Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor én nagy ajándékot kaptam :bummafejbe:
Isten éltessen sokáig Zoly15!
Isten sokáig, füled bokáig!
![]() ![]()
Ez igen.. Köszönöm! Kitiltás? értsem hogy a HE ről való kitiltás?
Ja ja! Önjelölt moderátorként, önkritikát gyakorolva, önnön önmagát bannolta. :banplz:
Sziasztok!
Nekem is sikerült letiltanom magamat. Rákattintok a "Küldés" gombra, látszólag nem történik semmi. Én türelmetlen voltam, ezért rákattintottam még párszor. És látom, hogy megújult a HE. Üdv! Balázs ![]()
Feleségem közölte,hogy holnap, vasárnap illetve ma halat szeretne enni. Jövök megyek intézkedek.És este 21:47-kor megfogtam a vasárnapi betévőt egy fogast (süllőt). Tettem mellé egy munkás kesztyűt a méret érzékelhetősége miatt.
Szép példány!
![]()
Végre hazatértem a kórházból. Tüdő meg mellhártyagyulladással kezeltek. Még most sem vagyok 100%-os formában, de már aránylag jól vagyok.
Szép példány. Gondolom azóta nyoma veszett. :finom:
Sziasztok.
Nincs véletlen valakinek meghívója az elektro tanya oldalra? Sajnos, már 3napja nem tudok belépni a régi jelszómmal, ill kódommal. Írtam mail-t az oldal üzemeltetőnek, de semmi... Ha valakinek lenne esetleg "feleslegbe" azt megköszönném nagyon . Köszönöm előre is.
Köszi.
Várok még kicsit, mondjuk 1-2napot, s ha nem oldódik meg másként, akkor kénytelen leszek a linkelt variációt igénybe venni. Mostanság elég sok készülék érkezik be, főként erősítőkkel foglalkozom (már mikor csak az időm engedi), úgyhogy különösen hasznos volt számomra mindig is az az oldal. ![]()
Sziasztok!
Valakinek meg van ez a zene, ebben a mixben: Spigiboy feat Eros Attila - Valami veget ert (Dance remix)? Akinek meg van, annak megköszönném, ha rám írna. ![]() Szerk.: persze jó minőségben (tehát nem a jutubról letöltött minőség..)
Szia ! Új jelszó igénylése? Nem oldotta meg a problémád?
A Hernádon működő vízierőmű rádolgozik a hálózatra , hogy tudják a megrendelőnek szétválasztani a többitől? Vagy külön vezetéket építenek ki a megrendelő lakásáig?
Köszönöm, így kevesebb helyet foglal!
Hali.
Hát sajnos, nem. Hétvégén összedobok egy javításról szóló cikket, azt hiszem, nem egyszerű dolog az a meghívósdni sem.. De , hogy még a levelemre se válaszolnak vissza, hogy még is miért nem engednek be az eddigi adatokkal... érdekes, emellett elgondolkodtató is.
Én most nem osztottam szoroztam, de:
Idézet: „A gibárti vízierőmű géptermében 2 darab, egyenként 250 kilowatt teljesítményű generátor található” Biztos, hogy ez elég mindenkinek? Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |