Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1678 / 3601
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Ezt is tudom, de nem szeretnek itthon amolyan "piszkos" dolgokban a szüleim részt venni. Főleg, hogy a rendőrök ellenőrzést szoktak tenni, mert az idiotak közúton nagy sebességgel repesztenek..
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Ezért írtam a zárt pályát. Abban semmi piszkos nincs, legfeljebb ha elesel a pocsolyában.

Azon a pályán néha mentem bicajjal is (kínai kis vacak) és többet nem fogok bicajjal, ezt megfogadtam. Van egy kanyar, és úgy el nyaltam benne , hogy ott kész volt..
(#) varttina válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Talán egy mikrosütő is megtenné. Nem kell hogy megolvadjon a fémlap, elég ha kicsit elhangolódik.

Motorral még nagyobbat lehet esni. A te korodban tapasztaltam mind a két félét. :yes:

Az nem jó. Lehetni lehet, csak kellő felszerelés, és ésszel kell vezetni. ( az ésszel vezetés, ami Ricsi szerint nincs meg bennem. )

Nem azért megy krosszozni az ember, hogy óvatoskodjon, hanem inkább a határokat feszegetni. Természetesen a kellő megfontoltság, meg a jó felszerelés nem árt. Az esés elkerülhetetlen része a sportnak. Pár tíz év múlva már el is felejted hol fájt, csak az élmények maradnak.

Ja.. Csak az a baj, hogy amennyiért motort vennék, annyi még a felszerelés is.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Én nem azt mondom, hogy nincs meg, csak elő kell hozni. Ahhoz meg sokat kell tanulni, tapasztalni. Itt azért tudni kell vezetni, nem csak eszeveszetten menni előre. Abból csak borulás lesz.

Amikor én motoroztam, a felszerelés csak egy bukósisakból állt. Persze azóta már vannak mindenféle protektorok is amik megóvtak volna néhány máig látható sérüléstől. Azért ezek nélkül is volt élet.

Remélem a közeljövőben szerzek egy kis prüntyögőt. Köszi a tippeket, Fiúk!
(#) tiggersoft válasza janikukac hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Hidd el megéri beruházni a védőfelszerelésre! 7 évig motoroztam táviratosként itt a fővárosban. Amikor felültem a motorra többet ért a cucc ami rajtam volt mint a motor amin ültem( Yamaha YBR125) pedig vadonat uj volt. Sokszor köszönhettem neki az életemet és, hogy még van kezem-lábam.
(#) janikukac válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Az igen! Biztos szerethetsz motorozni, ha minden napod azzal töltötted.

Ha már munka, egy idő után igen csak megunja az ember. Főleg amikor esik a havaseső és mégis menni kell. Eleinte bírja az ember, de amikor fáj a reumás vállam meg a könyököm, akkor eszembe jut, hogy nem kellett volna...

Igen a mai napig szeretek, de majdnem 5 éve leraktam. Azóta nyugodtak az éjszakáim, és a családtagok is...
(#) janikukac válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Ja, értem.

Nyugi azért egy robogó most is itt pihen, várva egy gumit. Kicsit kipofozom és megint kétkeréken járok...
(#) zoly15 hozzászólása Júl 26, 2011 /

Ezt az előbb találtam Bővebben: Link
(#) zenetom hozzászólása Júl 26, 2011 /

Egymás alatt van a TDA7293-as meg a 7294-es totyik
Szerk.: már nincs
(#) pucuka válasza zenetom hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Mer az ám nem ugyanaz
(#) poros hozzászólása Júl 27, 2011 /

Ezt a gyorsaságot! Két mondat leírása közben már törlésre is került egy újonnan nyitott topic. :kalap:
(#) janikukac hozzászólása Júl 27, 2011 /

Sziasztok ! Képzeljétek ma megszereztem mindent, hogy P20-al csináljam a nyákokat,és legnehezebben tudjátok-e mit nem tudtam megszerezni? A lapsúrolót... Azt mondják ilyet már nem gyártanak az eu-ban, de mégis sikerült szereznem, a 100-adik helyen.
(#) poros válasza janikukac hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

Elárulnád mi az a lapsúroló.
(#) janikukac válasza poros hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

Zoli_bácsi nyákos vidijében, amivel Ő tisztítja a nyákot.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

Én szakközép óta ilyet használok: Bővebben: Link
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

[OFF] Hát, én ezt fogom kipróbálni, a dörzsike után.
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

Nem ismerem azt a dörzsit, amit te mutattál, innen nézve elég durvának tűnik, de valószínűleg nem az, ha használják... Egyedüli gond ezzel a fémdörzsivel, hogy szereti a mágneses dolgokat, de nagyon.
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 27, 2011 /

[OFF] Hát sajnálom, pedig épp most használtam, és működik
(#) vilmosd hozzászólása Júl 27, 2011 /

Nem tudom mire hasznaljatok ezt a dorzsit, de en meg nem hasznaltam, pedig csinaltam mar egy-ket (ezer) panelt vasalasos es P20 technologiaval is. Sima vizes smirgli, 400-600 finomsagu, meg egy kis darab kemenyfa lec. Ez tokeletesen letisztitja a panelt vizcsap alatt. Utana megszarit, es mehet a P20 vagy a vasalas. Barmilyen oxidos, koszos panelt gyonyoruen elo lehet kesziteni.
(#) szamóca hozzászólása Júl 28, 2011 /

Következő: »»   1678 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem