Fórum témák
» Több friss téma |
Hali. Van egy hülye kérdésem. Meg lehet-e csinálni azt hogy egy átlagos mobiltelefonról távolról írányítsam a számítógépet, hogy lássam a mobilkijelzőjén ami a gépen va?
Hy!
![]() ![]() ![]() ![]()
Xia!
Egy Nokia 6234-hez,ha veszek bluetooth-ot,akkor tudom irányítani a gépem?
Hy. Nokia E61i telom van. Csak azt nem tom, hogy tudom írányítani hogy lássam a telon ami a számítógépen van.
![]() ![]() ![]() ![]()
Tömörítsd ki a rar-t.Aztán küld a sis filét a telóra és telepítsd.Utána telepítsd az exe-t a gépre.Ez winamp pluginként épül be.A winampban menj a Bállítások/Bővítmények/Általános célú menüre.És ott van hogy ControlFreak Plug-in.Katt rá és állítsd be.Bluetooth driver:Installed other,Com port(Nézd meg com?-ra csatlakozik a teló és úgy állítsd be.Aztán start server és most jön a teló.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Én telefonról gprs-en tudok belépni az internetre, a számítógép pedig adsl-en kapcsolódik és dyndns-el domainnevet is regisztrál az egyébként dinamikus ip címre. A tűzfal úgy van beállítva hogy a Symbianos telefonról meg tudjam PING-elni, de van program PuTTY -hoz (telnet) is..
Így csak a PC-t kell bekapcsolva hagyni, és bármikor bárhonnan az országból vezérelhetném a gépet.. Én csak a ping-et használom hibakeresésre hogy tudjam hogy hol a hiba (lan vagy a szolgáltató). Mivel az én telefonomnak a kijelzője nem éri el az 1024x768 -as felbontást, így a képernyőátvitelt nem tartom célszerrűnek.. Symbyanos telefon azért nem árt, amire van pár hasznos progi.
Hali!
EztKeresed te! Sima Jávás BT-s telefonnal is megy de van Symbianos része is.(6230i-vel használtam)
PuppetMaster - ennek mik a korlátai ha nem fizetem ki a 20$ -os licenszet ? (mi a trial? 1hónap vagy funkciókorlátok???)
Úgy emlékszem hogy 5 kattintás után letilt és újra kell csatlakozni!
de lehet hozzá törést találni!
Fent van Emule-n. Le is szedtem, bár nincs BT a gépemhez
![]()
hy
teccik a dolog szerintetek sharp gx-25-ösről is menne a dolog? ![]()
nekem is nagyon bejon a tema.sonyericsson K750i-vel lehet vezerelni.lehet ra progit tenni vagy...? valaki tud tanacsokat adni?
Még van egy megoldás. Egy wap szervert kell megírni valamilyen programozási nyelvben PC-re. (Olyan mint egy http szerver, csak egyszerűbb oldalakkal.) Vagy http szervert, ha a telefonod tud http-s böngészőt használni. A Szoftvert olyanra kell megírni, hogy megfelő wap oldalt generál a telefonnak, és a telefon által küldött adatokat meg feldolgozza. Így wap-on át például tudod kontrollálni a géped. Képernyő screenshot átvitelt mondjuk így nem célszerű.
Ha nem ennyire távolról akarod akkor bluetooth dongle-t javasolm én is. Java-s telókhoz egy BluettoothRc vagy hasonló nevű programot találtam, amivel én Powerpointot vetítettem, és a slide-ok is a telefonon megjelennek. Sajnos pénzes szoftver, meg az ékezetes betákre is kiakadt.
szesztek. a iment toltottem le a puppet master nevu progit es erdekelne,hogyan lehet beuzemelni vagy egyaltalan megvalosithato e a tervem.soni ericsson k750i telom van es interneten keresztul szeretnek sasolni egy progit ami a pc-men fut.Ez egy lpt portra irt rele billegteto volna.szerintetek megoldhato ez valahogyan?
probalkozom,de nem megy.egy ket dolog nem vilagos. ert valaki ehhez a puppet master progihoz?
koszonom a linket.felraktam oda is a kerdesem,de meg senki sem tudott segiteni es nem is talaltam dokumentacot rola.mindenki blootot -al akar vezerelni.
Sziasztok!
Érdekelne a számítógép irányítása bluetooth-on(ugy h a telón látom ami a képernyőn van).Szerintetek K700i vel meglehet csinálni?
szeva csira. Az oldal amit lentebb kiszebra belinkelt pont neked valo.bluetooth-al kapcs minden van.csak az nincs ami nekem kellene.
az en kerdesem is aktualis meg es ugyerzem az is marad,mert meg semmi hasznalhato otlettel nem talalkoztam,de nem adom fel.szoval tovabbra is fenntartom erdeklodesem a netes mobilvezerlessel kapcsolatban.
Szerintem már hónapokkal ezelőtt meg lett írva a megoldás...
A PuppetMaster java-s gprs verzióját töltsd le. (ne a bluetooth-os verzióját) Én 100km távolságból nézegettem vele a PC-m képernyőjét.. Vagy nem ez a célod? Ha van routered vagy tűzfalad (akár szoft akár hw), akkor be kell állítani a portforwardot hozzá.
te vagy az en emberem.En is azt szeretnem ami mar neked mukodik. Wireless internetet hasznalok. Tehat van egy modemem es egy antennam.letoltottem a puppet mastert es innentol szeretnem ha lepesrol lepesre elmondanad a beallitasokat. port forward-rol meg nem hallottam. segitenel nekem?
Ha symbian telefon akkor www.nokiaprogramok.hu regisztrálás után ezer számra találsz programokat.
Miután letöltötted a netről installáld fel a PC-re.
A programkönytár alkönytárában a "Java GPRS Client" -et telepítsd e telefonodra. Nokiánál ehez van PCsuite, de a SE-t nem ismerem.. Ha eddig megvagy akkor a PC-n a program beállításaiban a "Server for Java phones via GPRS" elé tegyél pipát. Ezután a beállítások: Javaslom hogy a DynDNS-en regisztrálj egy ingyanes domainnevet magadnak, hogy a szolgáltatód (adsl/kábel) dinamikus ip-címét megkerüld. Ezután ezen domainnév mindig a te géped internetes ip-címére fog mutatni (ezt tudod beírni a pelefonba a kliensnek). Ehez még a PC-re kell installálni a DynDns kliensét, vagy inkább ahogy nálam van: a wlan router alapból tudja ezt (csak be kellet adni a dyndns usernevemet/pw-öt).. A tűzfalon a P.M. beállításaiban szereplő portot a routeren a WAN portról a PC ip-címére átirányítani(forwardolni) (ez csak akkor müxik ha ezen PC-nek a LAN-on statikus IPcíme van! kívül a dhcp tartományon, de a subnet maskon belül). És kész is, használhatod. A telefonon nálam a mellékelt kép bal oldalán a Gprs; jobb oldalon a Bluetooth kliens látható. Ha növelni akarod a biztonságot akkor a tűzfalon az engedélyezett internettartományt korlátozd. T-Mobile Gprs/3G esetén a 212.51.122.* -tartományra. Így a netről jövő crackereknek esélyük se lesz. (Más szolgáltató esetén a routered eldobott csomagjainak naplózásából találhatod ki az IP-tartományt). Ezután már müxik, csak párosítani kell jelszómegadással a telefont és a PC-t, így először a PC és a mobil is legyen karnyújtásnyira.. ![]() A PC persze csatlakozva legyen a netre, ne bontson le az adsl router (ehez jó a Gmail-notifier vagy valami progi ami ~5percenként megpingel a neten valamit). Szóval ilyen egyszerű az egész.. ![]()
hjujjj
![]()
a progi telefonos reszen ezek vannak.Name-Personal , Host-.............ide nemtudom mit kell irni?! Port_itt ugyan az a szam van ami a pc-n 20557,password............
|
Bejelentkezés
Hirdetés |