Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ja, Mátészalka Szeged 300km-es környékébe se nagyon fér bele…
Bocsi, tévedtem. Nem tudtam. Csak, mintha úgy emlékeznék.. Szerbiában vagyok, úgyhogy lehet, te jobban ismered M.o.-ot..
Nem, én a keresőt ismerem jobban, miután megnéztem az adatlapját… Mellesleg nekem is tetszenek az ellenállások
Ja, értem. Amúgy lehet majd a városban lesznek szép ellenállások, ahova csütörtöktől járni fogok. Majd kiderül...
Azok az ellenállások az e-bay-ről valók, tehát kínából veszem. Még valamikor az ősszel vettem egy adagot, mindenféle értékből és azt használgatom elfelé.
[OFF] Ja, értem. Bárcsak én is rendelhetnék onnan. Minden olcsóbb lenne. :no:
Tudom én, de mennyi a szállítás... Dupla annyi , mint a vásárlási összeg. Akkor már drága boltban is megvehetem...
Az ilyen apróságokat ingyen elküldik (igen, a Föld másik oldaláról)!
[OFF] Azt tudom, de nem engedik az ilyen rendelést. :no:
Na kérem szépen Janikukac erőteljesen halad a NYÁK gyártó létrán felfelé. Igen szép munka lett. Egyre rutinosabb leszel és egyre tökéletesebb munkáid lesznek. Elismerésem Neked, hogy ilyen sokat fejlődtél. Te vagy az, aki megfogadja a szakmai tanácsokat, és okosan alkalmazza.
De bizony amit mindig hangoztatok, hogy nem egyszer néztem meg ám a videódat Most ónozót, meg gyári előhívót fogok beszerezni. Tanácsoknál megfogadtam azt: hogy hogy tartsam a panelt fújáskor, hogyan szárítsam, mikre vigyázzak, hagyjak 1-2 mm-t a szélén, azaz a technikai sávot.. Van még mit fejlődni, de kérdés, hogy megéri-e a p20-al bajlódni. Nekem igazából a 20 perc szárítás a gond. Mivel a sütőbe anya úgyse engedné , hogy berakjam, még megkérdezni se merem, így hajszárítóval döglök a panel felett. :yes: "Valamit valamiért " Köszi a dicséretet !!!
A régi melóhelyemen du lefújtam a panelt és bezártam egy sötét szekrénybe (pormentes), reggel fotóztam, mindig tökéletes lett. Nyáron napos időben meg az udvaron fotóztunk sportból, pedig minden adva volt (szárítókemence, UV pilácsok).
Az jó. Nekem nincs ennyi felszerelésem..
Na de a felszerelések hiányát lelkesedéssel pótolhatod.
Üdv!
Elkészült a simson hőmérő hát a cinezés miatt nem lett valami szép meg a ledek se állnak szépen de így passzol.. vélemény?
Szia !
Mint említettem ez lidi tervezése . Üdv
Felirat megy rá ,de nem rossz ötlet
Nagyon szép darab, másféle tokokhoz is van átalakító rajzod?
Idő kérdése és lesz belőle valami komolyabb is remélem, egyelőre csak pötyögtem egy kis assembly-t... Kíváncsi voltam, mennyire használható a szkópom ilyen jellegű megjelenítésre.
Nagyon tetszetős, mi a hosszabb távú terv vele, valamilyen játék?
Köszi ,de nem az én művem
Egyelőre nincs ,de lesz.
Szimóó Imádom. Mi a hőérzékelő? A nyákra azt mondom, hogy mindenkinek el kell kezdeni valahogy a nyákolást, majd lesz jobb is
Ügyi vagy ,egy ből űbereltál 80 lábbal
Csináld ilyenre próbanyákkal ,mert le fognak szakadni a PAD -ek a ki/be rakosgatásnál !
Perpillanat csak "játék", későbbiekben majd talán készítek egy szkóp- órát... Van itthon egy pár szkópcsövem, jó lenne már felhasználni őket!
Egyszerüen nem tudok szóhoz jutni,GRATULA!
Ügyes vagy ! Mindig is tetszett a sok fejlesztésed. Főleg a mobil kijelzősek.
Sziasztok. Ma elkészítettem az első laminált nyákomat. Még van mit fejlődnöm! Egyik ismerős mintájára csinálom. Ugyanolyan nyomtató, ugyanolyan lamináló (azt ő tőle kaptam), ugyanolyan papír.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |