Fórum témák
» Több friss téma |
Amit Te beépítettél az nem tranisztor, hanem egy 12V-os stabilizátor.
gondoltam hogy nem ugyan azt a funkciót szolgálja de mégis tökéletesen müködik!
Kb menyibe kerül az amit leírtál? nem tul drága ez a riasztó és nem érné meg a sokba kerülne az alkatrész! meg lehet nézni valahol hogy mit jelentenek ezek a számok meg hogy mire valók?
Ha tudsz bontani valamiből, akkor ingyen, egyébként meg ha rákkattintasz a BC640-re, akkor kiderül, hogy elég drága...11Ft. Azt el sem tudom képzelni, hogyan működik jól egy 12V-os stabilizátorral ehelyett...
Üdv Inhouse
ugyan ugy müködik vele mint az eredetivel,viszont raktam bele egy uj elemet és igy már megint anyira forró hogy meg sem lehet fogni,nade mindegy,köszi a segitséget,veszek bele BC640 -est,remélem jo lessz.
köszi.
Esetleg imádkozhatsz is, de minek?! Miért nem olvasod le végre az IC-k típusát? Csinálnál róla esetleg egy jobb fotót, hogy látnánk kb. mit is csinálhatott az a TO-92 tokozású alkatrész, hogy segíthessünk?
Üdv Inhouse
Üdvözlöm az urakat!
Érdekel igen nagyon a hobbielektronika, de belátható időn belül nem lesz módomban a megfelelő mértékben elmélyedni benne. Csepelen dolgozom, bár bárhol is legyek féltem a kerékpárom,... satöbbi. A lényeg. Olyan *** Egy jeladó, mely pl. az ülés, vagy egyéb viszonylag rejtett helyre van rögzítve (majd én felragasztom), van egy áramköre, mely egy vékony vezeték végigvezetve a kerékpár lakatom mentén, esetleg rácsavarva. Ha valaki el akarja szabadítani a lovat, simán megszakad az áramkör, a jeladó pedig elkezd sugározni, esetleg a beépített pc speaker vinnyog mint a fába szorult királyfi. A másik darabja a konfigurációnak zsebben hordozható, a vevő, melyen szintén van egy speaker, ami szintén vinnyog. Lehetőleg egy panel pincéjéből tudjon felsugározni vész esetén pl. a hetedikre. Ha közben lemerül az elem, vagy szétolvad, nem baj, majd kicserélem. Egy riasztás, egy telep, oszt kész. Akár. Vagy kapható ilyen kereskedelmi forgalomban? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! További szép estét mindenkinek. Részleteket és tervezgetést megbeszélhetNŐK itt később. * Mi segítünk, de nem vagyunk gyártók .
Ha vásárolni szeretnél keress a "vehicle tracker" kifejezésre. Mondjuk nem kerékpárra találták ki.
Szemely szerint egy jo minosegu lakatban (ket lakatban) jobban biznek. Ha hajnali kettokor elkezd vinnyogni, mit csinalsz? Mire a pizsidre felkapsz valamit es papucsba bujsz, a lepcsohazban jarsz meg, eppen latod a tolvajt elkarikazni. Napkozben valoszinuleg annyit latsz, hogy eppen dobjak be egy feher kisteherbe, amin hatul nincs rendszam. Az ejszaka hatralevo feleben nem fog tudni aludni valamint napkozben remekul konstatalod a lopas tenyet.
Ha mindenaron vinnyogot akarsz, akkor mozditasra csippantson ket hatalmasat (kondibol, 130dB-el). Azt talan elveszi a 'tolvaj ur' kedvet. Szerintem a trackernek akkor van ertelme, ha csapdat allitasz es egy akciocsoport figyeli 24 oraban.
Üdvözletem all!
Kerékpáromhoz riasztót szeretnék csinálni, viszont nem a "csipogós" értelemben. A mozgás érzékelése után jelet küldene. Namost, a rádiótechnikában nagyon nem vagyok otthon, de kinéztem egy adót( http://www.hestore.hu/prod_10027958.html )+ vevőt ( http://www.hestore.hu/prod_10027955.html ). Szerintetek ezekkel meg tudnám oldani a jeltovábbítást? Ha igen, akkor a riasztó rádiós részébe kell-e még valami? |
Bejelentkezés
Hirdetés |