Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Régebben láttam jútúbon egy videót amin az látható, hogy srácok egy minidrillel CD-ket "hajtanak" meg. Arra lennék kiváncsi valakinek megvan-e annak a linkje?
Sziasztok !
Törölve! Semmilyen formában nem támogatjuk a potyázó mintarendelőket!
[OFF] Jó elnézést. Nem vagyok amúgy potyázó, csak nekem nincs arra pénzem, hogy 6000 forintért ICé-t vegyek. Majd ha lesz állásom. Akkor nem értem mire van a Sample.. Istenem.
Az ingyen mintát olyan fejlesztő cégek, személyek számára biztosítják, akik a megtervezendő sorozatban gyártott készülékeikben a későbbiek során az ő gyártmányaikat fogják használni. Ezért ez a minta a későbbiek folyamán kamatostul megtérül a gyártó cégeknek.
Tehát nem Ferikének meg Lajoskának adnak ingyen, mert nincs pénzük rá. Sajnos sokan ezért, és eladásra haszonszerzés céljából rendelnek, s e-miatt már egyes cégeknél fekete listán vagyunk, vagyis nem küldenek semmit sem.
Ja, értem. Pedig írja ott, hogy Student, meg a cég névhez is oda lehet írni, hogy Student, ha még tanuló vagy, meg a sulid nevét is kérik akkor, tehát szerintem nem csak a cégeknek küldik, hanem a Janikáknak, meg a Lajoskáknak is. Vagyis remélem.
A student az egyetemi / főiskolai hallgatót jelent. Ha olyan van, akkor ZERO azaz 0 a quantity (mennyiség), és ott van mellette, hogy UNIVERSITY class project... Remélem nem kell fordítanom.
Csak benéztem, megyek is tovább, úgy látom semmi változás nincs.
Sziasztok. Mi a véleményetek? Ha frissítem a telefonom szoftverét ugrik a garancia?
Remélem. Már a totyikjában kérdeztem, meg a hirdetésre is feladtam. Jó lenne.. :wilting:
És azt posta áron el is küldi?
Jani: Az elektronikának vannak területei, ahol nem tudsz "bontásból" építkezni, így helyenként súlyos ezreket kell kicsengetni, hogy valamit megépíthessünk. Keress valami lehetőséget pénzkeresésre, amit a suli mellett is tudsz csinálni, vagy amikor időd van rá, és akkor majd meg tudsz venni ilyen- olyan alkatrészeket is. Mert szerintem senki nem fog neked ilyen IC-t küldeni az általad említett feltételekkel, de legyen hozzá szerencséd és ne legyen most igazam!
Kérdezd meg a szervizt, hogy mennyiért frissítik ők.
Hát, én sok mindent meg is szoktam ám venni, de van amit sokallok. Bár remélem tényleg nincs igazad. Munkát meg semmit nem tudok vállalni, mivel tényleg nincs rá időm. Multkor kértek, hogy csináljak panelt, de azt is kb. visszautasítottam, pedig lehet , hogy egy IC-re meglett volna a pénz, de komolyan nincs idő..
Attól függ mire és milyen telefon. Ha gyári szoftverfrissítő progival csinálod és gyári, de frissebb szoftot raksz fel, akkor nem. Egyébként úgy tudom, hogy mostanában már elég sok rendszernél vissza lehet állítani a teljesen gyári állapotot, így a gari is megmarad. De ez telefon és oprendszer függő.
Samsung S5620-ról van szó. Találtam hozzá frissítést ami lehetővé teszi a QWERTY billentyűzetet. Sajnos gyárilag nincs benne.
Ha ez nem gyári frissítés, tehát nem a gyártó adta ki, akkor szerintem ugrik a gari ha felrakod.
Azért a cégek felismerték már a hobbistákat is, de nem a majd 1-2 darabot vásárlót, láttam sok tervet ahol az alfák mintából épültek. 1 azok a hobbisták ismerik az angol nyelvet, nem kezdők 2 általában 30-200 darab dolgot rendelnek után később 3 lehet hogy 3 félét rendel és melyik válik be. Na de aki már a kérdést felteszi sem rendelkezik elég tudással egy egy ic felhasználásához. Én kaptam úgy vatera zárt aukción ingyen mintát hogy leszögezte pénzt nem adott érte, nem tudja felhasználni, cserébe forrasszak össze neki egy kit et. Sajnos még mindig a pozitív dolgokat mondtam el.
Szerk.: És majd egy egy nagyobb fejlesztés azért marad el itthon mert egyesek ezzel szórakoznak . Lényegében mindenki csak veszt a dolgon aki normálisan gondolkodik.
Az oroszok vajon miért ragaszkodtak ennyire a 402 (403 405) Típusszámhoz?
Junost 402 Signal 402 Sokol 403
Gondolom az első 100 típus még használhatatlan, a következő száz, csak néha működik, 300fölött már beindul valami, és a 400-as típusok már működnek is...
Ja tovább meg nincs pénz fejleszteni, így 402-403-nál vége is a szériának.
Sziasztok!
Moszkvicsból volt 412 is (igaz 2140 is), de az legalább egy jól sikerült készülék üdv: hp
Az elso szam a kategoria, a masodik ketto a verzioszam. A kategoria a kisebb fele javul, tehat a Riga-102, 103 magasabb szinvonalu keszulek volt, (vagy a Vef-204) mint a Sokol-403. A verzioszam termeszetesen novekvo sorrendben az ujabb keszulekeket jelenti. Gondolom ma mar nem ervenyes ez a szamozas, de a 60-as, 70-es evekben a CCCP keszulekeket igy kategorizaltak. Egy kis izelito
Azóta már jó sok Sokol elkészülhetett mert már 7364-nél is jártak. "Reggel Sokol este Sokol holnapra már hozzászokol..." (A kedvencem mégis az Elektronyika sorozat)
Van már ilyen híroldal is:Bővebben: Link
Remélem nem minősül reklámnak.
1600W-os HEPA filteres, vízszűrős (Hyundai) porszívónak kb milyen szívóteljesítménye van? Lehet vele rendesen porszívózni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |