Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
A kínai tápok nem tudom mennyire stabilizáltak és mivel stabilizáltak. esetleg a ledek elé ellenállást vagy áramgenerátort tehetsz
![]()
Köszönöm!
Pár száz forintos nincs? Ez nagyon drága. ![]() Ez a kapcsolási megoldása miatt, vagy a mérete, és a világíthatóság miatt kerül ennyibe? Csak mert nekem az lenne a lényeg, hogy úgy nyisson-zárjon ahogy írtam. Más extra nem kéne, ha van egyszerűbb, olcsóbb.
Itt egy olcsóbb. De a keresőszavak használatát tényleg érdemes gyakorolni
![]()
Esetleg ilyen nem lenne jó? Kapcsoló Ez olyan mint amit te szeretnél csak tologatni kell nem nyomni.
Ellenállást mindenképpen teszek. Bővebbet nem tudok az adapterről, de gondolom kínai, mint sajnos szinte minden. Kinézetre nem a legócskább dzsunka hulladék, ezért is szavaztam neki bizalmat. Köszönöm szépen a válaszokat!
Nincs mit amit tudok segítek, de én is segítségre szorulok néha
![]()
Szerintem egyszerűen attól indul meg az oldalazó mozgás, hogy az ellentétesen forgatott ferde görgők oldalra tolnák a targoncát és mivel tudnak forogni, ezért el is indul.
A szélesebbik az átlagos 2x16 karakteres LCD-nek tűnik... nézdd meg milyen chip van a hátulján, valszeg a szokásos HD.... lesz, találsz róla cikket az oldalon
![]()
Igen HD44780A00 csak azt nem tudom hogyan tudnam vezerelni mert nem all rendelkezesemre sem pic sem pic egeto.
Azért egy ilyenhez kell valami "komolyabb" vezérlés. PIC is jó lehet. Ahhoz is lehet találni nagyon egyszerű programozókat. PIC pedig szerintem minden elektro boltban van...
Ha lennel szives elkuldeni a szamomra egy egyszeru pic egetot...csak meg az a baj hogy hatul a sz.gepen lpt kijovetel nincs csak az alaplapon van beul olyan jumper labak.Picet teleg tudnek rendelni...csak az egetovel van problemam.
Én nem foglalkozom PIC-el, ezért sajnos nem tudok ajánlani bevált kapcsolást. Szerintem ha a fórum keresőjét megpiszkálod, biztosan segít neked...
Ha az alaplapon van párhuzamos port, csak nincs kivezetve, akkor a kedvenc számítógépes üzletedben/bontódban biztosan tudnak adni kivezetést hozzá. De szerintem létezik soros portos programozó is.
Koszonom vegigolvasom es lehet elkeszitem nemsoka mert rendeltem alkatreszeket meg nyakom most nincs itthon.Koszonom megegyszer.Csak a programot kell valahonnan szerezzek mert meg soha eletembe nem programoztam allitolag most 9dikben fogunk valami alapveto programozast tanulni.Egy nagy problemam van nem tudom megrendelni az ICt mert egyaltalan nincs annal a cegnel ahonnan szoktam rendelni.
A pic egetomnek milyen kelle hogy legyen milyen picet tudjon felprogramozni.
Valaki tudna e adni egy olyan kapcsolást, vagy ötletet ami scart (vagy RCA) csatlakozó jelét 3d-be konvertálja?
![]() U.I: Tudom hogy, :google: , de most ő se tudott segíteni.
Üdv olyan kérdésem lenne hogy ehhez milyen topicot keresek vagy nyissak mert érdekelnek az ilyen mini pc szerű dolgok építése .Első ránézésre nem olyan nehéz lenne dolog lenne megépíteni.Kellene egy micro processzor egy memória ahol eltárja a dolgokat egy enthernet és usb vezérlő meg egy kijelző vezérlő.
Bővebben: Link
2D-s Filmet 3D be ??!!
![]() ![]() ![]() Sok szerencsét! és Szép napot neked is!
Szia!
Ez eléggé zavaros, kérlek, próbáld meg jobban kifejteni, hogy mit is szeretnél. ![]()
Az RCA sárga csatijának a jelét dekódolja, másolja, majd 3 pixellel arrébb teszi, és újrakódolja.
:yes: :yes: :yes:
Minek Neked ilyen kapcsolás? hisz ott ülsz előtte, úgy hívják hogy: PC. Bővebben: Link
Köszi, nagyon jó, csak aktiváló kódot kér.
Regisztráló kódot kér, mer ha nincs akkor a videóban megjelenik
Idézet: . „Created by Axara 2d 3d converter” ![]()
Üdv!
Szeretnék készíteni egy Avr programozót, erre gondoltam: Bővebben: Link . A biztonság kedvéért szeretném leválasztani a számítógépről. Szerintetek megoldhatom úgy, hogy a soros csatlakozó és az icsp közé egy ilyen triakos leválasztást rakok , Bővebben: Link jobb oldalt külső tápról 5 voltot rákapcsolva? Működhet ez a dolog? Vagy ez így rossz ötlet?
Szia!
Ez egy triakos teljesítménykapcsoló, arra amire neked kell, nem jó. De egyébként szerintem nincs értelme galvanikus leválasztást tenni egy ilyen programozóhoz.
A cél áramkört hálózati-usb adapterrel szeretném táplálni. Lehet nem kéne ettől tartanom, mégis megnyugtatóbb lenne teljesen biztonságban tudni a gépet.
Itt jobb helye lesz: NYÁK-rajzban segítség, ellenőrzés kellene
De mégis honnan kerülhetne veszélyes feszültség a számítógépre? De ha mégis le akarod választani a programozót, akkor használj optocsatolós megoldást: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |