Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lézeres a nyomtató? Nem lehet, hogy nyúlik a fólia a hő miatt?
Igen lézeres, de sima papírról van szó.
Szerk.: az 5-ös verzióban is ezt csinálja, szóval valószínűleg a nyomtató a bűnös. Sebaj, próbálok minden sok lábú alkatrészt függőlegesen elhelyezni.
Vagy egy picit "széjelebb" húzom a lábakat.
A nyomtatás menüben a Calibrate gomb alatt be tudod állítani.
Igen, próbáltam ezt is, de nem csinál semmit.
Végülis nem végzetes hiba, csak nagyon precíz nyáknál kicsit játszani kell...
Én már jártam így régebben pdf-fel. Miután beállítottam, hogy automatikus oldalátméretezés: Nincs , utána tökéletes lett.
Üdv, mate_x
Sajnos nem ez a hiba, de azért köszi hogy írtál!
Az Expresspcb nél mindig figyelni kell milyen széles a nyákterv mert lekicsinyiti hogy ráférjen a lapra (és számol némi margót is a lap két szélére) Ilyenkor ha lehet elforgatva nyomtatom a lapra (nyomtatás ablakon nyomtató tulajdonságai lap tájolás) de volt hogy pdf creatorba nyomtattam és pdf böl a lapra.
Te tényleg nem olvasol csak írsz! Szerinted a vektor magic mit csinál?
Összeraktam a képet és VectorMagicben konvertáltam és úgy néz ki mintha kézzel lenne rajzolva. Inkább sima kockás PDF-be konvertálom.
Megpróbáltam az online VectorMagic-et. Azzal már szép eredményt értem el. Köszi a segítséget!
Nem. A sósav csak oxidálni tud, a hidrogén-peroxid pedig csak az oxidált rezet tudja leszedni. (vagy fordítva?)
Fordítva lessz az de a lényeg ez. Ráadásul a tiszta sósav nem mar mindent(hígítani kell, hogy jó legyen kb 15-20%-osra).
Inkább használj nátrium-per-szulfátot. Drága a hidrogén-per-oxid.
tn-150-et használok csal láttam a boltban sósavat mondom meg kérdezem már
Már elnézést. Attól függ kinek-mi a drága, de nekem 8dl hi-per-ért 450 Ft-ot kell fizetni. Nemtudom te hogy vagy vele, de engem speciel nem vág földhöz ez a 400 Ft.
Fodrászkellékes boltban(Debrecen, Csapó utca eleje).
Jaaa.... EU-s előírások szerint nem árulhatnak folyékony, tömény hidrogén-per-oxidot fodrászkellékes boltban. Itt Pesten csak vegyszerboltban árulnak, 2000Ft 0.6-0.8L.
Azért szerencsére vidéken akad egy-két hely, ahol ezt nem tudják.
Jaja. Azért ott is vannak előnyös dolgok
Üdv!
A befőttes üveg milyen technikával zár a lehető legbiztonságosabb és leglégmentesebben? Jelenleg a menetes rész körbe van tekerve dobozragasztó szalaggal. Azért kell jól záródó mert vettem vasklorid granulátumot ami eredeti zacskójában tárolva felvett némi nedvességet a környezetéből még kartondobozban is.Ezáltal agranulátom egy része savvá alakult, Válaszotokat előre is köszönöm
Légmentesen záródó zacskó+olyan nedvesség szívó, amilyen a cipős dobozokban van.
Nem rossz ötlet, de maradnék az üvegnél mert az csak stabilabb nincs meg rá az esély hogy pl kiszakadjon. De köszi az ötletet.
Szia !
Régebben Protelt használtam, de mindig meggyűlt vele a bajom és meguntam az XP újratelepítgetést - csak emiatt. Most Eagle-t használok. Kevésbé pilótavizsgás és az autoroutere hagy kivánnivalót maga után, de hobbi célokra éppen elegendő. Ha a Parallaxnak megfelel az Open projektjeihez - akkor nekem is A 3D résszel kiegészítve pedig egészen jó. Ha az EA UP is rendesen megy majd - túljut a beta teszteken, akár sketchupban is forgatható lesz a 3D végeredmény. Most ilyennel kell beérned maximum: (melléklet) |
Bejelentkezés
Hirdetés |