Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez valami csodaszép lett,gratula
Mire én ilyen szintre jutok..........
Bár én már láttam alkatrészek formájában de gratulálok a végeredmény szép egyszerű és letisztult lett !
A saszit nem alapoztátok le meg némi javitás kellett volna az éleknél eszközölni. Egy ujra festést megérdemelne ... A trafó takarók milyen festéket kaptak , a képről nem látni ?
Mennyire hangos a szirénád? Pontosan milyen piezot használtál?
Egy sípolót szeretnék a kocsiban az immobilizerre kötni, de amit én vettem piezo az elég halk sajnos.
Nagyon jól néz ki! Gondolom a hangja is kiváló.
Csak gratulálni tudok, ez mind külsőleg, mind belsőleg gyönyörű! Ha lesz rá alkalmam, bemegyek meghallgatni.
Nem vagyok rá túl büszke, de a szükség törvényt bont... Este kiégett a kis asztali lámpámban az izzó és nem tudtam dolgozni. Tartalék izzóm nem volt itthon, de hulladék USB kábel, fehér ledek és bontott kapcsoló azért akad...
Ez egy művészi alkotás.
De hol mutatja az időt?
Hogyhogy hogy méri az időt, hát így: kiteszi az ablakba fél órára, az pont 30 perc
Ha nem tudnám ki csinálta akkor azt mondanám kezdésnek jó! Hiába na, a magyar ember találékony,abból építkezik ami van és a feladatát ellátta!
Azt tegyük hozzá, hogy az idő is sürgetett, mert besötétedett. Az alu rúd levágása kombinált fogóval vette el a legtöbb időt. Az egész berendezés összeszerelése 11 percig tartott.
Elkezdtem PIC-ezni. Aztán ahogy haladtam, úgy döntöttem, a már meglévő levilágítót tovább fejlesztve építek rá egy LCD kijelzésű időzítőt. Eddig fix idővel működött, most 30 perc a limit.
Szép nagyon ! Én is a komolyabb PIC-ezést el szeretném kezdeni, nagyon tervebe van véve a fejlesztő panel is a hangkártyám, meg az órák után, ám kérdezném tőled, te mikor kezdted el a PIC-ezést, milyen nyelven? Szépen haladsz !
Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat.
Laci,a trafótakarók metálszürke festést kaptak, autófényező csinálta, de azt nem tudom pontosan milyen anyaggal. Az erősítő mérve is és hallgatva is igen jó.
Nagyon jó néz ki! Gratulálok hozzá !
Aki tud, az tud! Sötét éjszaka ilyen lámpát építeni, valóságos művészet.
Hát én 9V üzemeltettem és nagyon hangos így is a piezó valami ilyesmi Bővebben: Link 95Db szerintem elég hangos! De kipróbáltam 12V is úgy meg valami Iszonyatos mint valami légvédelmi sziréna! Pedig csak Piezo
Bocsi elírtam Ez jó volt..
Kérjél rá ipari mintaoltalmat mert valamelyik vezető világítás technikai cég lefogja koppintani. Kínáról nem is beszélve.
Ötletes.
Nekem tetszik. Az én "műszerész" lámpámat is én hoztam össze, szerintem felrakom majd, eszembe is jutattad, nekem nagyon tetszik. Az elkészültekor alig tudtam vele betelni..
Üdv
Elkészült egy újabb "művem". Neten találtam ezt: Incklace Azért az ára elég húzós nem? Na gondoltam az "asszonyt" meglepem, és csinálok egyet. Nagy nehezen,de elkészült. A nyák furatgalvános, van rajta egy ATtiny10, egy led meg egy ellenállás. Ennyi. Ja meg egy 3V-os gombelem. A hátlap betekerésével kapcsol be. Íme: Medál
Szia! Nagyon jó lett. Leginkább az érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy a tokozást miből készítetted. Magad esztergáltál alkatrészeket, vagy már meglévő dolgot alakítottál át?
Esztergálta 1 haver, aluminium. Igaz 3 böl 1 sikerült,mert elég macerás ilyen kicsiben megcsinálni. Az átméröje 16mm, a belsö hossza 7mm. Ráadásul ebbe kellett menet is,hogy a hátsó kupakot be és ki lehessen csavarni.
Basszuskulacs! Kész ékszerész vagy! Nagyon tettszik!!
Egyszerűen gyönyörű. Nagyon-nagyon igényes kivitelezés, remekül néz ki!
Ez nagyon jó lett! Jobb mint az eredeti. :eljen:
Ez nagyon remek lett! És ez tényleg kitudja kapcsolni az asszonyt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |