Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez érdekes . pont most kapott el a hév,hogy építsek egy CNC-t
![]() Szerintem nagyon jó lett! ![]()
Grat, nagyon tetszik, és lehet, hogy később nyák is fog érdekelni.
![]()
Szép, igényes munka !
Ha valakinek van kedve, és ideje smd re áttervezni,akkor újra legyártatom gyári minőségben,és kap 1 garnitúrát. Mŕtrix kijelzös órának lenne.
Sziasztok !
Ismét elkészült egy szerkezetem , én csupán csak öszvér névre kereszteltem . Gyakorlatilag a készülékben van egy 4 csatornás bemenetválasztó , egy csöves előerősítő , egy hibrid fejhallgató erősítő és egy jacksly-s hangerő szabályozó ja és egy deprez müszeres kijelző a bemenetválasztó és a hangerő az nixie csöves kijelzővel van ellátva . Több kép
Ez igen. :kalap: Milyen nyákot használsz, hogy a vezetősávok így átlátszanak?
![]()
Ez megint ott van! Tettszik, ahogyan kombinálod a modern dolgokat a csöves technikával. Roppant egyedi végtermékeket gyártasz! Gratula! :kalap:
Gratulálok hozzá nagyon szép lett remélem sokáig szolgálni fog!
![]()
Sziasztok!
Ma végre, kis híján fél év vajúdás, és tervezgetés után megszületett az Én Quadom! ![]() Nem volt egyszerű játék, de látva, és hallgatva ezt az erősítőt, mindenért kárpótol. Az előlapért külön köszönetet mondok Köbzoli Kollégának, teljes mértékben az ő érdeme, és köszönöm neki még a rengeteg elméleti segtséget, mivel mindig őt zaklattam a hülye kérdéseimmel! ![]() ![]() Az építés kulisszatitkaiból, és a kész végfokról itt láthatóak képek: Picasa Jah, és az újszülött 14kg!! Kritikát, észrevételt szívesen várom!
Gyönyörű lett. Kár, hogy az infravevő környékén megsötétedett kicsit az előlap. De ezt igazán csak kötekedésből írtam, mert hibátlan.
![]()
Hát ez nagyon szép lett. Bár a hútőborda függőleges lamellákkal hatékonyabb lenne ,de ha nam melegszik akkor semmi gond. Gratulálok ez aztán tényleg szinvonalas
![]()
Köszi!
Hát az a hűtőborda akkora felületű, hogy eléggé nehézkes átmelegíteni még így is, hogy nem függőleges!! ![]()
A vevővel sajna nem tudtam mit kezdeni, innen is látszik, hogy a fa megmunkálás nem az én asztalom.
![]()
A hűtőborda simán festve van, vagy eloxálva lett?
Szép, igényes munka, gratulálok!
![]()
Gratulálok, nagyon szép, mind kívül, mind belül. Szépen dolgozol, látszik, hogy nagy odafigyeléssel csinálod, öröm volt a képeket nézni.
![]()
Szia!
A borda eloxálva volt, igen. Nehézkes lett volna festeni a felület növelésére alkalmazott gyártástechnológia miatt! ![]()
Akkor jó. A festés egyébként is csak rontja a hőleadó képességet. Egyébként ügyesen összepakoltad.
Mint írta az előlap teljesen Köbzoli érdeme, gondolom a sötétedés is?
Én első ránézésre azt hittem vettél egy TENOR-t
Tényleg ügyes vagy ! Én utálok, nem is tudok dobozolni, ez az egyetlen hátránya az elektrónak. Nem tudom az alu vagy plasztik gyári dobozokat, hogy munkáljam meg, ha majd fogok olyat használni?!
![]() ![]()
Műanyag dobozzal én sem szeretek dolgozni, pedig azt könnyű ám faragni, van akinek nagyon is szépen megy. Az alu doboz, hát könnyű elrontani, de én elvagyok vele. Ez a doboz speciel külön külön vágott alu lapokból van összeállítva, egész jól sikerült, és ebből olyan méretűt csinálok, amilyet szeretnék.
Azzal nincs gond, de ha pl egy kijelzőnek a helyet kell kivágni, stb...?!
![]() ![]() ![]()
Én is beállok a sorba gratulálni, minden részletesen meg van tervezve, a kivitelezése is mindennek a helyén van
![]()
Tényleg nagyon szép munka, én is hasonló potmétergomb megvilágításon gondolkodom... Egyetlen dolog ami szúrja a szemem: a sok kiálló csavarfej.
![]() Végre egy erősítő amiben az anyaghiányt nem ventilátorral pótolják! Van ám benne alu rendesen, vigyázz, hogy a színesfém gyűjtők meg ne tudják ![]() Viszont azzal a előlappal még talán nem késő kezdeni valamit, bár nem értek hozzá és lehetséges, hogy a fa anyaga nem teszi lehetővé a finomra csiszolást. Meg azt a lyukat nem értem a poti és kijelző között? Infra vevő? Marha sok melód lehet benne, nem hagynám rá, amíg nem lehet megfésülködni abba az előlapba ![]() Üdv
:eek2:
![]() Nem semmi! 2 profi erősítő egyszerre! Már alig várom, hogy kész legyen a cnc-m, hogy ilyen dobozt csinálhassak !
[OFF]Vegyél egy minidrillt. Vagy körbefúrkálod 2-es fúróval és reszeled. Eddig azt hittem, olyan nehéz munka, pedig semmi sem az, ha nem kapkodsz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |