Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1674 / 3607
(#) zoz11 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Annyi biztos, hogy nem kutyára légfék…

Akár egy csöves erősítőbe is el tudnám képzelni, mint csőtartó, vagy valami ilyesmi.

Üdv!
(#) Rober_4 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Elkótartó.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Ez egy kisgyermekek részére szolgáló hangsámli. Békebeli, fusiban készült hangdobozok bontási anyagából készül. Az átlagos ülőalkalmatossághoz képest többlet funkciója: a gyermek a "nevelése" során keletkező dinamikus, horizontális irányú erőket hatékonyabban tudja felvenni, így a hatásfok javul. Lásd még: Newton 3. törvénye... :hide:
(#) zolika60 hozzászólása Júl 18, 2011 /

Két basset hund kiskutyát elvihet ajándékba bárki a szomszédomtól. Körülbelül 8 hónaposak, testvérek és fajtatiszták. válnak és felesleges lett a két kutya. Nagyon sajnálom őket, egész nap csak ugatnak a kennelben, mert unatkoznak. Szépek és aranyosak. Gyerekek mellé ajánlom. Örökbe is fogadnám őket, de nekem már van három kutyám, ezért nem tudom. :yes: Ha valaki szeretné őket írjon privátot és megadom a tulaj elérhetőségét.Így néznek ki
(#) jdani hozzászólása Júl 18, 2011 /

Hali. Rosszul linkelt képek. (Sok képre, ugyanaz jön ki nagyobba)
Bővebben: Link
(#) janikukac hozzászólása Júl 18, 2011 /

Kihalt a HE? :hide:
(#) SzervízMacska válasza janikukac hozzászólására (») Júl 18, 2011 /

Jelenleg 312-en olvassák az oldalt, ebből 86 a bejelentkezett tag... Szerinted?
(#) vicsys válasza jdani hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Nem az lenne a cél...?
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Gondolom jdani úgy értette, hogy pl "kép1", "kép2", "kép3" link alatt is "kép1" jön elő...
(#) janikukac válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Jó, jó, csak senki, sehova sem írt...
(#) jdani válasza vicsys hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Sok eltérő képre, ugyanaz jön ki nagyobba
(#) vicsys válasza jdani hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Cserélj böngészőt. Nálam jó.
(#) jdani válasza vicsys hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Hát most már Nekem is...
(#) titi válasza jdani hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Nálam akkor is jó volt, amikor jelezted, vagyis tegnap.
(#) Ricsi89 válasza titi hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Nálam nem. Több képre is ha rávittem az egeret, akkor ugyanannak a képnek a linkje volt ott. És kattintás után is több képnél ugyanazt a nagy képet hozta be, nem pedig a kis képekhez tartozó nagyot.
(#) mex hozzászólása Júl 19, 2011 /

(#) Ricsi89 válasza mex hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Jó kis leírás.
A kínai a biciklivel rész is tetszett.
(#) Rober_4 válasza mex hozzászólására (») Júl 19, 2011 /

Tényleg jó!
(#) Gafly válasza Dióda hozzászólására (») Júl 20, 2011 /

Nos Dióda járt legközelebb (a találkozón jelentkezz a sörért).
Ez egy ADSL modem tartó :eek2:

naez.JPG

(#) Szebence hozzászólása Júl 20, 2011 /

Helló,

Van aki otthon van videószerkesztő programokba? Melyik program tudja a következő funkciót:
Betennék 6-8db videót, külön videósávokra, elindítani egyszerre az egészet, amjd mind a 6-8 videót kis ablakba mutatná, hogy épp mi megy rajta és egy új videósávra létrejönn egy új videó, ami úgy nézne ki, hogy amelyik ablakra kattintok az kerülne az új videó sávra. Tehát tulajdonképpen úgy kellene elképzelni, mint pl egy foci meccs közvetítést. Van 30 kamera 1 terembe mindegyik kamera képe megjelenik 1-1 TV-n és ott kiválasztják, hogy épp melyiket adják élőbe. Egy ilyen programra lenne szükségem. Van aki meg tudná mondani, hogy melyik program képes erre?
(#) Rober_4 válasza Szebence hozzászólására (») Júl 20, 2011 /

A hétvégén ezt nézegettem, de nem voltam túlzottan megelégedve vele. Bővebben: Link (sajnos Linuxos ) Persze az amit te szeretnél, abból nem biztos, hogy van ingyenes...
(#) mate_x hozzászólása Júl 21, 2011 /

Helló!

Tudjátok van az a kapcsolás, melyben a PC ventilátor fordulatszámát szabályozhatjuk. Gondolkodtam rajta egy keveset, de még nem jöttem rá, hogy ennek mi az értelme?
Alapból a gépben úgy van bent, hogy tudja mikor kell vele hűteni és mikor nem, nem az a legtökéletesebb?
Vagy ez csak jó néz ki? :heureka:
Valahol muszáj volt meg kérdeznem, mert nem hagy nyugodni
(#) janikukac válasza mate_x hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Ha jól láttam, a kapcsolások között van valami hasonló..
(#) mate_x válasza janikukac hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Tudom, hogy van, de én az értelmét kérdeztem
(#) storm válasza mate_x hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Az értelme az, hogy nem minden alaplap 'tudja mikor kell hűteni', ezért találták ki, hogy egy sima lm317t-vel tökéletesen lehet szabizni.
(#) Ricsi89 válasza storm hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Szerintem jobb módszer, ha hőmérséklet függvényében szabályozza a ventilátor fordulatot. Mert mi van, ha elkezdesz játszani, de nem csavarod fel a hűtést?
(#) storm válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

A prociventit általában szabályozza a gép, habár néha elég érdekesen. Szerintemezt inkább a többi ventihez szokták használni, ami az előlapba, vagy a hátlapba, esetleg az oldallapba van.
(#) pucuka válasza storm hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Lehet, hogy észrevetted, hogy a nagy melegben megszaporodnak az ilyen ventillátor szabályzós kérdések. A röhej az egészben az, hogy a ventit csak lefelé tudod szabályozni akkor, amikor a max teljesítmény is kevés, mert miért másért merült volna fel a kérdés.
(#) storm válasza pucuka hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Szerintem a szabályzást azért szokták építeni, mert hangos a gép. Egy 8 vagy méginkább 6cm-es venti akár 6-7000-el is tud pörögni, és azért az elég hangos. Viszont ha egy ilyen 'csodával' leszabizzuk a feszt, csökken a hangjuk, persze az egész gép jóval melegebb lesz. Tehát szerintem akinek ilyen jellegű problémája van, az szerintem azon is elgondolkodhat, hogy nagyobbra cseréli a ventit, például egy 12cm-es ventinek szinte már hangja sincs ugyan akkora levegőszállítás mellett
(#) Rober_4 válasza storm hozzászólására (») Júl 21, 2011 /

Egyébként meg nem vezérlésről lenne szó, ha nincs hővisszacsatolás? Vagy rosszul tudom?
Igen én is azon gondolkodom, hogy nagyobb ventiket teszek a gépbe, akár több is hallkabb lehet, mint egy kicsi gyors.
Következő: »»   1674 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem