Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   154 / 440
(#) guliver83 válasza digitibi hozzászólására (») Aug 2, 2011 /

Itt is van HES
(#) dancsa hozzászólása Aug 3, 2011 /

Hello!
32.768kHz-s kvarcot keresek 6 pF-os kapacitással... jópár helyet megnéztem már neten, egyedül a farnellnek van, de nem találtam meg, hogy mekkora lenne a szállítási költség egy 147 forintos kis alkatrésznek, és nyilván ezért nem szeretnék 1-2ezer forintot kiadni, tudtok valamit ajánlani?
Dancsa
(#) Hp41C válasza dancsa hozzászólására (») Aug 3, 2011 /

Szia!

Az FDH Budapestre ingyen szállít ki, de érte is lehet menni...
32.768kHz, 20ppm, 6pF és a 32.768kHz, 10ppm, 12pF Chipcad -nál is kapható...
(#) DanyyX hozzászólása Aug 3, 2011 /

Sziasztok!

Marshall gitárerősítőt javítok és elhullott benne egy M5201 típusú kapcsolható műveleti erősítő. Ilyet keresek. Nagyon fontos lenne, ha valakinek esetleg van elfekvőben, vagy tudná hol lehet még beszerezni, kérem jelentkezzen!

Na! Uralkodj magadon! --vicsys
(#) dancsa válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 4, 2011 /

Közben sikerült találnom inkább egy olyan RTC-t, amihez jó a 12.5 pF-os, ilyen kvarc meg hestoreban is van.
(#) Dániel X hozzászólása Aug 6, 2011 /

Üdv!

S042 ic-t lehet még kapni és hol? Ebay kivételével.
(#) Dániel X válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Köszi. Hq nem is néztem.
(#) Buck Miklos hozzászólása Aug 6, 2011 /

Sziasztok!
Trapéz hangfalakra keresek sarokvédőket. Nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyet vásárolni? Régen valahol láttam a neten, de most nem találok sehol...
Előre is köszi a segítséget!
(#) kadarist válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Szia!
Az S041 a TBA120 másolata: Bővebben: Link. A második karakter nem O, hanem helyesen nulla.
(#) mex válasza kadarist hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Idézet:
„Az S041 a TBA120 másolata”

Fordítva.
(#) Hp41C válasza Dániel X hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

HAM - bazár : Budapest XIII., Dagály u. 11. Tel: 239-4932/36 m., 239-4933/36 m. Nyitva: H–P. 09–14 óra - UL1042 =S042P kétszeresen kiegy. kev. + oszc.) 1 db 200 Ft.
(#) kistotti01 hozzászólása Aug 6, 2011 /

Sziasztok!
A képen látható pici, hosszúkás 12V-os izzókat hol tudnám beszerezni? Ránézésre 1W-os, vagy még annál is kisebb teljesítményűek. Egyébként egy analóg kivezérlésmérő háttérvilágításaként szolgáltak, amíg ki nem égtek...
(#) Hp41C válasza kistotti01 hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Rizsszem izzó - HE Store, Lomex, Elektrokontha, HQ-Video stb...
(#) zolika60 válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Ennek a két végén vannak a lábai. nem úgy mint egy rizsszemizzónál. Bár, ha muszáj helyettesíthető vele.
(#) Dániel X válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Köszönöm.
(#) kistotti01 válasza Hp41C hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Igen a Rizsszem izzót ismerem. Ha nem találok belevaló izzót, akkor sajnos megy bele a rizsszem izzó. Nem lesz a legesztétikusabb megoldás, de a mostani kiégett izzó állapotnál minden jobb. Hiszen háttérvilágítás nélkűl nem az igazi egy analóg kivezérlésmérő. :no:
(#) kistotti01 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Sajnos lehet, hogy helyettesítésre szorúlok, bár nem vagyok a "monyákolás" híve. De a szükség nagy Úr... Azért még várok pár napot, hátha valaki tud helyet ahol be lehet szerezni.
(#) zolika60 válasza kistotti01 hozzászólására (») Aug 6, 2011 /

Megoldhatod LED-ekből is, ha más nincs. Az még színes is lehet.
(#) kistotti01 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 7, 2011 /

Ez eddig eszembe sem jutott. Szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Gyakorlatilag olyan szinű lehet amilyet akarok. Köszi szépen a tippet.
(#) mraulajos válasza kistotti01 hozzászólására (») Aug 7, 2011 /

(#) kistotti01 válasza mraulajos hozzászólására (») Aug 7, 2011 /

Sajnos ez sem az amit én kerestem. Amit keresek annak a hosszúkás búra két szélső pontján vannak kivezetve a kivezetései. Mint egy ellenállásnak. De már nem keresek tovább, azt hittem könnyebben beszerezhető lesz, de csak időpazarlás a megkeresése. Szerintem ilyeneket már nem is gyártanak. Zolika60 ajánlására ledekhez folyamodtam. Gyorsan kerestem itthon pár 5mm-es ledet, beforrasztottam őket és tökéletesen ellátja a feladatot. A ledek lábait elég drasztikussan el kellett hajlítgatnom, hogy belemenjenek az izzó helyére. De megoldottam. Szép nem lett, de nem fog látszódni, műanyag burkolat takarja őket. Igaz a fényerőt kevessellem, de holnap veszek magas fényű ledeket, aztán akkor a fényerő is megfelelő lesz. Azért köszönöm, hogy fáradoztál a keresésben. Egyébként a képen látható típusú üres dobozt szereztem. Az előlapon látható kivezérlésmérőnek a háttérvilágításáról van szó. A kivezérlésmérő tökéletesen müködik, csak a háttérvilágítás volt kiégve. A belsejében Quad 405 fog helyet kapni... :yes:
(#) laszlokunstar válasza kistotti01 hozzászólására (») Aug 7, 2011 /

Esetleg még led csíkból 2 x 5 cm (2x3 led). pl. ilyenből 8 mm széles helyet igényel, nagyobb és egyenletesebb a fénye mint 1 lednek.
(#) zoz11 válasza kistotti01 hozzászólására (») Aug 8, 2011 /

Hello
Ilyen van a HQ-nál.
Bővebben: Link
Üdv: Zoltán
(#) kistotti01 válasza zoz11 hozzászólására (») Aug 8, 2011 /

Hello!
A problémát elhárítottam ledek segítségével, azokat be tudtam szerezni. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
(#) vikipapa hozzászólása Aug 9, 2011 /

Helló mindenkinek. Valaki nem tudja, hogy Székesfehérváron hol lehet venni tekercselőhuzalt? Előre is köszönöm a segítséget!
(#) interferi válasza vikipapa hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Helló!
A szinház mögött volt egy bolt ahol annó láttam hogy, árulnak (akkor még 4E/kg volt). A téren volt játékterem melette a Pléh Tehén kajálda (ez maradt meg mert peströl jártunk oda a környékre).
(#) interferi válasza interferi hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Térképes segitség Bővebben: Link
(#) vikipapa válasza interferi hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

Helló. Kösz szépen. Napokban elnézek arrafelé.
(#) teodor válasza vikipapa hozzászólására (») Aug 10, 2011 /

(#) whalaky hozzászólása Aug 10, 2011 /

Sziasztok!

Rendelt már valaki alkatrészt kínából? Kb mennyi lehet a szállítási költsége??
(ha nagyon sok, drága lesz az "ingyenes" termékminta )
Következő: »»   154 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem