötött az időpontja, és legalább egy hetes, azt nem fogják egy ember kedvéért átrakni. Tehát van aki már most tudja, hogy nem ér rá, van akinek csak az utolsó pillanatban derül ki, ráér-e, és van aki próbálja úgy rendezni, hogy ráérhessen.
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Vagy én...
(#) Georgee válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Idézet:
„visszafelé mennek a vonatok,”
Akkor az már huzat és nem vonat
(#) fantom45 válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

... Ez igen Ez már az észjárás!
(#) Georgee válasza fantom45 hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Még reggel van
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Van olyan munkahely, ahol a vevői igények irányítják a dolgokat. Ha egy héttel előtte jön egy nagy megrendelés, és nincs elég ember, akkor a munkahely simán elrendeli, hogy megjelenj dolgozni. Ráadásul még csak nem is feltétlen túlóraként. A válság óta sok helyen bevezették a munkaidő keretet, vagyis megteheti, hogy azt mondja, ez nem túlóra, hanem munkanap áthelyezés.
Nálunk szinte már év elején le kell foglalni még a decemberi szabikat is, mert később már nem biztos, hogy kapsz. A nyári szabadságolással is hasonló a helyzet. Azt se felejtsük el, hogy a szabadság nagy részével a munkaadó rendelkezik. Sajnos a multik eléggé élnek is ezzel a joggal. Egyébkén én a tervezett időpontban éjjeles leszek, így nekem úgy jön ki, hogy rögtön két napot kell kivennem.
(#) titi válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Ha visszafelé megy a vonat, akkor a kocsik vannak elől, és a mozdony hátulról tolja őket, vagyis akkor nem vonat, és nem is huzat, hanem tolat a neve.
(#) zolika60 válasza titi hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Részvétem!
(#) patexati válasza titi hozzászólására (») Ápr 16, 2010 /

Van ilyen vonat Ingavonatnak hívják!
Következő: »»   52 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem