Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   105 / 199
(#) hadnagyakos válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Ha családdal mennék, biztos úgy lenne!
Az osztályommal megyek egy hét balatoni táborozásra. Sajnos ez volt az az időpont, ami a legkevesebb embernek nem jó.
Talán majd jövőre, sajnos tavaly is így volt...
(#) Frankye válasza hadnagyakos hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Hát, reméljük, jövőre, Veletek, ugyanott...
(#) janikukac válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Frankye Úrnak igaza van ! Sajnos én sem tudom amúgy megoldani, mert ez az utolsó turnus, utána már csak szeptemberbe belenyúló ajánlat van, az meg suli miatt nem jó. Pedig, annyira szerettem volna veletek találkozni..
(#) zoly15 hozzászólása Júl 15, 2011 /

Én leadtam a voksot, tehát tutira ott leszek
(#) Gafly válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Neked minek kitűző???
Elég ha felállsz
(#) Frankye válasza Gafly hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Sőt, felállnom sem kell, ülve is kilátszom a tömegből, mi?
(#) Travolta hozzászólása Júl 15, 2011 /

Én is bedobtam a szavazatomat az urnába. Ha esetleg megint kellene utánfutó vagy hűtő, akkor azt jelezzétek légyszives, és megpróbálom elintézni.
(#) Sarok Adrián hozzászólása Júl 15, 2011 /

Esetleg össze lehetne írni település szerint is, hogy ki honnan érkezik és milyen járművel (akár név nélkül is) és ez alapján választani helyszínt.
Pl. ha sokan érkeznének dél felől, akkor lehetne pl. Érd-en a találkozó. Pestről közvetlen járat van oda, és így tovább.
A végén kijönne mondjuk 4-5 település és meg lehetne szavazni, hogy a többségnek melyik lenne a legjobb (persze Budapest is köztük lehetne akár több helyszínnel).
Ez csak a saját véleményem :yes:
(#) Ricsi89 válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Szerintem ez az összeírás csak utazás szempontjából lenne jó, hogy hogy a közelben lévők tudjanak menni együtt, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.
A helyszín meg eddig is ez volt, eddig sem volt vele semmi gond.
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Helyszin és időpont már van, az nem kérdés. Súlykoljuk: Budapest, Pestlőrinc, Bókay kert, 2011 Augusztus 13.
Már lehet igényfelmérés szempotjából jelentkezni (nem mindegy hogy mennyi emberre kell készülni).
Catering és egyéb dolgok még folyamatban (nyugi, még egy hónap...).
Ha vega vagy diabetikus kaja kell akkor azért szóljál előre
(#) sanykaraj hozzászólása Júl 15, 2011 /

Üdv kérdés hogy csak Budapesten van ilyen találkozó vagy szokót máshol is leni ? Esetleg Baranyában ?
(#) john94 hozzászólása Júl 15, 2011 /

Én biztos ott leszek!
Szeretnék olyan Emberekkel találkozni,akik (rajtam kívül) nagyon szeretik az elektronikát,esetleg még majd talán tanácsokat is kérek (Persze csak ha nem gond)

[OFF]Valaki elmondja,hogy hogyan fog ez lezajlani? Először megyek ilyen helyre.Kb hánytól hányig fog tartani?
És milyen rendezvények szoktak ott lenni? Kell majd belépőt vagy valamit fizetni?És ha kell,akkor mennyit?Nem akarok szívni azzal,hogy esetleg kevés pénzt viszek
(#) DuMatyi válasza john94 hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Tavaly a belépő 1500 jó magyar forintba került. A rendezvény 9-kor kezdődött, és körülbelül ötig-hatig tartott. Tavalyelőtt kiforrasztóverseny volt, tavaly beültető. A formális logika szerint idén megint kiforrasztó verseny lesz. Volt bográcsozás, kaja, pia (én, az absztinens találtam meg a mélyhűtőben a barackpálinkát, olyan 5 óra magasságában )
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

idén vigye el mindenki a tavaly összeépített áramkörét, mert most azt kell majd szétszedni. Csak azért, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon. Így mindenkinek ugyanannyi kiforrasztani való alkatrész jut. Jövőre meg ismét ezt kell összerakni.
(#) vicsys válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

... és az idén elhozod...?
(#) john94 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Köszi,akkor nagyjából már tudom a dolgokat,csak most nagyon kedvet kaptam kinézni.
(#) DuMatyi válasza vicsys hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

He-he-he Szerintem elfogyott a végén, és a modik koccintottak.
(#) morzsa15 hozzászólása Júl 16, 2011 /

Vidéken mikor lesz találkozó?
(#) szamóca válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Ha szervezel egyet.
(#) janikukac válasza szamóca hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Sajnos ez a baj. Én elhiszem, hogy nincs pénz rá, meg minden, meg, hogy nem olcsó mulatság, de tényleg, mi lenne, ha egyszer, pl . Szegeden lenne a találkozó,és nem csak BP-en..
(#) Imi65 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Valószínűleg 10-en sem lennétek. Akárhogy is fáj, a hazai út- és vasúthálózat Budapestről indul minden irányban. :yes:
(#) morzsa15 válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

De aszt is nézd hogy a 200-an nem mennek mondjuk lehet hogy azok nem tudnak bemeni pestre mert vidéken élnek
(#) DuMatyi válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Ergó akárhová is tesszük a találkozó "új helyszínét", Pesten mindenképpen át kell szállni, ha csak nem megyén vagy régión belül vagy. Tehát a nagy többségnek macerásabb lenne oda jutni, és Pesten át kéne menni mindenképpen.

@morzsa15 Keresni kell pesti vagy Pest közeli ismerőst, rokont ahol megalhatsz.

Én is vidéken élek, és megoldottam minden évben a feljutást.
(#) bakos13gab válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Persze, csak nem Szeged környékén, egykupacban, ha érted, mire célzok. A többség úgyis átutazna Budapesten.
(#) morzsa15 válasza DuMatyi hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Hát sajnos nincs ismerősöm pest-en vagy is lenne de az csak iskola időbe van :/
(#) morzsa15 válasza bakos13gab hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Hát mondjuk írni kéne egy szavazást kinek hol lenne a jó és ahol a legtöbb van ott rendezni a találkozót
(#) DuMatyi válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Ismerősöm szegedi, és amikor feljött az audiofil találkozóra, négykor kelt, hogy jöhessen.
(#) janikukac válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Hát, mindegy, ez már csak így van..
(#) DuMatyi válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Hidd el, hogy Pest lesz, már csak az előbb felsorolt racionális érvek alapján is.
(#) szamóca válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Ha visszaolvasnál, ezt minden éveben eljátsszuk, és mindig, minden évben, ugyanazt a konzekvenciát vonjuk le.
De a lehetőség adott, meg kell szervezni a lakhelyéhez közel annak aki nem hiszi el. Ez persze már nem hangzik olyan jól, meg macerás is, meg sok utánajárás is, meg saját pénzt kell belerakni, és szabadidőt, meg rizikó hogy hányan jönnek Sopronból Nyípilisre, de mindezekkel szemben nem kell akkor Pestre utazni, és ez mekkora előny már!
Következő: »»   105 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem