Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   152 / 440
(#) mraulajos hozzászólása Júl 11, 2011 /

Hali!

Tud e valaki a képen látható motort olcsóbban?
Itt, 3000HUF. Ez, egy ventilátor állvány forgató motorja, amit 7000-ért vetünk.

motor.png

(#) bakaruha hozzászólása Júl 11, 2011 /

Sziasztok hol kapok ilyen csavart?
(#) promise válasza bakaruha hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Mintha ma épp ilyet láttam volna a Fabory-nál.
(#) 187BodyGuard válasza bzz hozzászólására (») Júl 11, 2011 / 1

Tudok egy jó boltot Budapesten a Wesselényi Utcában a 4-6-os villamos mentén. Eddig csak jó tapasztalatom volt velük, ha nincs valami akkor mondják, hogy oké akkor rendelünk innen-onnan. Valahányszor jártam náluk mindig volt mindenük. Vannak bontásra ítélt cuccok is fillérekért. Van egy másik bolt is a Bercsényi utcában (Pince). A Móricz Zsigmond körtértől nincs messze lábbusszal sem. Itt nincs mindig mindenből, viszont nagy előnye, hogy ami van az mindig olcsó! A Bercsényi utcában van egy másik, az előzőtől nem messze, az az Arwill Elektronika. Ott többnyire drágább a bevásárlás mint az előző két helyen, viszont ott is vannak filléres eladó cuccok.
(#) Ricsi89 válasza 187BodyGuard hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Te sem egy 2005-ös hozzászólásra válaszoltál.
(#) Moderátor hozzászólása Júl 11, 2011

Mindenkitől kéretik, hogy legközelebb méretezze át a képeket, illetve ne DOC-ban meg ilyen hasonlóakban csatolja. Köszönjük!
(#) Action2K válasza mraulajos hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Szia! Ugyan másra árulják, de egy próbát megér. Bővebben: Link
(#) interferi válasza mraulajos hozzászólására (») Júl 11, 2011 /

Halli!
Rossz mikroból is ki lehet termelni.
(#) yohnsee válasza mraulajos hozzászólására (») Júl 12, 2011 /

Szia! Ilyet mikróhullámú sütőből tudsz bontani. Nekem van egy raklappal, de ezek mind 220VAC-sek. Nem tudom, hogy neked ez kell vagy DC-s.
(#) deadlyroberta válasza yohnsee hozzászólására (») Júl 12, 2011 /

Bocs hogy belekotyogok de ehhez kell egy mechanika is mivel percenként egyet fordul a klasszikus disco gömb...
(#) yohnsee válasza deadlyroberta hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Szia!
Szerintem rossz hsz-re válaszoltál, én tudom, hogy hogy működik egy disco gömb forgatómotorja, azért is írtam, hogy szerintem a mikrósütő tálforgató motorja az, amire a leginkább hasonlít.
Üdv
(#) Action2K válasza deadlyroberta hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Bocs, hogy megvédem az ajánlott holmimat, de a honlapon is írják, hogy:
Idézet:
„percenkénti 3 fordulatos sebességgel történő mozgatására szolgál...”
Mindezek mellett a felhasználást nézve egyátalán nem kritikus, hogy hármat, vagy ötöt fordul percenként.
(Csak érdekességképpen, a mikróé mennyit forog? Tudom, mérjem le, de csak pár óra múlva jutok mikró közelébe. )
Természetesen a mikrós motos is kiváló lehet.
(#) yohnsee válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2011 /

Ez csak személyes tapasztalat: egyszer én is belefutottam egy ilyen gömbforgató motorba, ez a percenként 3-5 fordulat sajnos soknak bizonyult, nagy volt a kerületi sebesség (ez főleg nagyobb termekben jött ki). Azóta mindig olyat veszek tükörgömbhöz, ami kevesebb, mint 1 fordulatot tesz percenként.
Üdv
(#) Csupasz hozzászólása Júl 13, 2011 /

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy sárga, 0,56-os, multiplex kijelzőt hol tudnék venni?Pirosat és zöldet találok,de sárgát nem.
Lehetőleg netes áruházat, mert vidéki vagyok!
Csupasz
(#) deadlyroberta hozzászólása Júl 13, 2011 /

LM3875 hol kapható?
(#) szamóca hozzászólása Júl 13, 2011 /

Panelműszert keresnék, (lehetőleg LED kijelzővel) 1.0-99,9f/min fordulatszám tartományra.
(#) deadlyroberta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Köszönöm
(#) elektrorudi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Az az érzésem, hogy ilyet nem fogsz kapni. Elég spéci igény. Én pont most csinálok valami hasonlót: 0,5Hz-40Hz-ig. De analóg módon oldom meg. Egész jól működik, bár igaz, klímatesztet még nem csináltam. Ha az egész kütyü jól fog működni, akkor digitálisan, PIC-el kell majd a következő példányt elkészíteni. Szerintem, magad Uram, ha szolgád nincsen...
(#) elektrorudi válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2011 /

Ja... meg azt sem írtad, hogy egyáltalán milyen frekvenciát akarsz mérni???
(#) UbiLinux hozzászólása Júl 15, 2011 /

Hol lehet pár voltos kis motort kapni? Adódik a magnómotor, de a pótalkatrészt árusítók drágák és a százas tétel is problémás lenne ott. Ugyanezért nem jó modellboltból sem, mert nekem nem kell precíziós csúcsmotor, csak kis fiókokat kell vele húzgálni. Bontott sem jó, mert nem kizárt, hogy később párszáz db kell belőle.
(#) guliver83 hozzászólása Júl 16, 2011 /

Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy hol tudok venni 2200pF kondenzátort?
Mert én nem találtam sehol, vagy rosszul keresem!
(#) bundyland válasza guliver83 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Én a Lomexben is látok 2.2nF.
(#) bundyland válasza bundyland hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

De a HESTORE-ban is.
(#) guliver83 válasza bundyland hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Köszönöm! Én egy nagy Tudom miért nem találtam .
(#) Bartisz hozzászólása Júl 16, 2011 /

Sziasztok!

Van egy háromkerekű rokkantkocsim, melynek elromlott a kétirányú, előre-hátra meneti szabályzó potmétere. Most egy japán gyártmányú potméter van benne melynek típusa:

21S-B502 RVO 24V N0 3-8

Tudtok-e esetleg egy helyet ahol lehet ilyet kapni, vagy mivel lehetne ezt helyettesíteni, vagy tudtok egy helyet ahol lehet javíttatni?
Köszi!
(#) Dániel X hozzászólása Júl 16, 2011 /

Üdv!

5 mm nagy fényerejű led (20.000 mcd és a fölött) lehet kapni 10 ft/db áron valahol? 50-80 darabra lenne szükségem.
(#) Mybuster hozzászólása Júl 18, 2011 /

Hellosztok!

Valaki nem tudja hol lehet kapni iylen IC-t MMC351 MMC4511 digitális órához kéne sajna nem értek Pic-hez!
(#) kameleon2 válasza Bartisz hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

SZia!

TME katalógusban láttam ilyeneket:
http://www.tme.eu
(#) Hp41C válasza Mybuster hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Az MMC4511 helyettesíthető a CD4511 lábkompatibilis típussal.
(#) Mybuster válasza Hp41C hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

köszi az an már találtam itt a bibi az MMC351 el van!
Következő: »»   152 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem