Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   780 / 1689
(#) davidovics válasza karaszbandi hozzászólására (») Aug 3, 2011 /

Ez érdekes . pont most kapott el a hév,hogy építsek egy CNC-t
Szerintem nagyon jó lett!
(#) tirisztortetróda válasza H2opok hozzászólására (») Aug 3, 2011 /

Grat, nagyon tetszik, és lehet, hogy később nyák is fog érdekelni.
(#) tirisztortetróda válasza emersys hozzászólására (») Aug 3, 2011 /

Szép, igényes munka !
(#) H2opok válasza tirisztortetróda hozzászólására (») Aug 3, 2011 /

Ha valakinek van kedve, és ideje smd re áttervezni,akkor újra legyártatom gyári minőségben,és kap 1 garnitúrát. Mŕtrix kijelzös órának lenne.
(#) CIROKL hozzászólása Aug 4, 2011 /

Sziasztok !
Ismét elkészült egy szerkezetem , én csupán csak öszvér névre kereszteltem .
Gyakorlatilag a készülékben van egy 4 csatornás bemenetválasztó , egy csöves előerősítő , egy hibrid fejhallgató erősítő és egy jacksly-s hangerő szabályozó ja és egy deprez müszeres kijelző a bemenetválasztó és a hangerő az nixie csöves kijelzővel van ellátva .
Több kép
(#) janikukac válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Ez igen. :kalap: Milyen nyákot használsz, hogy a vezetősávok így átlátszanak?
(#) vicsys válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Ez megint ott van! Tettszik, ahogyan kombinálod a modern dolgokat a csöves technikával. Roppant egyedi végtermékeket gyártasz! Gratula! :kalap:
(#) Lacko12 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Gratulálok hozzá nagyon szép lett remélem sokáig szolgálni fog!
(#) klemo86 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Már vártam a végeredményt Jópofa!
(#) Erick hozzászólása Aug 4, 2011 / 1

Sziasztok!

Ma végre, kis híján fél év vajúdás, és tervezgetés után megszületett az Én Quadom!
Nem volt egyszerű játék, de látva, és hallgatva ezt az erősítőt, mindenért kárpótol. Az előlapért külön köszönetet mondok Köbzoli Kollégának, teljes mértékben az ő érdeme, és köszönöm neki még a rengeteg elméleti segtséget, mivel mindig őt zaklattam a hülye kérdéseimmel!
Az építés kulisszatitkaiból, és a kész végfokról itt láthatóak képek: Picasa

Jah, és az újszülött 14kg!!
Kritikát, észrevételt szívesen várom!
(#) zolika60 válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Gyönyörű lett. Kár, hogy az infravevő környékén megsötétedett kicsit az előlap. De ezt igazán csak kötekedésből írtam, mert hibátlan.
(#) skero válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Hát ez nagyon szép lett. Bár a hútőborda függőleges lamellákkal hatékonyabb lenne ,de ha nam melegszik akkor semmi gond. Gratulálok ez aztán tényleg szinvonalas !
(#) Erick válasza skero hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Köszi!

Hát az a hűtőborda akkora felületű, hogy eléggé nehézkes átmelegíteni még így is, hogy nem függőleges!!
(#) Erick válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

A vevővel sajna nem tudtam mit kezdeni, innen is látszik, hogy a fa megmunkálás nem az én asztalom.
(#) Ricsi89 válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

A hűtőborda simán festve van, vagy eloxálva lett?
(#) Tibi98 hozzászólása Aug 4, 2011 /

Szép, igényes munka, gratulálok! Nekem egyedül a hangerőszabályzó tekerentyűje hat egy kicsit "bumfordinak", de végülis illik az erősítő robosztus megjelenéséhez.
(#) mark.budai válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Gratulálok, nagyon szép, mind kívül, mind belül. Szépen dolgozol, látszik, hogy nagy odafigyeléssel csinálod, öröm volt a képeket nézni.
(#) Erick válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Szia!

A borda eloxálva volt, igen. Nehézkes lett volna festeni a felület növelésére alkalmazott gyártástechnológia miatt!
(#) Ricsi89 válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Akkor jó. A festés egyébként is csak rontja a hőleadó képességet. Egyébként ügyesen összepakoltad.
(#) nagy hoho válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Mint írta az előlap teljesen Köbzoli érdeme, gondolom a sötétedés is?
(#) nagy hoho válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Én első ránézésre azt hittem vettél egy TENOR-t
(#) Erick válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Csak koppintottam!!
(#) janikukac válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Tényleg ügyes vagy ! Én utálok, nem is tudok dobozolni, ez az egyetlen hátránya az elektrónak. Nem tudom az alu vagy plasztik gyári dobozokat, hogy munkáljam meg, ha majd fogok olyat használni?!
(#) Erick válasza janikukac hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Műanyag dobozzal én sem szeretek dolgozni, pedig azt könnyű ám faragni, van akinek nagyon is szépen megy. Az alu doboz, hát könnyű elrontani, de én elvagyok vele. Ez a doboz speciel külön külön vágott alu lapokból van összeállítva, egész jól sikerült, és ebből olyan méretűt csinálok, amilyet szeretnék.
(#) janikukac válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Azzal nincs gond, de ha pl egy kijelzőnek a helyet kell kivágni, stb...?!
(#) klemo86 válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Én is beállok a sorba gratulálni, minden részletesen meg van tervezve, a kivitelezése is mindennek a helyén van
(#) MolnarG válasza Erick hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Tényleg nagyon szép munka, én is hasonló potmétergomb megvilágításon gondolkodom... Egyetlen dolog ami szúrja a szemem: a sok kiálló csavarfej.
(#) zsoltee0001 válasza Erick hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

Nem gyenge!
Végre egy erősítő amiben az anyaghiányt nem ventilátorral pótolják!
Van ám benne alu rendesen, vigyázz, hogy a színesfém gyűjtők meg ne tudják
Viszont azzal a előlappal még talán nem késő kezdeni valamit, bár nem értek hozzá és lehetséges, hogy a fa anyaga nem teszi lehetővé a finomra csiszolást.
Meg azt a lyukat nem értem a poti és kijelző között? Infra vevő?
Marha sok melód lehet benne, nem hagynám rá, amíg nem lehet megfésülködni abba az előlapba
Üdv
(#) zsoltee0001 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

:eek2:
Nem semmi!
2 profi erősítő egyszerre!
Már alig várom, hogy kész legyen a cnc-m, hogy ilyen dobozt csinálhassak !
(#) mark.budai válasza janikukac hozzászólására (») Aug 5, 2011 /

[OFF]Vegyél egy minidrillt. Vagy körbefúrkálod 2-es fúróval és reszeled. Eddig azt hittem, olyan nehéz munka, pedig semmi sem az, ha nem kapkodsz.
Következő: »»   780 / 1689
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem