Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor én nagy ajándékot kaptam :bummafejbe:
Isten éltessen sokáig Zoly15!
Isten sokáig, füled bokáig! (egy óra alatt sikerült beírnom ezt végre, a kitiltással együtt. Tanulság: nem szabad a küldést többször megnyomni, még ha látszólag nem is történik semmi... )
Ez igen.. Köszönöm! Kitiltás? értsem hogy a HE ről való kitiltás?
Ja ja! Önjelölt moderátorként, önkritikát gyakorolva, önnön önmagát bannolta. :banplz:
Sziasztok!
Nekem is sikerült letiltanom magamat. Rákattintok a "Küldés" gombra, látszólag nem történik semmi. Én türelmetlen voltam, ezért rákattintottam még párszor. És látom, hogy megújult a HE. Üdv! Balázs
Feleségem közölte,hogy holnap, vasárnap illetve ma halat szeretne enni. Jövök megyek intézkedek.És este 21:47-kor megfogtam a vasárnapi betévőt egy fogast (süllőt). Tettem mellé egy munkás kesztyűt a méret érzékelhetősége miatt.
Szép példány!
Végre hazatértem a kórházból. Tüdő meg mellhártyagyulladással kezeltek. Még most sem vagyok 100%-os formában, de már aránylag jól vagyok.
Szép példány. Gondolom azóta nyoma veszett. :finom:
Sziasztok.
Nincs véletlen valakinek meghívója az elektro tanya oldalra? Sajnos, már 3napja nem tudok belépni a régi jelszómmal, ill kódommal. Írtam mail-t az oldal üzemeltetőnek, de semmi... Ha valakinek lenne esetleg "feleslegbe" azt megköszönném nagyon . Köszönöm előre is.
Köszi.
Várok még kicsit, mondjuk 1-2napot, s ha nem oldódik meg másként, akkor kénytelen leszek a linkelt variációt igénybe venni. Mostanság elég sok készülék érkezik be, főként erősítőkkel foglalkozom (már mikor csak az időm engedi), úgyhogy különösen hasznos volt számomra mindig is az az oldal.
Sziasztok!
Valakinek meg van ez a zene, ebben a mixben: Spigiboy feat Eros Attila - Valami veget ert (Dance remix)? Akinek meg van, annak megköszönném, ha rám írna. Szerk.: persze jó minőségben (tehát nem a jutubról letöltött minőség..)
Szia ! Új jelszó igénylése? Nem oldotta meg a problémád?
A Hernádon működő vízierőmű rádolgozik a hálózatra , hogy tudják a megrendelőnek szétválasztani a többitől? Vagy külön vezetéket építenek ki a megrendelő lakásáig?
Köszönöm, így kevesebb helyet foglal!
Hali.
Hát sajnos, nem. Hétvégén összedobok egy javításról szóló cikket, azt hiszem, nem egyszerű dolog az a meghívósdni sem.. De , hogy még a levelemre se válaszolnak vissza, hogy még is miért nem engednek be az eddigi adatokkal... érdekes, emellett elgondolkodtató is.
Én most nem osztottam szoroztam, de:
Idézet: „A gibárti vízierőmű géptermében 2 darab, egyenként 250 kilowatt teljesítményű generátor található” Biztos, hogy ez elég mindenkinek? Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |