Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszi. Jó faragást! Ajánlom hogy valami minidrillel faragd ki. Én kipróbáltam mindennel de nem jött össze. De minidrillel szépen ki tudtam belőle szedni a válasz falakat.
Sziasztok!
Tudom, hogy félkész munkát nem szokás feltenni, de a dobozolást a gazdája készíti majd el. Ez egy rendelésre készített led mátrixos óra. Érdekessége, hogy az időt decimális és bináris formában is ki tudja jelezni sárga vagy piros színben. Végre elkészült.
Köszönöm!
Már egy jó ideje be kellett volna fejeznem, elég lassan lett kész.
Egyszerűen elragadott a NIXIE őrület. Ugyancsak dobozolás előtt, de már készre szerelt nyákon az újabb csöves időmérő eszköz.
Szerintem nagyon szép ! Mitől fekete a nyák?
Jó, gondoltam, hogy nem paprikás krumplitól, de érdekel, milyen festéktől, és hogyan?!
Egész éjszaka működött és ennyire megfeketedett...
Vettem Veryvell nevű festéket és azzal fújtam két vékony sort a beültetési oldalon. Mivel a teljes szerelvény látszik majd, gondoltam feldobom valami ötlettel. Eddig még nem okozott elektromos gondot a festék. Remélem Pucukának nem lesz igaza
Ja , értem. Én épp most fújtam , 25 perce sima festékkel le panelt forr. oldalon, és hát azt kell mondjam, eléggé nehéz egyenletesen fújni , + nem éppen szép...
Szép igényes kivitelezés, Gratulálni tudok csak
A forrasztási oldalon minek fújod le sima festékkel?
[OFF] Mert ki akarok fejleszteni solder maskot...
Zoli bácsi,
kérdeztem már, hogy hogyan felíratozod így a fát? Már ugye ha nem titok Üdv, G.
Nagyon szép munka.
Jól néz ki fekete nyákkal. :yes:
Ha arra gondolok, amire te is, akkor éppen említette, hogy bele lett égetve, vagy sütve vagy mi a franc...
Szia Gafly!
Ha négy csöves NIXIE-re gondolsz, akkor az öntapadó fólia, amiből a szöveg plotterrel lett kivágva. A betűmagasság 5mm. Mivel "negatívot" használom, ezért a betű színe megegyezik a fadoboz lakkozott színével. A barna fóliacsík 10mm széles. Üdv!
Tehát ragasztva, nem fújva
Köszönöm szépen, uram...
Igen, ragasztott. Kedves uram. Elég stabil, mert dekor fóliából készült.
A dobozka áthelyezve IDE.
Hali!
Elkészült egy megrendelésre készített Asztali dísz! RGB led diamant! Tápellátás USB 2.0 vagy 5v telefon tőltő táp! Youtube video
Köszike!! Hát mostanába így megy idézem: " ,mit szeretnél..... őő Ledes....stb" namondom már megint de ha ez kell a népnek!
Sziasztok!
Még nincs az autóba beépítve, de a lényeg már készen van, gondoltam megosztom veletek is az örömöm, és köszönöm nektek a sok segítséget! A távirányítás rádiós, ki/be, és fokozatmentes fényerőállítás. Bővebben: Link
Ötletes a ledek elhelyezését hogy oldottad meg? Grat!!
Köszi! A rács és a jel közé raktam egy 5mm-es plexi lapot amit a logó formájára kivágtam. Ebbe süllyesztettem bele a ledeket kb 2-2,5mm mélyen. Aztán az egészet visszaragasztottam a helyére. Kicsit macerás volt mérni, elég szűkös a hely, de megoldható. Nagyon kíváncsi vagyok mit mutat majd az autón
nekem tetszik! Am ezért a rendőrök nem szólnak?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |