Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Üdv!
Táblázat kellene. Nem vagyok mindig pc közelben.
De ezt miért a kapcsolási rajzot keresek témában?
![]() ![]()
Ezt találtam megfelelőnek. De ha kapcs rajzban felteszed akkor gratulálok.
Próbálkoztam egy PWM szabályzó átalakításával d nem az igazi ! Nagyon ponttattalan! De a keresem rendkívül sürgős és az egyetlen feltétele az hogy egyszerű alkatrészekből épüljön fel mert nincs esélyem új alkatrészekre mert nincs mikor !
![]()
Hello!
Nem tudom mit értesz a "pontatlan" alatt, és mik az igényeid.. De próbálkozzál ezzel a kapcsolással. egyszerű, és kicsit jobb. (a frekit, persze fel lehet vinni) üdv! proli007
Egyébként mit keres a kimeneten a relé? Csak nem azt akarod PWM-el vezérelni?
![]()
Jó ez a rajz, le is mentettem, egy későbbi projekthez, aminél pont ilyen meghajtás kell.
![]()
Üdv. Készítgetem az 5x5-s ledkockámat a bökkenő viszont az, hogy nem találtam hozzá egy meghajtó kapcsolást. AVR-es megoldásra gondoltam, már csak azért is mert ahhoz van programozóm. Sürgősen szükségem lenne erre a kapcsolásra, mert holnap megyek bevásárolni.
![]() ![]() Segítségeteket előre is köszönöm.. ![]()
Az a legkisebb dolog, hogy veszel egy kontrollert. Mi lesz a programmal? Azt is a boltban veszed hozzá?
![]()
Gondolom veszel egy AVR-t aztán a programot megírod !
![]()
Elméletileg kellene menjen ! De mivel nem kaptam semmi jó kapcsolást hozza kellett folyamodjak !
Üdv egy ta7270 sztereo- kapcsolási rajza és egy Mono lenne szükségem
Szia! Itt a mellékletben megtalálod a ta7270p rajzát.
Kösz a választ de minek van két bemenet
![]()
Szia!
Az adatlapon nézd meg a BTL amplifier rajzot, ott hídban hajtják a két erősítőfelet.
A relé annyira lassú egy eszköz, hogy az neked nem fog nagy frekin rezegni, főleg nem kapcsolni. Mit akarsz ezzel meghajtani?
Helló!
Nem akarok új témát ezért itt kérdezem meg hogy valaki tud e adni olyan rajzot ahol szélkerékkel lehet telefont tölteni. A segítséget köszönöm!
Önálló keresettel nem rendelkező, az elektronika terén érdeklődő diáknak költözködés miatt alkatrészeket adnék ingyen. (trafók, IC-k kondik, dobozok, tápok, stb. ) húsz, 246 5800.
Szia.Én élnék az alkalommal de Romániában lakom.15 éves vagyok,most megyek 9 dikbe elektroteknikara...
Olvass visszább néhány hozzászólással és ott mindent leírtam! Ahhoz pedig pont ideális a relé!
Sziasztok egy Stereo COMPACT SC 1100 típusú zenelejátszónak keresem a kapcsolási rajzát, de nemigen találom.
Kérem, akinek van hozzá az linkelje be ide, ha kérhetem mert a kugli nem volt segítőkész. Köszönöm.
Heló!
Én ezt a típust ismerem , szerintem ilyen a tied is.RFT SC1100
Sziasztok!
Infravörös mozgásérzékelő rajzot keresek. Aurolite RS8B tipus kösz
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Orion T2925 sptx-s típusú tv kapcsolási rajzát keresem. Segítségeteket előre is köszönöm!
A gugli első találata kell neked. Bővebben: Link
S y asztok. Olympic DCS2034-VR. Tv-hez keresek kapcsolási rajzot . google.hu-n már kerestem de nem találok rolla semmi adatot. ebben kérném a segitségetteket. előre is kőssz.
![]() * z ..
Nem műagyag dobozos tv
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |