Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia. Én is hasonlóval találkoztam nemrégen, amikor az AT tápok lábkiosztását kerestem. Bővebben: Link
Irgum-burgum!
A képkeresésnél a biztonságos keresés fület mindig SZIGORÚRA kell állítani! Meg ne lássam még egyszer!
Eddig még észre sem vettem a biztonságos keresés fület.
Nem jó pohárba töltötted a felest. 2 decis pohárba szokás tölteni, és akkor nem lötyög ki...
Nem valami túl régi móka lehet, eddig én se vettem észre...
Ahhoz képest, hogy 6. van, azaz mikulás, semmi nem emlékeztetett, mármint se gugli, se semmi, nem csoda, hogy kihagytam a névnapi köszöntőt a főnököm részére
De ha már írtam, íme egy aktuális vicc (többszörösen aktuális ) Pajeszos télapó bemegy az oviba: - HoHohóóóóó.... Na gyerekek ki viselkedett idén a legjobban? Az kedvezményesen vásárolhat a puttonyomból !
Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország).
Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta. Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e (fölveszi a hőt)? A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le: Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut. A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik.tiell wachsen wird. Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetőség van: 1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban. 2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy.. Melyik a helyes megoldás? Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint 'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze. Ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!' Csak ez a diák kapott kitűnőt..
Nem akarom ujra leirni de ez a vicc is vizsgatema es nem semmi.
Chuck: ne vágj ki minden fát! Legalább néha-néha, lazíts egy fél órát!
Ki kellett volna írni előtte, hogy "Vigyázat! Megrázó felvételek következnek! Gyengébb idegzetűek csak csukott szemmel, a kikapcsolt monitornak háttal nézzék meg!"
Akik 60millás benzinfalókkal furikáznak, azokat ez anyagilag nem rázza meg.
Csak nézőpont kérdése. Szerintem például a piros autó gyárban vidáman dörzsölgetik a tenyerüket.
Idézet: „piros autó gyárban” Ez mekkora szöveg!
Nooórmááális?! drótvázas Arduino
Ez nagyon is jó, jól nézne ki beöntve műgyantába.
Ez szinte már műalkotás. Nekem tetszik.
Csak ismételni tudom egy bölcs ember mondását, kicsit lerövidítve: csodásak a gyerekek, nem kézzel csinálták őket.
Na ez nem gyenge nem lennék a helyükben
Szerintem ez után az épen maradt tipustársainak fel fog menni az áruk
Úgy látszik, öregszem!
Fél percbe is beletelt, míg végre leesett!
Halálomon vagyok,mert nekem még mindig nem esett le !
Attól függ, hány éves vagy.
Én nagyon örülnék, ha abba a korba vissza mennék, amikor nejem fehér ruhában volt. Azt sem bánnám, ha az egész násznép vizes lenne, október vége tiszteletére. |
Bejelentkezés
Hirdetés |