Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezt is tudom, de nem szeretnek itthon amolyan "piszkos" dolgokban a szüleim részt venni. Főleg, hogy a rendőrök ellenőrzést szoktak tenni, mert az idiotak közúton nagy sebességgel repesztenek..
Ezért írtam a zárt pályát. Abban semmi piszkos nincs, legfeljebb ha elesel a pocsolyában.
Azon a pályán néha mentem bicajjal is (kínai kis vacak) és többet nem fogok bicajjal, ezt megfogadtam. Van egy kanyar, és úgy el nyaltam benne , hogy ott kész volt..
Talán egy mikrosütő is megtenné. Nem kell hogy megolvadjon a fémlap, elég ha kicsit elhangolódik.
Motorral még nagyobbat lehet esni. A te korodban tapasztaltam mind a két félét. :yes:
Az nem jó. Lehetni lehet, csak kellő felszerelés, és ésszel kell vezetni. ( az ésszel vezetés, ami Ricsi szerint nincs meg bennem. )
Nem azért megy krosszozni az ember, hogy óvatoskodjon, hanem inkább a határokat feszegetni. Természetesen a kellő megfontoltság, meg a jó felszerelés nem árt. Az esés elkerülhetetlen része a sportnak. Pár tíz év múlva már el is felejted hol fájt, csak az élmények maradnak.
Ja.. Csak az a baj, hogy amennyiért motort vennék, annyi még a felszerelés is.
Én nem azt mondom, hogy nincs meg, csak elő kell hozni. Ahhoz meg sokat kell tanulni, tapasztalni. Itt azért tudni kell vezetni, nem csak eszeveszetten menni előre. Abból csak borulás lesz.
Amikor én motoroztam, a felszerelés csak egy bukósisakból állt. Persze azóta már vannak mindenféle protektorok is amik megóvtak volna néhány máig látható sérüléstől. Azért ezek nélkül is volt élet.
Remélem a közeljövőben szerzek egy kis prüntyögőt. Köszi a tippeket, Fiúk!
Hidd el megéri beruházni a védőfelszerelésre! 7 évig motoroztam táviratosként itt a fővárosban. Amikor felültem a motorra többet ért a cucc ami rajtam volt mint a motor amin ültem( Yamaha YBR125) pedig vadonat uj volt. Sokszor köszönhettem neki az életemet és, hogy még van kezem-lábam.
Az igen! Biztos szerethetsz motorozni, ha minden napod azzal töltötted.
Ha már munka, egy idő után igen csak megunja az ember. Főleg amikor esik a havaseső és mégis menni kell. Eleinte bírja az ember, de amikor fáj a reumás vállam meg a könyököm, akkor eszembe jut, hogy nem kellett volna...
Igen a mai napig szeretek, de majdnem 5 éve leraktam. Azóta nyugodtak az éjszakáim, és a családtagok is...
Ja, értem.
Nyugi azért egy robogó most is itt pihen, várva egy gumit. Kicsit kipofozom és megint kétkeréken járok...
Ezt az előbb találtam Bővebben: Link
Egymás alatt van a TDA7293-as meg a 7294-es totyik
Szerk.: már nincs
Ezt a gyorsaságot! Két mondat leírása közben már törlésre is került egy újonnan nyitott topic. :kalap:
Sziasztok ! Képzeljétek ma megszereztem mindent, hogy P20-al csináljam a nyákokat,és legnehezebben tudjátok-e mit nem tudtam megszerezni? A lapsúrolót... Azt mondják ilyet már nem gyártanak az eu-ban, de mégis sikerült szereznem, a 100-adik helyen.
Zoli_bácsi nyákos vidijében, amivel Ő tisztítja a nyákot.
Én szakközép óta ilyet használok: Bővebben: Link
[OFF] Hát, én ezt fogom kipróbálni, a dörzsike után.
Nem ismerem azt a dörzsit, amit te mutattál, innen nézve elég durvának tűnik, de valószínűleg nem az, ha használják... Egyedüli gond ezzel a fémdörzsivel, hogy szereti a mágneses dolgokat, de nagyon.
[OFF] Hát sajnálom, pedig épp most használtam, és működik
Nem tudom mire hasznaljatok ezt a dorzsit, de en meg nem hasznaltam, pedig csinaltam mar egy-ket (ezer) panelt vasalasos es P20 technologiaval is. Sima vizes smirgli, 400-600 finomsagu, meg egy kis darab kemenyfa lec. Ez tokeletesen letisztitja a panelt vizcsap alatt. Utana megszarit, es mehet a P20 vagy a vasalas. Barmilyen oxidos, koszos panelt gyonyoruen elo lehet kesziteni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |