Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hilti TE76PATC Elektronika javítása.
Lapozás: OK   1 / 1
(#) heglaszlo hozzászólása Nov 28, 2011 /

Keresek hozzá értő a Hilti elektronika javításhoz.
Hiba oka csak a hiba jelző piros led világit bekapcsoláskor
egyébként a gép működő képes.
(#) (Felhasználó 1542) válasza heglaszlo hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Az csak annyit jelent, hogy a gép elért egy bizonyos üzemórát és illene karbantartásra vinni.
(#) heglaszlo válasza (Felhasználó 1542) hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Köszönöm a gyors reagálást szerinted ilyenkor mit lehet tenni vele mivel Magyarországról ki vonult a szerviz Ausztriába .Egyébként én az elektronikán nem látok semmi
csatlakozó pontot amivel nullázni lehetne.
(#) hbal válasza heglaszlo hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Szia!

Szerintem vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal Bővebben: HILTI SUPPORT

Lehet igényelni szervíz szolgáltatást és ilyenkor a futár viszi-hozza. Bővebben: MÁRKASZERVZ
(#) hbal hozzászólása Nov 28, 2011 /

Ebben van egy "mórickarajz"
(#) MateKrisz válasza heglaszlo hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Szia,

A Hilti szervíz biztosan nem vonult ki, hiszen nekem is sok Hilti gépem szervizelték itt Magyarországon. Nekem is van egy TE-76ATC gép, bár még a led nem villant ki, azzal még várok a szervizzel. Ha el is viszed szervizelni siess vele mert nemsokára 7-10% áremelés lesz a Hiltinél.
A max szervizdíj olyan 130e Ft a TE-76ATC esetében.
Remélem tudtam segíteni.
(#) proba válasza hbal hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

A rajz alapján a motornál figyel valamit.Lehet elkopott a szénkefe.
(#) forma1 hozzászólása Nov 29, 2011 /

Idézet:
„A max szervizdíj olyan 130e Ft a TE-76ATC esetében.”
:eek2: Mennyi akkor egy ilyen gép? Mit tud?
(#) hbal válasza forma1 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Most néztem meg a mi árunkat a Hiltinél, 389.000Ft+ÁFA (műanyag dobozban, tartozékok nélkül).
Mindenképp megéri Hiltit venni aki iparszerűen dolgozik, mert nagyon jók a garanciális feltételek.

Garanciális feltételek a Hiltinél: Életre szóló szolgáltatás

A szervízdíj a gép teljes élettartama alatt maximalizálva van, nem lehet több az aktuális listaár 20%-ánál és egy ilyen javítás után 6 hónap ingyenes garancia van.
(#) forma1 válasza hbal hozzászólására (») Nov 29, 2011 / 1

Elhiszem hogy spéci, de mért kell karbantartás cimszó alatt egy hibátlan gép esetén 130eFt-ot legombolni a tulajtól?(amin nem is tudom hány pl. bosch-t tudsz venni) 130eFt-ért olajozzák be, nem tudom mit lehet egy jó gépen 130eFt-ért karbantartani??
(#) Gavrosz85 hozzászólása Nov 29, 2011 /

Üdv.Ez a 100-130eft még barátok közt is sok(sokk).A hiltire mind márkára semmi panaszon nincs,ténleg jó és tartos gépek.Én magam is gyilkoltam egy ilyen gépet szó szerint már utobb én vertem a falat nem a gép(olaj elfojt,dugatyu megszorult,vésöél mint egy botdarab)mire a főnököm elvite szervizbe.A szervizdi it szerbiában is 1/3 volt mint az ára ujonan,ez volt kb 4 éve(sajnos árat nem tudok mondani mert amikor vették még márka volt meg keveredett a márka a dináral).Végszó:én ilyen szerviz/újgép arány mellet használnám amig lehet és inkább féreraknám a szalmazsákba a szervizdijat és venék egy új gépet.
(#) heglaszlo válasza proba hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Heló Ebben a gépben nem figyeli a szénkefe állapotát semmi bár a másik Hiltibe van ilyen egy külön vezeték van kivezetve az egyik szénkeféről de alkalmaza más gyártó is.
(#) MateKrisz válasza forma1 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Maximális szervízdíj azt jelenti, hogy te ennyinél egy fillérrel se fizetsz többet, még akkor se, ha gyakorlatilag mindent ami mozdítható kicseréltek rajta.
Mindig az aktuális modell árának egy bizonyos %-a a max szervízdíj.
Hiltinél nem fordul olyan elő hogy nem érdemes javíttatni, mert olyan drága a szervízköltség, hogy egy újat is vehetnél azon.
(#) MateKrisz válasza forma1 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Gondolj bele, veszel egy vmilyen nem Hilti márkájú gépet. Megveszed, használod és persze elromlik. Beviszed szervizbe ahol, 1-2 hét után megmondják, hogy javítják-e vagy sem gariban. Ha gari után jársz akkor meg rezeg a léc, mennyi is lesz a számla. Közben a szerszám hiányzik az építkezésről, mert gondolom azért lett véve hogy használják a munkások. Több gépes helyeken nincs akkora baj, de ahol ezt használnák éjjel-nappal ott elég kellemetlen tud lenni.
Hiltinél ez úgy működik, hogy ha elromlik valami beviszed a Hilti Centerbe ahol átveszik és a kezedbe nyomnak egy másik gépet. Ha van kapcsolattartód akkor elég csak őt felhívni, aki kiviszi az építkezésre a cseregépet.
Összességében ha kiszámolgatod, hogy egy nem Hilti gép szervizdíjai mennyik is összesen, akkor a Hilti egyszeri szervizdíja nem is fog oly soknak tűnni, főleg hogy elég 2-3 évente szervizeltetni.
(#) confidence válasza heglaszlo hozzászólására (») Dec 29, 2011 /

Üdvözlöm !
Megoldható az elektronika nullázása illetve a készülék javítása . Nem kell ausztriába küldeni. a részletekért írjon *
(#) confidence hozzászólása Dec 29, 2011 /

Az összes hilti gép robbantott ábrája innen letölthető !

http://thepiratebay.org/torrent/5619461/HILTI_Schemes
(#) matej69 hozzászólása Máj 12, 2013 / 1

vettem egy hilti te 76 atc nemvolt benne olaj mijen olaj valo bele ?? és hol lehet kapni ??elöreis köszönöm
A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2013
(#) Chipmunk1960 válasza matej69 hozzászólására (») Aug 25, 2015 /

Szia, Talán iyen.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem