Fórum témák
» Több friss téma |
A Fairchild syerint ezzel helyettesíthető:http://www.onlinecomponents.com/fairchild_fan7601bmx.html?p=11358069&pref=Repl
Van egy ilyen alkatrészlistám de eddig nem találtam egyetlen egy boltot sem ahol mindenet lehetett volna kapni! Tudtok ilyen boltot ahol mindezt kapni, vagy ha van olyan alkatrész ami már nem kapható akkor segítsetek lécci hogy mivel lehetne helyettesíteni!
Az alkatrészlista a Bob Blick propeller clock-hoz való! Köszönöm és elnézést! http://www.bobblick.com/techref/projects/propclock/propclkpcb/propc...b.html Capacitors: C1, C2 - 33pf ceramic C3, C6 - 0.1uf ceramic C4 - 47uf electrolytic C5 - 47,000uf supercap(memory cap) Diodes: D1-D8 - light emitting diodes D9-16 - 1N4001 general purpose 1amp rectifiers Resistors: R1 - 120 ohm DIP array or seven 120 ohm resistors R2-R6 - 10k ohm Misc: J1 - three terminal Berg connector SW1-SW3 - normally open pushbutton switches U1 - PIC16C84, PIC16F84 or PIC16F84A XTAL1 - 4MHz crystal
Szerintem teljesen atlagos alkatreszek, nem hinnem hogy nem kaphatoak.
Van lehetoseged felprogramozni a PIC-et?
Ha gondolod a PIC-en kívül nekem mindegyik van. A PIC-ből csak 16C74B és 16C77.
És mennyiért adnád az alkatrészeket darabszámra pontosan összesen?
PIC-et majd szerzek meg majd felprogramozom mert úgyis akarok programozót! Köszönöm szépen előre is
Szia!
A drága 16F84(A) helyett vegyél 16F628A -t harmad áron - csak egy kicsit kell módosítani a programon. Egyébként van egy cikk és egy topik a propeller órákról. Van itt verzió a 16F84, 16F628(A), 16F648A, 16F690, 16F886 kontrollerekre, de még haladóbbaknak dsPIC30F6015 -re is. Érdemes ott szétnézni. Csúszógyűrű nélküli táplálás, infravörös távirányítás, analóg és digitális időkijelzés, stb, stb.... (kb.250 oldal)
Erről a 16c74B-ről és 16c77-ről esetleg nincs valami infod?
Ez itt már OFF-topic, kérem, mellőzzétek! Köszönöm.
Üdv!
Az lenen a kérdésem, hogy épített-e már valaki olyan áramkör "tesztelőt" amiben egybe van építve a táp, a TTL jelgenerátor, néhány kapcsoló és nyomógomb, meg ilyenek. A suliban van egy foxy box nevű szerkezet ami ilyen, és szeretnék egy ilyet magamnak, kíváncsi vagyok foglalkozik-e vele valaki. Vagy akárhol lehet-e ilyet venni. Üdv!
Sziasztok! Hol lehet beszerezi 8-10mm-es bakelitlapot? Olyan 3030x300mm-esre lenne szükségem. Milyen boltokban van? Legjobbl enne ha helyileg Gyöngyösön lenne, vagy a környéken, de ha más nem akkor Pesten.
Szia!
Én utoljára itt vettem - igaz nem ma volt . Bővebben: Link
Azt kifelejtettem, hogy több led is van benne. Vannak kétállásúak is meg egyállásúak is. Ilyesmit szeretnék venni. És természetesen az órajel frekvenciáját is lehet állítani. Itt egy kép is ha így jobban lehet érteni.
Üdv!
Köszönöm szépen, legalább el tudtam indulni valamerre. Mert ha próbapanelekre kerestem rá, csak sima panelt dobott ki, nem ilyen digital trainer-t.
Köszönöm a segítséged! Kérem aki tud Magyarországon fellelhetőt, az írjon! Köszönöm előre is!
Tudom, mint mondtam a suliban is ilyennel dolgozom, meg itthon is van két ilyen próbapanelem.
Csak sokkal jobb és praktikusabb lenne ha egyben lenne minden. De köszönöm!
Itt van egy, csak kissé zsebbe nyúlós, de M.O.-on kapható: NI Elvis Ez egy szuper kis jószág. A fejlesztői része most is itt van az asztalomon. Elég univerzális. (Szkóp, jelgen., multiméter...stb. Minden egyben.)
Ez nem kicsit zsebbenyúlós. :csodalk:
Ha ilyenre *
* A többi priviben !
Hát ez tényleg zsebbenyúlós... Ennyit azért nem szántam rá. Már megörültem hogy van 35ezerért de aztán észrevettem hogy az csak a szoftvere . Remélem találok úgy 35 körül is.
Köszi a tippet. Üdv!
Hát sok sikert hozzá, megnéztem pár külföldi árat, sok reményt ne fűzz hozzá. Viszont használtat láttam az
ebay-en nem rossz áron.
s zia! i p kamera van ott, ha igen kb , mennyibe kerül amiben van beépítve hang is. köszike a segítséget!
Köszi a tippet!
Erről egyébként vélemény ? Bővebben: Link Kicsit félek, sosem rendeltem még az e-bayről. Tapasztalatok? Köszi a segítséget.
Üdvözlet!
Egy olyan sztereó 100 kohmos, log potmétert keresek, amely a pálya elején is teljesen jól együtt szabályozza a két csatornát, ugyanis az a helyzet, hogy van egy nagy bemeneti érzékenységű erősítő-fokozatom, amelybe ha nagyszintű jelet (pl. CD vagy tuner) csatlakoztatok, akkor a kis hangerőn nem tudom úgy beszabályozni, hogy ne az egyik vagy a másik csatorna legyen hangosabb... Cseréltem benne potit, igaz, gagyi ez is, mert nem jól szabályoz (olcsó volt...), de most ezt néztem ki: Piher-poti vagy lehet, hogy ez még jobb lenne, de ez már nekem drága: Alps-poti - kérdés, hogy ezek tényleg jobban tudják-e ezt az együtt-szabályozást, mint egy gagyi poti? Köszi a segítségeket.
Üdv Mindenkinek,
Érdeklődnék, hogy azt a fajta műszerzsinórt, ami a képeken is van, hol lehet beszerezni? Sehol nem találok, de még hasonlót sem.
Pl itt vehetsz: Bővebben: Link
Sőt ez még jobbnak tűnik, mert van egy műanyag védőköpeny, vagy nem tudom minek hívjam, a banán dugó körül... Amúgy az ott kapható kínálat: Bővebben: Link És elvileg a Vörösmarty utcában, a korábbi Incomp-ban (most HRElektronika), meg lehet rendelni a tme-s cuccokat, és akkor postaköltséget nem kell fizetni... persze, ha pesti vagy... |
Bejelentkezés
Hirdetés |