Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autó riasztó (bekötés)

Témaindító: tom79, idő: Szept 12, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   20 / 42
(#) Inhouse válasza beni1 hozzászólására (») Júl 24, 2011 /

Üdv
Inhouse
(#) Pepebá hozzászólása Júl 28, 2011 /

Hali
Tud valaki segíteni?
Keresem Gepard 212 GSM riasztó, pager leírását illetve bekötését.
Köszi.
(#) laci76 hozzászólása Júl 30, 2011 /

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy vettem egy CTC T70017 riasztót de nagyon gyenge bekötési rajz van hozzá pl:két narancs két sárga meg két fehér utobbi lenne a földelés az egyiken biztosíték is van de ezeket fogalmam sincs hova kell kötni ez a központi zár bekötése lenne tud valaki segíteni
(#) akos70 válasza laci76 hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Annyival könnyebb helyzetben vagy, mint mi, hogy neked legalább van egy nagyon gyenge bekötési rajzod.
Ha ezt megosztanád velünk, talán tudnánk tanácsot adni.
(#) Inhouse válasza laci76 hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Testre nem szoktak biztit rakni, és ritkán fehér...nézzük már meg azt a rajzot...

Üdv
Inhouse
(#) laci76 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 30, 2011 /

Holnap reggel megpróbálom felrakni addig is köszi
(#) laci76 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Sziasztok itt lenne a rajz amiből én azt sem tudom kivenni hogy az indexlámpát melyik vezetékre kössem de a központi zárat és a többit sem nagyon értem le tudjátok írni szinek szerint hogy melyiket hova kössem.Mert a központi zárhoz 6 vezeték van de nekem csak 2 vezeték jön az autóbol mert ebben már volt egy másik riasztó

PICT0125.JPG

(#) laci76 hozzászólása Júl 31, 2011 /

Itt a központi zár rajza is

PICT0127.JPG

(#) beni1 válasza laci76 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

http://www.hobbielektronika.hu/forum/files/1b/1b7115c0732f1c3886926...15.jpg szevasz laci76 nekem is ilyen volt . az egyik fehér feketén ha jól emlékszem téllel van bizi. mint a képen is látszik nekem a kp zárhoz kellet a két fehér és a két sárga. közös pont kötése fehér fekete és egy sima sárga, nyit=sárga fekete zár=fehér úgy emlékszem . A közös pontot a kp áramszálára kell kötni Remélem jól írtam. Az index lámpa vezetéke pedig a két barna vezeték.
(#) beni1 válasza beni1 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

a rozsaszin a sziréna , a kék az ajtóérzékelő szál a többi bekötést én sem használtam mint a képen is láthatod csak a felfelé menő vezetékek vannak bekötve. Na de ha a többi funkciót is akarod használni terméseztessen be kell kötni és relézni amit a csomagban kaptál!
(#) laci76 válasza beni1 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Köszönöm megpróbálom és visszaszólok

A két narancs az a test lenne? Illetve a kéket hova kell kötni?
(#) beni1 válasza laci76 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Heló a kéket az ajtónak a világítás kapcsoló gombjára kell kötni,a két narancs az más funkcionál mint a két sárga példa két sárga vezeték csak akkor ad pillanat áramot mikor megnyomod a nyit vagy zár gombját a távon, a másik két narancs pedig akkor szakítja meg az áramot. De azért hallgasd meg Inhouse-véleményét és segítségét is mert ő van igazából benne Ő volt aki nekem is sokat segített.

Köszi a jó tanácsokat de egy akadály gördült elém a régi riasztóm inditásgátlós hiába kötöttem be a riasztót a kocsi nem indul van egy relé azt is kiiktattam de igy sem jó ha van valakinek ötlete készséggel elfogadom köszi mégegyszer
(#) Inhouse válasza laci76 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Ennél lehetne élesebbet? A kp zárhoz menő 6 vezeték titka kismilliószor le van írva, nézz egy kicsit visszább itt...
A gyújtástiltásnál általában megszakítanak valamit, ha kiiktatod a relét, akkor az általa kapcsolt vezetéket össze kell zárni helyette...

Üdv
Inhouse
(#) laci76 válasza Inhouse hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Kiiktattam összezártam a két vastag áram vezetéket és így sem indult erre van valami ötleted?
(#) Inhouse válasza laci76 hozzászólására (») Júl 31, 2011 /

Lehet, hogy máshol is volt beavatkozás...gondolom előtte indult? Meg kellett volna a kivágások előtt nézni, hogy mit kapcsol, mit szakít...áthidalni és próba, ha jó, akkor kiiktatható a cucc, ha nem tovább nézegetni...így utólag elég érdekes keresgélni...

Üdv
Inhouse
(#) Lacq hozzászólása Aug 4, 2011 /

Üdv!

Rászántam magam hogy bekössem a riasztót a kocsimba csak akadt egy kis problémám a központi zárral.
A kocsi egy opel corsa b 95 ös. Gyári központi zár van.
Megkerestem a zárszerkezethez menő vezetéket (3 ér). Egy barnát láttam (test) egy fekete-kék és piros-citrom.
Ha testet kapcsoltam a piros-citrom ra akor zár. De akármit csinálok vele nem nyit......
Kicsit méregettem. 3 állása van a zárszerkezetnek.
Nyitva: barna , fekete-kék --->rövidzár
Zárva: barna , fekete-kék ---> 1s megszakad --->rövidzár mást nem mértem
zárva (vízszintesen a kulcs) :barna , fekete-kék ---> szakadás

valakinek van valami 5lete?
Előre is köszönöm a válaszokat!
(#) Lacq válasza Lacq hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

megoldva....
(#) Inhouse válasza Lacq hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Avass be minket is!

Üdv
Inhouse
(#) laci76 válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Na szia nem barmoltam szét semmit a riasztóbol az egyik vezeték (rózsaszin) a 109-es relé 85-ös lábára megy a másik a 32-es biztosítékhoz ami megvan bontva és megy tovább a motortérbe ford galaxyról beszélünk így már segítettem valamit
(#) Lacq válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

barna-fehérre csak GND-t kell kapcsolni és nyit.
(#) Inhouse válasza Lacq hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

Előtte nem is volt barna-fehér...

Üdv
Inhouse
(#) gtoncsi hozzászólása Aug 9, 2011 /

Sziasztok! van egy spy lc116-os riasztóm. bekötöttem a motorindítást, szépen indul is. van egy szürke vezeték ami a riasztónak jelez, ha beindult a motor. ezt viszont nem tudom hova kell kötni (a kocsi dízel). tud valaki ebben segíteni, hogy hova kössem, mert így folyamatosan ráindít a riasztó?
(#) Lacq válasza Inhouse hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

ezt az eret utólag kerestem meg
Legalább ha valaki ilyen autót csinál nem kell keresni
(#) Lacq válasza gtoncsi hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

érdekes a leírás nem egyértelmű nekem se.
Amit találtam neten egy scannerve volt.
Annyit hámoztam ki belőle a sárga indít (40A)
Én a helyedben az olajnyomás visszajelzőre vagy a töltésvisszajelző kábelére kötném rá esetleg
A leírás azt is írja hogy indításkor "5-6-szor forgatja a motort a beindításhoz" tehát szerintem 1x indít rá csak nem mind1 tönkre teszi az önindítót
(#) Lacq válasza Lacq hozzászólására (») Aug 9, 2011 /

"Amit találtam neten egy scannerve volt."----
--->Amit találtam neten bénán volt scannerve!!!

lc116.pdf

(#) gtoncsi válasza Lacq hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

szia!

Köszönöm az infót és a leírást. ez nekem is megvan és számomra sem volt egyértelmű.

Kipróbálom amit írtál.
(#) frydy36 hozzászólása Aug 11, 2011 /

Üdv uraim,
lenne egy érdekes kérdésem,
van nekem egy 525-tds-bmwm, az a gondom vele hogy elméletileg távirányitos volt a riaszto és a közonti záram,
de nincs távirányitom hozzá,
szoval, balrol zárom-nyitom az 5-zárat, DE ha jobrol zárom be az ajtot akkor bekapcsol a riaszto is, és ha rátartok a kulcsra akkor az ablakot is felhuzza, DE kikapcsolni a riasztot nemtudom csak balrol,balrol miért nem lehet bekapcsolni a riasztot?szeretném ha rendesen müködne,
lehet hozzá venni távirányitot és hozzá tanitani? vagy rakasak bele egy másik vezérlöt, magát az autot azt tudom javitani,minden porcikályát, de az elektromosághoz analfabéta vagyok,
(#) szabo.eduard hozzászólása Aug 13, 2011 /

helló mindenkinek!!bocs a zavarásért lenne egy kis problémám hátha tudna valaki segiteni!!!??
Van egy SGF24A METÁLIKA,típusu riasztóm és kellene egy bekötési rajz hozzá ha lehetne akkor magyar nyelven sos-lenne!! Válaszotokat elöre is köszönöm!
Következő: »»   20 / 42
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem