Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
32.768kHz-s kvarcot keresek 6 pF-os kapacitással... jópár helyet megnéztem már neten, egyedül a farnellnek van, de nem találtam meg, hogy mekkora lenne a szállítási költség egy 147 forintos kis alkatrésznek, és nyilván ezért nem szeretnék 1-2ezer forintot kiadni, tudtok valamit ajánlani? Dancsa
Szia!
Az FDH Budapestre ingyen szállít ki, de érte is lehet menni... 32.768kHz, 20ppm, 6pF és a 32.768kHz, 10ppm, 12pF Chipcad -nál is kapható...
Sziasztok!
Marshall gitárerősítőt javítok és elhullott benne egy M5201 típusú kapcsolható műveleti erősítő. Ilyet keresek. Nagyon fontos lenne, ha valakinek esetleg van elfekvőben, vagy tudná hol lehet még beszerezni, kérem jelentkezzen! ***** Na! Uralkodj magadon! --vicsys
Közben sikerült találnom inkább egy olyan RTC-t, amihez jó a 12.5 pF-os, ilyen kvarc meg hestoreban is van.
Sziasztok!
Trapéz hangfalakra keresek sarokvédőket. Nem tudja valaki, hogy hol lehet ilyet vásárolni? Régen valahol láttam a neten, de most nem találok sehol... Előre is köszi a segítséget!
Szia!
Az S041 a TBA120 másolata: Bővebben: Link. A második karakter nem O, hanem helyesen nulla. Idézet: „Az S041 a TBA120 másolata” Fordítva.
HAM - bazár : Budapest XIII., Dagály u. 11. Tel: 239-4932/36 m., 239-4933/36 m. Nyitva: H–P. 09–14 óra - UL1042 =S042P kétszeresen kiegy. kev. + oszc.) 1 db 200 Ft.
Sziasztok!
A képen látható pici, hosszúkás 12V-os izzókat hol tudnám beszerezni? Ránézésre 1W-os, vagy még annál is kisebb teljesítményűek. Egyébként egy analóg kivezérlésmérő háttérvilágításaként szolgáltak, amíg ki nem égtek...
Rizsszem izzó - HE Store, Lomex, Elektrokontha, HQ-Video stb...
Ennek a két végén vannak a lábai. nem úgy mint egy rizsszemizzónál. Bár, ha muszáj helyettesíthető vele.
Igen a Rizsszem izzót ismerem. Ha nem találok belevaló izzót, akkor sajnos megy bele a rizsszem izzó. Nem lesz a legesztétikusabb megoldás, de a mostani kiégett izzó állapotnál minden jobb. Hiszen háttérvilágítás nélkűl nem az igazi egy analóg kivezérlésmérő. :no:
Sajnos lehet, hogy helyettesítésre szorúlok, bár nem vagyok a "monyákolás" híve. De a szükség nagy Úr... Azért még várok pár napot, hátha valaki tud helyet ahol be lehet szerezni.
Megoldhatod LED-ekből is, ha más nincs. Az még színes is lehet.
Ez eddig eszembe sem jutott. Szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Gyakorlatilag olyan szinű lehet amilyet akarok. Köszi szépen a tippet.
Sajnos ez sem az amit én kerestem. Amit keresek annak a hosszúkás búra két szélső pontján vannak kivezetve a kivezetései. Mint egy ellenállásnak. De már nem keresek tovább, azt hittem könnyebben beszerezhető lesz, de csak időpazarlás a megkeresése. Szerintem ilyeneket már nem is gyártanak. Zolika60 ajánlására ledekhez folyamodtam. Gyorsan kerestem itthon pár 5mm-es ledet, beforrasztottam őket és tökéletesen ellátja a feladatot. A ledek lábait elég drasztikussan el kellett hajlítgatnom, hogy belemenjenek az izzó helyére. De megoldottam. Szép nem lett, de nem fog látszódni, műanyag burkolat takarja őket. Igaz a fényerőt kevessellem, de holnap veszek magas fényű ledeket, aztán akkor a fényerő is megfelelő lesz. Azért köszönöm, hogy fáradoztál a keresésben. Egyébként a képen látható típusú üres dobozt szereztem. Az előlapon látható kivezérlésmérőnek a háttérvilágításáról van szó. A kivezérlésmérő tökéletesen müködik, csak a háttérvilágítás volt kiégve. A belsejében Quad 405 fog helyet kapni... :yes:
Esetleg még led csíkból 2 x 5 cm (2x3 led). pl. ilyenből 8 mm széles helyet igényel, nagyobb és egyenletesebb a fénye mint 1 lednek.
Hello!
A problémát elhárítottam ledek segítségével, azokat be tudtam szerezni. Azért köszönöm mindenkinek a segítséget.
Helló mindenkinek. Valaki nem tudja, hogy Székesfehérváron hol lehet venni tekercselőhuzalt? Előre is köszönöm a segítséget!
Helló!
A szinház mögött volt egy bolt ahol annó láttam hogy, árulnak (akkor még 4E/kg volt). A téren volt játékterem melette a Pléh Tehén kajálda (ez maradt meg mert peströl jártunk oda a környékre).
Térképes segitség Bővebben: Link
Helló. Kösz szépen. Napokban elnézek arrafelé.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |