Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ha már egy 16 éves filmből nosztalgiázunk...
St. Ives felé haladtomban Egy hétfeleséges férfibe botlottam. Minden feleségnek volt hét zsákja, Minden zsáknak volt hét macskája, Minden macskának hét kiscicája, Cicák, macskák, zsákok, feleségek, St. Ives felé hányan mendegéltek?
Ügyes válasz valaki egy 3. variánst tud?
Te egyedül. Ők mind St. Ives felöl jönnek.
Ja ja Csakis Te mész!
Szerintem csak egy is jön a feleségei nem jönnek és nem is mennek csak van neki !
Ez az, így volt a filmben!
Csak a férfi, a válasz 1
Szerintem lehet 2 is ( mi van, ha utolértem ? ) !
Steve
Két vasutas italozás közben azon tanakodik, hogy lehet-e vajon
túlvilág, és ha van, akkor van-e ott is vasút. Az eszmecsere végén arra az elhatározásra jutnak, hogy ezt csak akkor tudják meg biztosan, ha már "ott lesznek". Megegyeznek, tehát hogy amelyikük előbb "leadja a sípot" az valamilyen módon tudatja az életben maradottal hogy mi a helyzet. Egy kis idő elteltével az egyikük visszaadja a lelkét az úrnak. A temetés és a halotti tor után a túlélő vasutas álmából arra riad, hogy kollégája az ágya mellett áll és mutatóujját a szája elé emelve jelzi, hogy maradjon csendben: - Ne ijedj meg, csak én vagyok! Tudod megbeszéltük, hogy megjelenünk egymásnak halálunk után, hogy tudassuk, mi van odaát! - Ja! Tényleg, aztán mi van? - Hááát! Tulajdonképpen van egy jó, meg egy rossz hírem melyikkel kezdjem? - Kezd a jó hírrel. - Képzeld, a másvilágon egy az egyben van vasút. Ugyanúgy mennek a vonatok, mint a földön én például ott is a Szombathelyi Forgalmi Csomópont III-as számú váltóállító központjában dolgozom, mint váltókezelő. -Hááát ez kurva jó, akkor mi a rossz hír? -Hétfő nappalra ki vagy írva dolgozni! -----
Nálam is tapasztaltabb kollégám, akivel egy műszakban dolgozunk, néha viccesen méltatlankodni szokott a munkaidő vége felé mikor összefutunk:
Mi van Csabikám?! Te is itt voltál? Egész eddig nem is láttalak. A kollégáidat már le se sz...rod?! Erre én- "Dehogy nem!" És minig jót nevetünk.
Már megint baj van a vétellel... Megyek megnézem mi lehet a baj.
Sok jó válasz, és sok kétkedő levél érkezett
Elviekben a lényeg: Én megyek St. Ives felé, valaki szembe jön velem, és ennyi, a többi már csak rizsa. Ha valakit utolérsz, akkor nem belebotlasz... Azaz egy ember a megoldás.
Két buszos kérdés:
Szöveges feladat 1: Megy a busz, 24 utassal. Egy megállónál leszáll 27 utas. A következőnél mennyinek kell felszállnia, hogy nulla ember utazzon rajta? Szöveges feladat 1: A mai fizetések, és ellehetetlenítő feltételek mellett buszt vezetsz. Az első megállónál felszállnak 27-en, a következőnél 5-en. Azután leszállnak 7-en, felszállnak 12-en, majd leszállnak 32-en, felszállnak 4-en. A végállomás előtt leszál 12 ember, és az egy megállóra felszáll 2 ember. Kérdés: hány éves a buszsofőr?
Az elsőnél 2 embernek kell felszállnia, a sofőr miatt.
A másodikra a válasz: 20, mivel 20 éves vagyok (hisz én vagyok a buszsofőr).
Tűnj innen ez az én balun trafóm nézés.
A wikiszotar szerint a belebotlik jelentése átvitt értelemben: Vaktában, keresés nélkül ráakad valakire vagy valamire. Ebben nincs benne az irány, csak az "akaratmentesség" ! [/quote] Steve
Egy belebotlás számomra nem azt jelenti, hogy utolértem, esetleg 10 perc követés után leelőztem
Belebotlottam: ott állt, feküdt, árult valamit egy bódéban, a sarkon befordulva előttem állt, avagy szembejött velem Azaz egy gyors cselekvés, mely általában meglepődéssel jár, nem egy sokperces cselekmény. Végülis: Ízlés dolga. A lényeg: a megoldás: 1! Hogy miért? Mert különben a Szájmon nevű terrorista nyert volna a filmben!
Igaz. Be is írtam a karót magamnak...
Lehet hogy inkább az érdekességekbe tartozna:
Eladó BatMobile!
Nekem tetszik.....De hogy hozom haza?
Turbinás plusz denevérszárnyas. Nekifutásból már itthon is vagy
Nekem nem, még rükverc sincs rajta. Milyen gáz lenne a parkolóban mindig toborozni a népet, hogy tolják már hátra.
Számolás T-Mobile módra. Csak remélem a számlázás nem így megy nekik. Mint mindig, az ördög a részletekben lakik!
Mi nem stimmel ezen?
Amúgy ezt én sem értettem....
nem hiszem hogy a T-....akárki is hülyeséget rak fel. vagy nem számolt, vagy nem olvasott aki felrakta...
Nyugodt lehetsz, el van ez ebbe a topicba
Mint írtam, a részleteket számold össze. 9x2390+2390=9x1890+1890? Szerinted?
Nem értettem sosem az ilyeneket, de szerintem az is számít hogy az egyik webshop teljes áron van, míg a másik webshop áron. (Egy ügyintéző biztos tudja hogy mi a különbség.) Én az ilyen adatokat mindig csak tájékoztató jelleggel kezelem és a boltban kifaggatom az eladót a részletekről. Azt értem amit írsz, de szerintem nem úgy számolják.
Egyik ismerősömnél találtam ezt facebook üzenőfalán: HU-SWE 2:1 - picit másképp
|
Bejelentkezés
Hirdetés |