Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy kis nézni való:Bővebben: Link
Ilyen összekeverve a Quimby és Fluor Tomi Csak erős idegzetűeknek... :eek2:
Occsó és finom. A tojás csak 2 forint. De venned kell egy 6 tekercses budipapírt is. Mert ha azt a tojást megeszed rövid időn belül elhasználod mind.
Az ember butaságát bizonyítandó, egyes árucikkeken vevőtájékoztató is található.
Íme, néhány gyöngyszem: A gyógyszeres dobozon: Mellékhatás: hirtelen halál. Sears hajszárítón: Alvás közben ne használja! (Pedig pont ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!) Chips zacskón: Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban (Csak áruházi tolvajok részére) Mélyhűtött (mirelit) árun: Felhasználási javaslat: Kiolvasztani. (Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is!) Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!): Ne fordítsa fel! (Marha! Most már késő!) Pudingos dobozon: A termék melegítés után forró lesz! (Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.) Vasaló dobozán: Ne vasalja a ruhát saját testén! (Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!) Altató tabletta dobozán: Álmosságot okozhat. (Még szerencse...) Altatótabletta dobozán: Mellékhatás. Álmatlanság (Hiszen ezért vettem be.) Karácsonyfaizzókon: Csak kültéri, illetve beltéri használatra! (Esetleg hol máshol használhatnám még?) Japán konyhagépen: A másik célra ne használja! (Nem mondom, állati kíváncsivá tett!) Gyermek Superman jelmez dobozán: Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja! (No comment...) Svéd láncfűrészen: Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt! (Úristen! Volt már erre példa....?) Javítóműhely bejáratánál: Mindent megjavítunk. Kérem kopogjon, mert nem jó a csengő.
Ezek nagyon jók.
Sziasztok
Apróbb érdekesség egy simson kismotorból: Az előző szerelő elképesztően nyugis ember lehetett... képes volt a kiolvadt biztosítót a képen látható módon "megpatkolni". Kifúrta mindkét végét, majd egy jóóó vastag vezetéket forrasztott be. Ezzel biztosan megoldotta, hogy a gyárilag előírt 4A-es olvadó biztosító ne égjen ki. A vicc része pedig az, hogy elsőre nem vettem észre a "javítást". (csak csodálkoztam, hogy semmi nem működik) Bár a személyes kedvencem patkolás témában az alufóliába göngyölt, kiégett biztosíték. (erről sajnos nincs képem)
Nem semmi fickó lehetett. Ahelyett, hogy gondolkodott volna, inkább barbár megoldást választott. Gondolom, hogy beletette a normál, vagy gyors müködésű biztosítékot és egy-az egyben ki is olvadt neki indexeléskor. Mivel gyárilag lomha biztosítékot tettek bele, és az nem olvad ki a bekapcsolási nagy áramlökettől... De megnyugtatlak az én motorom elöző tulaja még barbárabb dolgot művelt (vagy aki szerelőhöz vitte). Az enyémbe a biztosítékot egy darab vezeték helyettesítette, az akkumulátor hült helyén... Vettem bele akkumulátort, és akkor tapasztaltam, hogy az aksit bekötő vezetékek egyszerűen el voltak csipve. Jobban megnézve, amit lehetett mindent össze-vissza átkötögetett rossz helyre. Aztán én újrakötöttem az egészet normálisan, azóta is müködik minden rajta tökéletesen.
Én, ha minden kötél szakad és patkolni kell, akkor kicsit meg szoktam reszelni a két kupakot, és a huzalt hosszában ráfektetve forrasztom rá. Persze csak is kizárólag akkor, ha nincs a kéznél másik biztosíték, és a hiba forrása már meg van szüntetve.
Gondolom a szerelő kicsit hosszabb távon gondolta ezt a "javítást", inkább buherálást....
Márha egyáltalán nevezhető szerelőnek, aki ilyet csinál. Ha a biztosíték kiolvad, annak oka van. Ennek lehetett volna rosszabb vége is. Akár kigyulladhatott volna az egész elektronika. Hallottam már ilyenre is példát...
Most mit izélsz... Autószerelő, nem villamossági szakember! Egyébként meg az volt a cél, hogy ne égjen ki. Nem is éget. Akkor...?
Tudod, én azt vallom, hogy jobb félni, mint megijedni. Az biztos, hogy úgy nem ég ki. Ha már a szerelőknél tartunk ,akkor erről eszembe jutott egy sztori: Ismerősöm elesett motorral, aztán semmi áron se tudott életet lehelni a motorba. Ezért a motorját elvitte szerelőhöz. A motorról többekközött a váltókar is letörött. Mondta neki a szerelő, hogy Ő megveszi az alaktrészeket, majd ha elkészül hívja. A motor készlett, a szerelő gond nélkül visszahegesztette a törött váltókart. Nem is gondolta volna, hogy hozzá kerül még az a motor mégegyszer javításra. Persze legközelebb, amikor elromlott ismerősöm csak azért is hozzá vitte javíttatni, elvégre egy hegesztett váltókar a szerelők rémálma. Újra szét kellett szednie a szerelőnek a motor blokkját, gondolom nem kicsit szídhatta magát, hogy felhegesztette, hiszen a hegesztést valamilyen úton-módon el kellett távolíttania onnan...
Kedvenc megdöbbenésem:
Hengeres bizti kiolvadt, nem volt kéznél másik, csak késes kivitelben. Ráforrasztották a hengeresre Így lényegében kaptunk egy fogantyús hengeres biztosítékot.
Én olyant hallottam, hogy traktorban kispuskalőszerrel helyettesítették a biztosítékot, élessel...
Igen, aztán a nagy áramfelvételtől elsült... Egy 5mm-es lőszer pont befért a bizti helyére. Gondolom volt nagy ijedség. A Mythbustersben is tesztelték ezt a mítoszt. Nekik is sikerült így elsütni a golyót. Egyébként a legendában egy régi kisteherautó szerepelt nem traktor. Lehet hogy van ennek magyar vonatkozása is, és a traktorba is jó a kispuska lőszer?
Nekem is hoztak akkumulátor töltőt, hibásat. Keresgéltem a hibát, minden elégve aztán a biztosítékhoz érve egy szike élének darabja fogadott. Ötletes volt az illető. Úgy, hogy tudjátok, hogy egy mezei papírvágó szike élének darabja pont akkora mint egy kocsi biztosíték ha szorul a hurok
Szia, regebben az 1 forintos , mostanaban az 5 forintos a tuti ezen a teruleten.
A legszebb az, hogy bármilyen 10 szögű biztosíték szabványt kitalálhatnának mert mindig lennének olyan találékony emberek akik kapnának egy olyan fémdarabot a mindennapokból ami találna
Sziasztok, van egy megallapitasom a forummal kapcsolatban. A tisztelt moderatorok minden alatriasztos topikot zarolnak, ezuton erdeklodenek az alatcsalogatos topik nyitasanak eletkepessegerol, mivel mindket tevekenyseghez sokoldaluan, valtozatosan, erdemileg hozzatudna szolni a tobbseg.
Ui: fogytan van itthon a mez Speciel jo lenne egy medve csalogato.
Idézet: „Speciel jo lenne egy medve csalogato” Egy kiborított kukánál szerintem semmi nem jobb. Na meg persze ennél olcsóbban nem hiszem ki lehetne állni. Vagy csak szimplán költözz át ide Erdélybe, főleg Brassó környékére és máris medveriasztón fogod törni a fejed
Vagy jó még a földre öntött szalonnazsír is. A Maciknak mindegy csak kaja legyen.
Erről eszembe jut a kedvenc viccem: Székely gyerek rohan az apjához: - Idösapám, Idösapám, egy medve felmászott a ház tetejére. - No fiam, hozd ki a kutyát, a petrencés rudat, és a puskát. Én felmászok a tetőre, és lepiszkálom a medvét a tetőről. Ekkor elengeded a kutyát hogy leharapja neki a tökit. - De Idösapám minek kell a puska? - Ha a medve engem piszkálna le a tetőről, akkor lelövöd a kutyát.
Két ember utazik a vonaton. Az egyik köp egy nagyot, a másik füle mellett megy el 1 cm-rel.
- Engedje meg, hogy bemutatkozzam! Szabó vagyok, a köpőbajnok. A másik erre szembeköpi Szabót, és megszólal: - Én meg Kovács, a kezdő.
Kényelmes pihenőhely...:vigyor5:
Ohh... -.-" ez katasztrófális Nem semmi amit alkottak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |