Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Láttam a youtube-on egy videót amiben egy ember a telefonjával csinál valamit és a kamerafényéből egy strobi lett. lehet hogy nem teljesen elektronikás de nem tudtam máshova fordulni.(ugye nem baj?) Én is szeretnék a telefonomra egy ilyet de nem segített se a google se semmi más
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Próbáltam magam is csinálni egy imy formátumba lévő cuccost eddig csak a rezgőt a lemerülésjelző ledet és a háttérvilágítást tudtam úgymond vezérelni. on off parancsokat adtam neki amit word-be szerkesztettem .volt egy alap amit haverom küldött de nem tudom a hátsó led ˝vezérszavát˝. lécci segítsetek
Szia!
Van rá egy elég egyszerű megoldás, de csak akkor működik ha a vaku LED, ezt most nem tudom hogy valami villanócső vagy LED van-e ebben a modelben.. Alapálapotban beütöd azt hogy: jobbra, csillag, balra, balra, csillag, balra, csillag (a jobbra és balra természetesen yostickal). Ilyenkor előjön egy rendszermenü (minden SE-nak ez), belemész a Szervíz tesztekbe és lesz egy olyan hogy LED villogtatás, vagy valami hasonló, na ott tudod villogtatni a vakut. ![]()
Szia!
Bővebben: Link Bővebben: Link2 Itt van egy-két info. Sok sikert! Most, hogy így mutattad, hogy ilyet is lehet, én is elkezdfek vele foglalkozni ![]() puli
LED. 2 darab extrafényű, természetesen fehér
![]()
Ez tetszik, működik a kód, köszi
![]() Nekem W200-asom van vaku nuku ![]() Még1x köszi a kódot...
Szivesen
![]()
Nekem is K750-esem van.
Ki szeretném próbálni, de nem világos h mit kell tenni. Valaki elmondaná köznyelven ![]() Előre is köszi
amik voltak linkek megnéztem de csak rezgett a telefon ,nekem a hátsó két ledre kellene strobi.
de kössz ezeket is!peppe ha nem tudod mit kell csinálni:word oda a kód elmenteni és a doc-ot átírni imy-re. és kész ![]()
van még egy probléma ami tényleg elektronika. világít a telóm billentyűvilágításának a felső sora. próbáltam szoftvert frissíteni alapbeállításokat de semmi. ha kiveszem az akut és visszateszem ugyanúgy világít. szerintem valami zárlat lehet, de nem akarom szétszedni mert még van gari a telóra (de minek ha azt mondták nem tudják megcsinálni) lehet nemsokáig
![]() tippeket várok hogy mi lehet a baja. please help! Idézet: „még van gari a telóra (de minek ha azt mondták nem tudják megcsinálni)” Üdv! És te úgy elhoztad? Ki kellett volna cseréltetni. mivel kötelesek kicserélni, ha rossz...
Ha nem tudják megcsinálni, akkor kötelességük cserélni az alaplapot, vagy az egész telót.
különösképpen nem zavar a világítás de mégis csak.azt meg le......om (nem beszélek csúnyán) hogy nem csinálták meg. használtboltban vettem. 3 hónap gari
mikor elhoztam nem világított 3nap a cseregari határideje. nem tom hogy valaki piszkálta-e de én nem nyúltam hozzá de mire este lett raktam fel töltőre. furcsán kezdett világítani. de mitől? a garira visszatérve nem is fogom többet egy telómat se szervízbe vinni mert csak kötelességük LENNE de nem az. na mindegy én már megjártam a szervízzel.Motorola v550 szervízbe mert bekoszosodott a kamera lencséje belülről kihoztam bluetoothon kaptam zenét és azt írja sérült mérgembe a falhozvertem ketté is reccsent. ennyit a szervizekről beviszed kitakarítattni és rosszabbul küldik vissza.
Én két telefont már visszavittem . Hát tényleg csak abszolút nyugodt embereknek javaslom.
Első szoft frissítettek utána lefagyott két nap után akku ki vissza megint két nap.A szervízből erre háromszor (esetenként 2 hét) visszaküldték egy jegyzőkönyvvel amit GSM padon csináltak minden adás/vétel paramétere jó hagyjam őket békén.Kermi (4 hét) na ekkor alaplapot cseréltek(2 hét). Visszakaptam a telefont az oldalán egy lyukkal,meg az első sarokig működő SIM kártyával,újra szervíz. A másik telefonnal nem volt ennyi cirkusz kétszer romlott el mindkétszer kétszer kellett visszaküldeni elsőre szoftver frissítés (biztos azért rossz a hangszóró,) Ezt én is beettem és elhoztam ,a második hibánál már rutinosabb voltam ,ott kipróbáltam és visszaküldettem.(kameragomb volt a rossz.
na visszatérve kellene valahonann az a vezérszó,de honnan?. ha valaki tudja kérem rakja ki ide és ossza meg velünk mert már nagyon bosszant. ja és már nem is világít a billentyű. egy kis földhözvágás és már kész is .semmi gond nincs se a telóval se az elektronikájával. a régi módszer jobb csill bal bal csil bal csil. megnéztem minden szépen műxik hehe nesze neked szervíz
![]() ![]() ![]() ![]() please help
Helló
Én olyan dolgot tudok, ami akkor villogtatja a ledet, ha hívnak. Nézz be az SE-portál fórumára. Ott lehet találsz rá java progit, de nem hiszem, hogy van ilyen. Egy próbát azért megér.
megelőztelek hamarabb néztem szét ott mint ahogy megnyíltvolna ez a tpik.
![]() ![]()
Dobja fel vki pls ezt az imy file-t mert valahogy nem működik ahogy én csinálom
![]() ![]()
NA VÉGRE ÚJRA ITT!
Elnézést ezért a nagyon hosszú kimaradásért! működik k510 de csak a háttérvilágítást a rezgőt és az akkufesz ledet lehet vele villogtatni/rezgetni. ÉS VALAKI NEM TUDTA MÉG MEGCSINÁLNI STROBISRA? VAGY NEM LENNE HÜLYESÉG EGY JAR ALKALMAZÁST CSINÁLNI VAGY AMI A Y.O.U.T.U.B.E-S(EZ A REKLÁM VÉGETT VOLT) CSINÁLT SZENTEM AZ TÉMA EXTRA OPCIÓJA VOLT. opsz elnézést a capslockért ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |