Fórum témák
» Több friss téma |
Keresek hozzá értő a Hilti elektronika javításhoz.
Hiba oka csak a hiba jelző piros led világit bekapcsoláskor egyébként a gép működő képes.
Az csak annyit jelent, hogy a gép elért egy bizonyos üzemórát és illene karbantartásra vinni.
Köszönöm a gyors reagálást szerinted ilyenkor mit lehet tenni vele mivel Magyarországról ki vonult a szerviz Ausztriába .Egyébként én az elektronikán nem látok semmi
csatlakozó pontot amivel nullázni lehetne.
Szia!
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal Bővebben: HILTI SUPPORT Lehet igényelni szervíz szolgáltatást és ilyenkor a futár viszi-hozza. Bővebben: MÁRKASZERVZ
Szia,
A Hilti szervíz biztosan nem vonult ki, hiszen nekem is sok Hilti gépem szervizelték itt Magyarországon. Nekem is van egy TE-76ATC gép, bár még a led nem villant ki, azzal még várok a szervizzel. Ha el is viszed szervizelni siess vele mert nemsokára 7-10% áremelés lesz a Hiltinél. A max szervizdíj olyan 130e Ft a TE-76ATC esetében. Remélem tudtam segíteni.
A rajz alapján a motornál figyel valamit.Lehet elkopott a szénkefe.
Idézet: :eek2: Mennyi akkor egy ilyen gép? Mit tud? „A max szervizdíj olyan 130e Ft a TE-76ATC esetében.”
Most néztem meg a mi árunkat a Hiltinél, 389.000Ft+ÁFA (műanyag dobozban, tartozékok nélkül).
Mindenképp megéri Hiltit venni aki iparszerűen dolgozik, mert nagyon jók a garanciális feltételek. Garanciális feltételek a Hiltinél: Életre szóló szolgáltatás A szervízdíj a gép teljes élettartama alatt maximalizálva van, nem lehet több az aktuális listaár 20%-ánál és egy ilyen javítás után 6 hónap ingyenes garancia van.
Elhiszem hogy spéci, de mért kell karbantartás cimszó alatt egy hibátlan gép esetén 130eFt-ot legombolni a tulajtól?(amin nem is tudom hány pl. bosch-t tudsz venni) 130eFt-ért olajozzák be, nem tudom mit lehet egy jó gépen 130eFt-ért karbantartani??
Üdv.Ez a 100-130eft még barátok közt is sok(sokk).A hiltire mind márkára semmi panaszon nincs,ténleg jó és tartos gépek.Én magam is gyilkoltam egy ilyen gépet szó szerint már utobb én vertem a falat nem a gép(olaj elfojt,dugatyu megszorult,vésöél mint egy botdarab)mire a főnököm elvite szervizbe.A szervizdi it szerbiában is 1/3 volt mint az ára ujonan,ez volt kb 4 éve(sajnos árat nem tudok mondani mert amikor vették még márka volt meg keveredett a márka a dináral).Végszó:én ilyen szerviz/újgép arány mellet használnám amig lehet és inkább féreraknám a szalmazsákba a szervizdijat és venék egy új gépet.
Heló Ebben a gépben nem figyeli a szénkefe állapotát semmi bár a másik Hiltibe van ilyen egy külön vezeték van kivezetve az egyik szénkeféről de alkalmaza más gyártó is.
Maximális szervízdíj azt jelenti, hogy te ennyinél egy fillérrel se fizetsz többet, még akkor se, ha gyakorlatilag mindent ami mozdítható kicseréltek rajta.
Mindig az aktuális modell árának egy bizonyos %-a a max szervízdíj. Hiltinél nem fordul olyan elő hogy nem érdemes javíttatni, mert olyan drága a szervízköltség, hogy egy újat is vehetnél azon.
Gondolj bele, veszel egy vmilyen nem Hilti márkájú gépet. Megveszed, használod és persze elromlik. Beviszed szervizbe ahol, 1-2 hét után megmondják, hogy javítják-e vagy sem gariban. Ha gari után jársz akkor meg rezeg a léc, mennyi is lesz a számla. Közben a szerszám hiányzik az építkezésről, mert gondolom azért lett véve hogy használják a munkások. Több gépes helyeken nincs akkora baj, de ahol ezt használnák éjjel-nappal ott elég kellemetlen tud lenni.
Hiltinél ez úgy működik, hogy ha elromlik valami beviszed a Hilti Centerbe ahol átveszik és a kezedbe nyomnak egy másik gépet. Ha van kapcsolattartód akkor elég csak őt felhívni, aki kiviszi az építkezésre a cseregépet. Összességében ha kiszámolgatod, hogy egy nem Hilti gép szervizdíjai mennyik is összesen, akkor a Hilti egyszeri szervizdíja nem is fog oly soknak tűnni, főleg hogy elég 2-3 évente szervizeltetni.
Üdvözlöm !
Megoldható az elektronika nullázása illetve a készülék javítása . Nem kell ausztriába küldeni. a részletekért írjon *
Az összes hilti gép robbantott ábrája innen letölthető !
http://thepiratebay.org/torrent/5619461/HILTI_Schemes
vettem egy hilti te 76 atc nemvolt benne olaj mijen olaj valo bele ?? és hol lehet kapni ??elöreis köszönöm
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2013
Szia, Talán iyen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |