Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Laptop hang probléma
Témaindító: zöldhegyikecske, idő: Nov 24, 2008
Témakörök:
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne , hogy van egy MSI EX600-as laptopom de ha rákötöm a hifire akkor nagyon zúg. Ez a probléma akkor is fenn áll ha ha leveszem a töltőjéről. A kérdésem pedig az lenne , hogy ilyenkor mit tudok csinálni neki hogy ne zúgjon? A válaszokat előre is köszönöm.
Ha jó a kábel amivel összekötötted, akkor megpróbálhatsz egy ilyet:
audio földhurok leválasztó Üdv Inhouse
Szia !
Sajna ez szerintem nem földhurok:S Bár a hifin sincs földelés.Na mind1 azért köszönöm.
Ha fülhallgatóval hallgatod, akkor is zúg?
Ha nem, akkor sor varia nincs...azt írtad zúg, ebből más tippre nem futja... Üdv Inhouse
Ha fülhallgatóval használom akkor búgás nincs ,csak ha hifire kötöm.
Sziasztok!
Nekem is a laptop hangjával van problémám… Két hifin és egy erősítőn próbáltam. Az egyik hifin és fejhallgatóval, vagy aktív hangfallal tökéletes minden, a másik hifin és az erősítőn viszont rettenetesen halkan és torzítva szól, ha viszont félig kihúzom a laptopból a jacket normális hangerőn szól, csak mellette búg. A kábelem biztos hogy jó és akkor is ezt produkálja ha a laptop akksiról üzemel. Valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv.: Atty
Sziasztok!
Úgy érzem kérdésemre ebben a topicban meglelem a választ. Nemrégen történt egy kis baleset a cimborám laptopjával. Átestem a hangfal kábelén, kirántottam a jack aljzatból és többé nem adott jelet semmilyen fülesnek, hangfalnak, egyszóval kinyírtam a jack aljzatot. :S Annyira nem értek a laptopok alaplapjaihoz, de azért gondolom, hogy egy ilyen aljzat cseréje igen komplikált dolog volna (ha egyáltalán lehet ilyet). Tudnátok valami javaslatot tenni? Esetleg nem tudtok valami szoftvert, amivel "rálehetne venni" a mikrofon jackjét, hogy fülhallgatóportként funkcionáljon? Vagy vessek keresztet a laptop hangkártyájára és próbálkozzak usb-s hanggal? Nagyon örülnék, hogyha lenne valami megoldás, így cimborám is tudna rendesen zenét hallgatni. Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv: Dave
Sziasztok! Van egy Acer aspire 5310-es laptop. Cserélni kéne a fejhalgató kimenetet csak nem tudom hol vegyek ilyet. Ez valami extra aljzat? Válaszokat köszönöm.
Miert kell cserelni?
Ha nem kapsz masikat, ranezesre szetszedhetonek tunik, szerintem kapd szet, tisztitsd meg az erintkezoket, ha elhajlottak, akkor hajlitsd vissza. Aztan meg szereld ossze. Az esetleges folytonossagi hianyok is orvosolhatok vagy hetkoznapi, par forintos jack-aljzatbol vagy forrasztoonnal.
Szia! Köszi a választ. Érintkezési baja volt. A gép nem az enyém és a gazdája úgy szedte ki hogy eltört az aljzat. Ezért kellene új.
Ragasztani nem lehet?
Ha nem, akkor szerintem Acer szerviz, szerelo megsimogatasa, hogy egy doglott alaplaprol termeljen ki egyet.
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy lehetne lenovo G550-ös laptopom hangszórójának hangerejét növelni, mert nagyon halk. (gyárilag) Köszönettel!
Sziasztok!
Kaptam egy laptopot, amiben ki kellene cserélni a kimeneti jack csatlakozót, viszont nem találok olyan helyet, ahol lehetne kapni leválasztós 3,5-es jack csatlakozót. Néztem a HEStore-on és a HQElektronikánál is, de nincs egyiknél sem. Tudtok ajánlani olyan oldalt, ahonnan viszonylag baráti áron lehet kapni?
Az árakról nem tudok nyilatkozni, de itt biztosan találsz.
Sziasztok.
Msi EX620 laptopom hangjával van problémám! Időnként gondol egyet, elkezd recsegni és utána nem szól tovább! Ezt megteszi hangfallal és saját hangszóróval is. Drivert 1-2 alkalommal újra tudom rakni a hangkártyához, de utána az sem segít rajta!(Hiába telepítem nem ad hangot a gép). Integrált hangkártya van benne, nem tudom hogy laptopba lehet e külön hangkártyát tenni (pl: mint asztali pc). A gépet nem szeretném lecserélni, ha nem muszáj! A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Van egy IBM T60-as laptopom és elég halk a beépített hangszóró. Az lenne a kérdésem hogy mindegyik ilyen vagy csak az enyém? Driver-eket felraktam hivatalos Lenovo oldalról.
Ez az elég halk nem egy szabatos meghatározás. Így nehéz kitalálni, hogy a tiéd ilyen, vagy bármelyik.
A laptopokban igen kis hangszórók vannak, sőt a spórolósabbakban már csak 1 van. Nagy hangerőt nem kell várni, ha ott ülsz előtte, akkor elégnek kell lennie. Egyéb esetekre találták ki a külső hangfalakat, amikkel tele van a piac...
Pl.: Bővebben: Link videot csak akkor lehet érteni ha a fülem a hangszóróhoz nyomom. Jó a hallásom!!
IBM T60 a laptop! Nem spórolós kategória. Külső hangszóró meg hülyeség ezzel az erővel asztalin is nézhetnék videókat.
Ez a jelenség csak videó nézés közben van, vagy a rendszerhangoknál is? Ha a rendszerhangok rendesen szólnak akkor szoftveres hiba van, ha minden esetben halk, akkor első körben magukat a hangszórókat vizsgálnám meg.
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2013
VLC player teljesen jo, még le is kell vennem a hangerőt hogy ne torzítson. Eddig egy videó sem szolt ilyen hangosan. Gyári Lenovo driverek vannak fent, WinXP.
Akkor a vasnak semmi baja. Szoftveres dolgokhoz csak felhasználói szinten értek. Egy barátom szokta az én masinámat ilyen téren rendbe tenni. Szerintem te is keress valakit, aki otthon van ebben pillanatok alatt megoldja. Esetleg a rendszerbeállítások menüben kersgéld az okát, hátha rábukkansz.
Hali mindenkinek.Egy problémával fordulnék a segítségetekért.A projektoromat összekötöttem a laptopommal és a laptopomat pedig az erősítőmmel és azt a hibát észleltem,hogy halk lett az zene,hiába tekertem feljebb a hangerőszabályzót nem úgy adta le a hangerőt mint ha csak cd lejátszóval kötöttem volna össze az erősítőmet.Mit tudnék vele csinálni,hogy rendesen adja le a hangerőt????várom segítő válaszaitokat.Előre is köszönöm mindenkinek.
További szép napot.
Bocsass meg, ha banalis dolgokat kerdezek:
- eloszor ellenorizd, hogy a megfelelo kimenetbe dugtad-e (ugy e tobbfele funkcioju jack aljzat van a laptopon) - a laptopon van hardveres hangeroszabalyzo - bar ez valoszinuleg csak a beepitett hangszorokra hat, a billenyuzet megfelelo kombinaciojaval mukodik. - aztan a hangerocsuszkabol van vagy tizfele, ezek kozul melyiket huztad fel? Az elso kettonek legalabb fent kell lennie - van-e speci hangkartyadriver, az jol van beallitva? - sima fejhallgatot a laptopba bedugva azt rendes erovel hallod? - ha nem dugod be, akkor a hangszorokbol rendes erovel szol? - a rendszerhangok is halkak az altalad vazolt esetben? - mas programmal (pl. winamp, VLC player) is gyenge a hang? A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2013
Sziasztok! Lenne egy olyan problémánk a laptopon, hogy ha CD-n vagy a youtube-n hallgatunk zenét nagyon rossz a hang, olyan mintha elcsúszna, víszhangzik. Mintha egy sáv hiányozna! Vagy nem tudjuk! De elég rossz,mert mindig is így hallgattunk zenét...Eddig nem volt vele problémánk, 10.13-án este kezdődött! Mit tudnánk vele csinálni? Vírust nem talált a programunk... Köszi a gyors választ előre is! Melcsi
Milyen laptop? Az sem volna baj, ha egy hangmintát feltudnál tenni nem pontosan értem mi a baj.
Üdv.
Lenne egy olyan problémám, hogy az előző gazdája a laptopnak kitörte a jack aljzatot a laptopból. Ezt most úgy kell elképzelni, hogy csak 1 aljzat van (lenovo g585). A belső hangszórója sem működik a gépnek amit viszont nem értek, hogy miért nem. Lehet az a baja, amit az előző gazdája tett a géppel, hogy kitörte a jack csatit? (ha a modult leveszem az alaplapról akkor is ugyan ez a hiba). Ez a csatlakozó egybe van építve a kártyaolvasóval, egyes modelleknél még egy USB is található rajta de itt nincs.
A jack aljzatoknak szokott lenni egy atkapcsoloja, ami bedugas eseten nemitja a kulso hangszorokat. Nincs ez nalad megserulve?
Masfelol, ha valaki kitor egy csatlakozoaljzatot (mifele brutalitas kell ehhez?) az egyeb aljassagokra is kepes, szoval ott mas gond is lehet esetleg... |
Bejelentkezés
Hirdetés |