Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Hát na olyat még nemnagyon láttam, mert ám nagyon profi munka szép igényes, tetszik. Nekem is készül már az ST151-es végfok már csak dobozolást kel befejeznem és kész.
Szia.
Kicsatoló kondenzátorként vannak jelen az előfokra nézve, a buffer fokozat szempontjából viszont becsatolóként értelmezendő.(egyenáramú leválasztásért felel) Ezüstfóliás Siemens-ek. Itt lehet jobban látszik : Bővebben: Link
bocsesz, de ott volt a hangszóró is, amire erősen nincsen aktív fórum!
Elkészült egy mikrofon állvány elég primitív de pont ez tetszik benne
Hát... Ez inkább szükségmegoldás. Remélem ez csak ideiglenes lesz és gyártassz valami igényesebbet is. (Én nem tettem volna fel a ki mit építettbe...)
Nagyon komoly, építési leírást mellékelsz majd róla?
Nekem is volt hasonló régebben, de az egy asztali lámpa tartó volt.
Itt a végleges verzió, egy kicsit durva. Már csak meg kell tanulni dobolni!
Ejj ha, szép és igényes munka. cikk lessz rolla?
Ez olyan mint az én thereminem... Működik, csak ne kelljen hallgatni!
Bővebben: Link
Nagyon üt ez az állat fej! Gratula !
Nagyon tökéletes lett! Jó szórakozást vele!
Jó lett gratulálok ! Lábcinnel mi lesz ?
Az én thereminem pedig ilyen.
Majd kerítek valakit akit tud dobolni s akkor teszek fel. Amúgy a szintim dobhangjait használom most, elég jók./ Yamaha prs 300/
Sziasztok!
Készülget az aktív hangváltóm. Kicsit lassan megy mert ne volt sok az időm, meg a próbák során kiderült, hogy kell egy tápegység külön, mert a mi az eredeti rajzon van nem oly jó. Íme az eddigiek.
Nekem volt egyszer egy Yamaha PSR 520-am
Meg sok mindenem ,de csak megboldogult lánykoromban
Igéretesen néz ki! Látszik ,hogy megadtad a módját! Nekem tetszenek az eddigiek. Grat7ulálok! Így tovább.
Komoly lett! Már szedegetem hozzá össze az alkatrészeket. Egy picit módosítanom kell majd a nyákot, hogy szépen elférjenek rajta. Lehet, hogy még a tápot is külön fogom elhelyezni. A csöves I/V pedig kötelező lesz!
Köszönöm a bátorítást, viszont kívánom!! Bár a hangváltó paneljeit a vasalásos eljáráskor kicsit elrontottam esztétikailag, a tápegységé már jobb lett.
Nagyon szép lesz... :yes:
Az előlapi munkáddal ismét lenyűgöztél.
Nagyon szép az előlap. Szitázva van?
Szia! Jól esik a dicséret, ha azt a szakma egyik profija mondja nekem!
Nézegetem a te utóbbi munkáidat, tesztjeid és meg kell vallanom, hogy igen makulátlanok! Így tovább mindenkinek |
Bejelentkezés
Hirdetés |