Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A "cseresznyét" lehet, hogy félreérti, de az ízét már nem!
Nálam meg a szendvics úgy néz ki, hogy 2 hús közt van egy 6 tojásos rántotta(szigorúan paprika nélkül de jó sok fűszerrel ).
Éppen most készült el 10 tojásból . Bár ebből csak nagyjából 6-7 et ettem meg a többit viszem matek OKTV-re. Már csak azt nemtudom honnan vegyek étcsokit .
Nem lehet rosszabb, mint a sajtos croasan májas hurkával és egy fej besózott vöröshagymával, utána meg egy doboz citromos sör. :finom:
Röhögj ki, de a kedvencem a fonott kalács vajjal, paprikás szalámival, füstölt sajttal és hozzá egy kis erős zöldpaprikával. Igazán fincsi az enyhén édeskés tésztájú kalács a sós összetevőkkel!
Inkább egy elterelő hadművelettel elvonom a figyelmedet, amíg lenyúlom a zsákmányt.
Nrm. A csoki és a rántotta az külön lenne .
Régen kedvencem volt a vajas zalafelvágottas kenyér baracklekvárral. Poénból ettem már savanyú uborkát kakaóporral, kólát tejszínhabbal, nyers tojást kihörpölve, rákóczi túróst sárgarépával és zöldborsóval.
De fogadok nem próbáltad még a kenőmájasos-sajtos melegszendviszet kalácsból .
Azt még nem, de szalagos fánkot beletöltött májkrémmel és sárgarépás palacsintát ketcuppal azt igen... a legjobb párosítás szerintem a tejbegríz paradicsomszósszal, de azt édesapám ette régebben, én még nem.
Most a moslék kajákról van szó, éppen hasmenéses betegségben szenvedek.
Amúgy én meg szeretem a tejfölös-szilvalekváros kenyeret kakaóval, ha már itt tartunk, és nem fosok tőle.
És most mitől? Tegnap nem azt ettél?
Szerintem valami járvány. Nem ette tegnap semmi hasonlót sem.
Igen most van fosós-hányós meg takonykór is... jobbulást! :integet2:
Ja persze! És az a mákosguba aminek a tetejére csalamádét tettél és utána leöntötted karamellás-puncsos pudinggal?? Az mi volt, he? (Bocsi, jobbulást!)
Az csak egy gasztronómiai nagy utazás volt
Köszönöm !
Vic: hát, az csak uzsonna volt, de a pörkölt bikaboka krumplipaprikásom tejszínhabbal volt a vacsorám. Köszi neked is !
Zoli bácsi meg a Papírkutyát fogyasztotta el erőspapival.
Csak vicc, sajnálnám a kutyuskát.
A macska az cuki, de a Papírkutyuli nagyon édi. Főleg a szőre . Olyan kis göndörkés. Cukika.
Nekem a német juhász már 11 éves lassan. Elöregedett.
Üdv!
Segítség kéne OpenOfice használatával kapcsolatban. Két képet kéne egy más alá tennem 1.5 mm távolsággal. A képek bent is vannak de a távolságot nem tudom belőni.
Megvan a megoldás. Kell egy egy oszlopos 3 soros táblázat. A középső sor magasságát beállítom 1,5 mm re az e felett illetve ez alatt lévő cellába pedig beillesztem a képet. A képnél keresztül futtatást választások ezáltal a táblázatban a középső sor széléhez tudom húzni a képet mégpedig úgy hogy annak széle közvetlen a a középső cella szélén legyen. És már kész is van a két kép közötti 1,5 mm távolság pontosan.
Jó-jó, de mitől papírkutya? Ha fonná a göndör tincseit, akkor rastakutya lehetne, de így max csak feketebarika. Persze nagyon cukika, csak cikizem.
Az, de volt idő, amikor megetted volna, ha nem akartál volna éhen halni.
Amúgy nagyon finom a lókolbász, a polip, a garnéla, a kagyló. A csigát csak jövőre fogom megkóstolni a franciáknál.
Minek a csigához francia honba menni...? Itthon is van jópár étterem étlapján. Kb 10 éve ettem fűszeres vajjal töltött csigát. Nem voltam elájulva tőle.
A lókolbász tényleg finom. Ettem már.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |