Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   132 / 147
(#) tibike32 válasza tibike32 hozzászólására (») Jún 19, 2011 /

Hali!
Írtam mailt, elolvastad ?

Tibi
(#) g1lmor3 válasza tibike32 hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Szia!
Semmit nem kaptam....
katona1david@gmail.com
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Ha valami okosság, kérlek benneteket, nekem is küldjétek át! Köszönöm!
(#) tibike32 válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Bocsi elrontottam az email címed
(#) g1lmor3 válasza Hagens hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Szia,a c4 kondi helyére tegyél be egy 470ohmos ellenállást,az r4-et meg vedd ki,hidd el minőségi javulást fogsz tapasztalni fényerőben.Stabilan megy nem melegszik,és így a picből kijövő impulzusok(200nsec) valóban realizálódnak a mosfet kimenetén.Remélem jó az elgondolásom,de azért ki is próbáltam
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 20, 2011 /

Szia! Akkor ezek szerint működik, ha jól értelmezem, amit írtál. Trafival is próbáltad? A rajz alapján nem is kellene működnie, csak így ha átalakítod?
(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

HMJ is a hosszabb impulzusokkal probalkozott eloszor, aztan nem veletlenul kerult oda az az RC tag.
(#) g1lmor3 válasza Reggie hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Mondjuk ebben lehet hogy igazad van,HMJ biztos jó munkát végzett hardver-szoftver téren.Akkor viszont sejtésem sincs hogy Hagens blokkolója miért nem ment.Mondjuk én még csak szkóppal méregettem,élesben nem.
(#) tibike32 válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Hali!
Még mindig nem kaptad meg az emailemet ?
Ide a hobbielektronikára is küldtem privit.
Tibi
(#) Hagens válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Sziasztok! Ezt én sem értem, pedig minden jól van megépítve. Megnéztem a 100pf -os kondit is hogy nem lett e rossz érték betéve, de minden jó. Olyan nincs itt aki megépítette a HMJ terve alapján, azt amit én is, és élesbe működött neki? Nagyon kíváncsi lennék. A kondit miért kell kivenni ha jó a rajz stb. Egyébként ha blokkol, akkor mekkora áramot kell felvennie? Még erre kiváncsi lennék. Mert nekem az árammérőm a tápegységembe, nem nagyon lengedezik.
(#) Reggie válasza Hagens hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Ilyen keves LED-nel nem is lesz jelentos a teljesitmeny novekedes, mivel kicsi a kitoltesi tenyezo.
(#) atrue válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 27, 2011 /

Sziasztok!
Én is építgetek, és egy kis baráti segítséget szeretnék kérni. Az első művem a HMJ féle teszer, ami itt sokaknak első rúgásra indult. Elakadtam a kritikus pontnál: szépen kulturáltam összeraktam, de meg se nyikkan . HMJ el van havazva, nem akarom zaklatni, már így is sokat segített. Szóval egy lépésenkénti tanácsadásra szeretnék megkérni valakit, aki hasonló cipőben jár, mit mérjek, hol mérjem? Gondolom ugyanez lesz a TFDU-s blokkolófejjel, azt is jó lenne feléleszteni....Ha esetleg még azt is meg lehetne oldani, hogy összejöjjünk valahol, és szakkör jelleggel együtt beindítsuk a dolgokat, akkor a hideg sört én viszem.
(#) g1lmor3 válasza atrue hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

szia! Ha a nyák és a táp rendben,valamint a hex betöltése is ok,ha ennek ellenére nem világít a két led,akkor szerintem a pic a rossz. Az első smd teszterem nekem sem indult(talán mert a picből nem az "A " tipust használtam),de azóta építettem dip tokos meg egy smd (smd ledekkel) változatot is,valamint egy blokkolóba betöltöttem azt a hexet,ami csak fáma3 frekijét tartalmazza,és az is tökéletes,tehát szoftverrel biztosan nincs baj.
(#) g1lmor3 válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

bocs,de az erdo kozepen irtam egy telefonnal es nem jol kezeli az ekezeteket.
(#) atrue válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

Hopp, itt álljunk mg egy pillanatra: A rajzon az "A" nélküli 16F628 PIC szerepel! Először én is "A" jelűt vettem véletlenül, de a Conrados Vellemann égetőm hibaüzenetet adott, hogy ezt a HEX-et ő márpedig ebbe a PIC-be nem fogja betölteni. Nagy nehezen szereztem "A" nélküli PIC-et, abba nagyjából simán ment a betöltés (csak valami config sor miatt brekeg).... Te meg most azt írod, hogy azért nem indult, mert nem az "A" típust használtad: hogy is van ez? (bocs, ha ennyire laikus dolgokat kérdezek, minden kezdet nehéz)
(#) hbfj válasza atrue hozzászólására (») Jún 28, 2011 /

Teljesen mindegy,hogy a vagy "sima" a piced. Ha nagyon nem boldogulsz,kuldok neked programozottat-jelenleg csak dip foglalatos procim van itthon. Tesztelni tudom elotte,van probapanelem hozza
(#) g1lmor3 válasza atrue hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

nem biztos hogy ez az oka...en is a sima verzioval csinaltam az elsot,ugyanezt vegigjatszottam mint te. Csak egyket eszrevetel: a teszter kodjaba 16f628a van becsatolva,az mplab ehhez nem ajanlja fel pickit2 egetot,de a simahoz igen. Egy masik szofttal viszont be tudtam tolteni a simaba,de nem indult el. Ekkor vettem meg az "a" jelut,es az elsore ment,azota mar egy smd valtozat is elkeszult,hiba nelkul. A legjobb az lenne ha elfogadnad hbfj ajanlatat,o megiscsak sokkal jobban ert ehhez a temahoz. Ha hulyesegeket irtam,elnezest.
(#) mazso1988 hozzászólása Júl 16, 2011 /

Sziasztok
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek a KIYO PROPARK3
lézerblokkolóról?
(#) hbfj válasza mazso1988 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Ha belefér,hogy közelről mérhető vagy ,akkor nem rossz -de legalább 3-5 fej kell előre az autóra az elfogadható eredményért - hátra gyakorlatilag esélytelen.
(#) mazso1988 válasza hbfj hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Akkor ha jól értem igazából távolra nem olyan hatékony,
én előre 3 fejre gondoltam egyenlőre!
(#) hbfj válasza mazso1988 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Pontosan távolra hatékony . Közeli mérés esetén vérzik el. Ezért is nem érdemes hátra ledes blokkolót tenni,mert a hátsó mérés ideális esetben 0m-röl indul ,ahol tuti a bukás.

3 fejes kiyo rendszert is mértem már , ha jól vannak felszerelve a fejek,akkor egy olyan 60-70m ig megvéd.
(#) bgergo hozzászólása Aug 18, 2011 /

Sziasztok!
Ma kaptam egy bontott 4 fejes LI-t, amit egy törött kocsiból szedtek ki. Sajnos levágták a fejek kábeleit és a csatlakozókat is. (a közpotba nincs mit bedugni) Az lenne a kérdésem, hogy tudja esetleg valaki az RJ12 csatlakozó bekötését szín szerint?
(#) felho24 hozzászólása Aug 28, 2011 /

Sziasztok!
Tegnap láttam a TV-ben valamelyik helyszínelős sorozatban hogy úgy oldották meg a sebességmerés elkerülését hogy a rendszámtáblára valamiféle lencsét ragasztottak. Ez nem blokkolt semmit csak annyi volt a szerepe ,hogy torzította a rendszámtáblát tehát ha nem közelről nézték akkor nem tudták leolvasni mert homályos és torz volt a kép tehát bár készül felvétel azonban nem leolvasható a rendszám.
Tehát a kérdésem a következő lenne: létezik ilyen, ha igen mi a neve, nálunk kapható e??
(#) hbfj válasza felho24 hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

Letezik igen,az Allitolag egyik adasaban foglalkoztak is vele. Egyfajta polarizalt muanyag.Nevet sajnos nem tudom,beszerezhetoseget pedig szinten nem
(#) Reggie válasza felho24 hozzászólására (») Aug 28, 2011 /

Letezik, (bar szerintem nem polarizalt). Magyarorszagon tiltott a hasznalata, ugyanis a rendszamtabla ele semmit sem tehetsz, igy nem is nagyon arusitjak nalunk.
(#) lorddante hozzászólása Aug 31, 2011 /

Sziasztok!

Van nekem 1 plazmagömböm ami a tv-m elé téve bezavarja a távirányítóm. És tételezzük fel hogy valahogy beszerkesztem az autóba akkor szerintetek képes lenne blokkolni a lézeres vagy a sima trafit? vagy csak egy nagyon sukár rajos verdám lenne?

előre is köszi!
(#) hbfj hozzászólása Aug 31, 2011 /

Utóbbi
(#) lorddante válasza hbfj hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Csak elméleti szinten... a plazmagömb mint fényforrás ill. világító izé (esetleg több darab) sem lenne képes arra hogy meghülyítse a detektorokat???

köszi !
(#) hbfj válasza lorddante hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Mivel hülyitené meg ugyan ? A plazma egy néhány tiz khz-es frekin gerjesztett kisüléses elektronikával van hajtva ,a lézer sokkal alacsonyabb ,a radar sokkal magasabb frekin dolgozik (elöbbi 100Hz-4khz ,utóbbi europában 32GHz felett) ,elég esélytelen az interferencia
(#) lorddante válasza hbfj hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

:worship: köszi!
Következő: »»   132 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem