Fórum témák
» Több friss téma |
Semmi extrat nem latok benne, teljesen standard 12V-os szenkefes motor. Nem lehet ilyesmit Magyarorszagon kapni?
De, biztosan! Csak amatőrként kérdem, hogy mégis hol? Szembe a hentesnél biztosan nem . Budapesten mondana nekem valaki egy üzletet?
Incomp, Lomex, HEstore, HQ.... A kugli a barátod.
Igen, köszönöm! Már néztem ezeknek a boltoknak a termékeit interneten, de kifejezetten nem volt. Megpróbálom személyesen megkérdezni a boltban.
En mar egy ideje nem Magyarorszagon elek, ezert igazabol nem tudlak sehova iranyitani, de ebay-en mindig van ilyesmi, es ahogy latom nem is draga: Bővebben: Link
Gondolom minidrillben volt, a belinkelt kimondottan oda valo. Idekinn a Maplinban is kaphatoak ilyenek, esetleg segitseg a keresesben az RE360 vagy RE385 illetve az RE540/1 tupusjelzesek. Mindharom 12V-os csak egyre nagyobb teljesitmenyuek. A legutolso 2.8A-es.
Sziasztok.Hangfal rácsot szeretnék venni de nem tudom hogy hol találok.Én olyan rácsra gondoltam ami az egész hangszóró elejét elfedi.Kérlek segítsetek.Köszönöm előre is.
Ellnézést nem a hangszorót hanem a hangfal elejét mint a reflex mega hangfalaknál.
Sziaszok!
A farnell-nél szeretnék vásárolni egy terméket(http://hu.farnell.com/jsp/search/productdetail.jsp?sku=1853793&CMP=KNC-GHU-FHU-GEN-SKU-G12&s_kwcid=TC) de parázok a szállítási költség és a fizetés miatt... Külföldről sosem rendeltem, és még csak át sem utaltam.. . A raktárkészlet az Egyesült Királyságban van, a szállíatásra írtak valahol 7000ft-ot(ha USA-ból rendelném) , valahol 1400ft-ot(ekkor azt írták, ha onlyne rendelés akkor ennyi)... A termékemhez meg azt, hogy nincs róla infójuk... Valaki el tudná mondani, hogy hogy is van ez az egész? Előre is hálás köszönet!(Elnézést ha valakit zavarok eme 'alávaló' kérdéssel) Zoltán
Szia! Nekem jók a tapasztalataim velük. Bankkártyával fizettem, minden korrekt volt. A részletekért hív fel őket, engem is kézségesen tájékoztattak.
Szia!
FDH kft -nél ugyan azon a rendelési számon lehet rendelni 992 Ft+Áfa áron. Budapestre nincs kiszállítási költség.
Szia!
Köszönöm!!!! Itt még utánvételes fizetés is lehetséges, így utalnom sem kell, Zoli
En szemely szerint es a cegunk is rendel folyamatosan a Farnelltol, mivel gyorsak. Masnapi szallitassal hozzak a cuccot, DE ha az USA-ban van keszleten az aru, akkor minden esetben âŹ20 extrat kell fizetni per rendeles, es 3 nap alatt er csak ide. Amugy huszenegynehany Euros rendeles felett mar nincs szallitasi koltseg (legalabbis itt nalunk Irorszagban).
Sziasztok. Ezen az oldalon találhattok rengeteg jó és olcsó alkatrészt.Felteszem ide, hátha valaki talál kedvére valót a választékban.
http://arpialkatresz.hupont.hu/
Olcsónak olcsó, de nem nagy a választék.
Háááát. Komolytalan a választék, és vicc az ár.
pl: 7805 80Ft Ez még a HEStore-n is csak 50-60 Ft, pedig ez sokminden, csak nem olcsó hely.
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan helyet ,ahol 80-90 mm belső átmérőjű plexicsövet lehet venni? Kb. 350mm hosszúságú kellene, de mindenütt csak teljes szálat találtam. Köszönöm a segítséget. Üdv: Csupasz
(Lyuk)perforált lemez kell neked, bemész a legközelebbi vas-színesfémboltba, megveszed, méretre vágod/vágatod, lefested, felcsavarozod. Kész!
Üdv mindenkinek!
Néhány nappal ezelőtt, lépésenként vezérelhető dimmer IC-hez (TT 6061, LS 7538) kerestem beszerzési forrást. A forrás megvan, ajánlat megvan. Amit nem értek az, az egyik ajánlatban lévő -05+- kifejezés. Azért másolom az ajánlat lényegét: LS7538 / LSI / 05+ / DIP-8 / $4.40 Ha valaki járatos a témába kérem küldjön egy kis helpet. Egyébként más ajánlatban, az ajánlatküldő leírta, hogy a kért 10 db. IC, Mo.-ra való szállítással együtt 50 dolcsi, és kész.
Hello
Nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy 5db. feletti rendelés esetén.
mellé ment, ide akartam íírni az előzőt...
Sziasztok!
Mivel lehet helyettesíteni vagy hol kapok laf0001-es íc-t
Ez nem valami spec IC? Miben hasznaljak? Esetleg egy foto rola?
lcd monitor tápjába van de sajna több olyan alkatrész van benne ami szinte beszerezhetetlen így feladom a javítását.
Ez gyártói kód ez alapján is vissza lehet követni milyen tipusról van szó ?
Azert meg ne add fel! Mi a monitor tipusszama? Esetleg meg a tap panelen talalhato tipusszam is segit. Biztos, hogy ez szallt el? Legtobbnyire az elkok szaradnak ki illetve szivarognak (a jobbik eset amikor latszik a felpuposodas), illetve a hattervilagitas vegfoka szokott reszlegesen meghibasodni.
Szia!
Az elkóktól kezdve a táp 30% Felrobbant! Rajzom is van hozzá de az íc-ről csak ennyit ír kicsit belemélyedtem és már csak az íc-t nem találom. |
Bejelentkezés
Hirdetés |