Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ha családdal mennék, biztos úgy lenne!
Az osztályommal megyek egy hét balatoni táborozásra. Sajnos ez volt az az időpont, ami a legkevesebb embernek nem jó. Talán majd jövőre, sajnos tavaly is így volt...
Hát, reméljük, jövőre, Veletek, ugyanott...
Frankye Úrnak igaza van ! Sajnos én sem tudom amúgy megoldani, mert ez az utolsó turnus, utána már csak szeptemberbe belenyúló ajánlat van, az meg suli miatt nem jó. Pedig, annyira szerettem volna veletek találkozni..
Sőt, felállnom sem kell, ülve is kilátszom a tömegből, mi?
Én is bedobtam a szavazatomat az urnába. Ha esetleg megint kellene utánfutó vagy hűtő, akkor azt jelezzétek légyszives, és megpróbálom elintézni.
Esetleg össze lehetne írni település szerint is, hogy ki honnan érkezik és milyen járművel (akár név nélkül is) és ez alapján választani helyszínt.
Pl. ha sokan érkeznének dél felől, akkor lehetne pl. Érd-en a találkozó. Pestről közvetlen járat van oda, és így tovább. A végén kijönne mondjuk 4-5 település és meg lehetne szavazni, hogy a többségnek melyik lenne a legjobb (persze Budapest is köztük lehetne akár több helyszínnel). Ez csak a saját véleményem :yes:
Szerintem ez az összeírás csak utazás szempontjából lenne jó, hogy hogy a közelben lévők tudjanak menni együtt, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.
A helyszín meg eddig is ez volt, eddig sem volt vele semmi gond.
Helyszin és időpont már van, az nem kérdés. Súlykoljuk: Budapest, Pestlőrinc, Bókay kert, 2011 Augusztus 13.
Már lehet igényfelmérés szempotjából jelentkezni (nem mindegy hogy mennyi emberre kell készülni). Catering és egyéb dolgok még folyamatban (nyugi, még egy hónap...). Ha vega vagy diabetikus kaja kell akkor azért szóljál előre
Üdv kérdés hogy csak Budapesten van ilyen találkozó vagy szokót máshol is leni ? Esetleg Baranyában ?
Én biztos ott leszek!
Szeretnék olyan Emberekkel találkozni,akik (rajtam kívül) nagyon szeretik az elektronikát,esetleg még majd talán tanácsokat is kérek (Persze csak ha nem gond) [OFF]Valaki elmondja,hogy hogyan fog ez lezajlani? Először megyek ilyen helyre.Kb hánytól hányig fog tartani? És milyen rendezvények szoktak ott lenni? Kell majd belépőt vagy valamit fizetni?És ha kell,akkor mennyit?Nem akarok szívni azzal,hogy esetleg kevés pénzt viszek
Tavaly a belépő 1500 jó magyar forintba került. A rendezvény 9-kor kezdődött, és körülbelül ötig-hatig tartott. Tavalyelőtt kiforrasztóverseny volt, tavaly beültető. A formális logika szerint idén megint kiforrasztó verseny lesz. Volt bográcsozás, kaja, pia (én, az absztinens találtam meg a mélyhűtőben a barackpálinkát, olyan 5 óra magasságában )
idén vigye el mindenki a tavaly összeépített áramkörét, mert most azt kell majd szétszedni. Csak azért, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon. Így mindenkinek ugyanannyi kiforrasztani való alkatrész jut. Jövőre meg ismét ezt kell összerakni.
Köszi,akkor nagyjából már tudom a dolgokat,csak most nagyon kedvet kaptam kinézni.
He-he-he Szerintem elfogyott a végén, és a modik koccintottak.
Sajnos ez a baj. Én elhiszem, hogy nincs pénz rá, meg minden, meg, hogy nem olcsó mulatság, de tényleg, mi lenne, ha egyszer, pl . Szegeden lenne a találkozó,és nem csak BP-en..
Valószínűleg 10-en sem lennétek. Akárhogy is fáj, a hazai út- és vasúthálózat Budapestről indul minden irányban. :yes:
De aszt is nézd hogy a 200-an nem mennek mondjuk lehet hogy azok nem tudnak bemeni pestre mert vidéken élnek
Ergó akárhová is tesszük a találkozó "új helyszínét", Pesten mindenképpen át kell szállni, ha csak nem megyén vagy régión belül vagy. Tehát a nagy többségnek macerásabb lenne oda jutni, és Pesten át kéne menni mindenképpen.
@morzsa15 Keresni kell pesti vagy Pest közeli ismerőst, rokont ahol megalhatsz. Én is vidéken élek, és megoldottam minden évben a feljutást.
Persze, csak nem Szeged környékén, egykupacban, ha érted, mire célzok. A többség úgyis átutazna Budapesten.
Hát sajnos nincs ismerősöm pest-en vagy is lenne de az csak iskola időbe van :/
Hát mondjuk írni kéne egy szavazást kinek hol lenne a jó és ahol a legtöbb van ott rendezni a találkozót
Ismerősöm szegedi, és amikor feljött az audiofil találkozóra, négykor kelt, hogy jöhessen.
Hidd el, hogy Pest lesz, már csak az előbb felsorolt racionális érvek alapján is.
Ha visszaolvasnál, ezt minden éveben eljátsszuk, és mindig, minden évben, ugyanazt a konzekvenciát vonjuk le.
De a lehetőség adott, meg kell szervezni a lakhelyéhez közel annak aki nem hiszi el. Ez persze már nem hangzik olyan jól, meg macerás is, meg sok utánajárás is, meg saját pénzt kell belerakni, és szabadidőt, meg rizikó hogy hányan jönnek Sopronból Nyípilisre, de mindezekkel szemben nem kell akkor Pestre utazni, és ez mekkora előny már! |
Bejelentkezés
Hirdetés |