Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szia. Én is hasonlóval találkoztam nemrégen, amikor az AT tápok lábkiosztását kerestem. Bővebben: Link
Irgum-burgum!
A képkeresésnél a biztonságos keresés fület mindig SZIGORÚRA kell állítani! Meg ne lássam még egyszer!
Eddig még észre sem vettem a biztonságos keresés fület.
![]()
Nem jó pohárba töltötted a felest. 2 decis pohárba szokás tölteni, és akkor nem lötyög ki...
![]()
Nem valami túl régi móka lehet, eddig én se vettem észre...
![]()
Ahhoz képest, hogy 6. van, azaz mikulás, semmi nem emlékeztetett, mármint se gugli, se semmi, nem csoda, hogy kihagytam a névnapi köszöntőt a főnököm részére
![]() De ha már írtam, íme egy aktuális vicc (többszörösen aktuális ![]() Pajeszos télapó bemegy az oviba: - HoHohóóóóó.... Na gyerekek ki viselkedett idén a legjobban? Az kedvezményesen vásárolhat a puttonyomból ! ![]()
Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország).
Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk rajta. Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e (fölveszi a hőt)? A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le: Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut. A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik.tiell wachsen wird. Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon. Ekkor két lehetőség van: 1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban. 2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy.. Melyik a helyes megoldás? Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint 'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze. Ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!' Csak ez a diák kapott kitűnőt..
Nem akarom ujra leirni de ez a vicc is vizsgatema es nem semmi.
Chuck: ne vágj ki minden fát! Legalább néha-néha, lazíts egy fél órát!
Ki kellett volna írni előtte, hogy "Vigyázat! Megrázó felvételek következnek! Gyengébb idegzetűek csak csukott szemmel, a kikapcsolt monitornak háttal nézzék meg!"
![]()
Akik 60millás benzinfalókkal furikáznak, azokat ez anyagilag nem rázza meg.
Csak nézőpont kérdése. Szerintem például a piros autó gyárban vidáman dörzsölgetik a tenyerüket.
Idézet: „piros autó gyárban” Ez mekkora szöveg! ![]()
Nooórmááális?! drótvázas Arduino
Ez nagyon is jó, jól nézne ki beöntve műgyantába.
Ez szinte már műalkotás. Nekem tetszik.
Csak ismételni tudom egy bölcs ember mondását, kicsit lerövidítve: csodásak a gyerekek, nem kézzel csinálták őket.
Szerintem ez után az épen maradt tipustársainak fel fog menni az áruk
![]()
Úgy látszik, öregszem!
Fél percbe is beletelt, míg végre leesett! ![]()
Halálomon vagyok,mert nekem még mindig nem esett le !
Attól függ, hány éves vagy.
Én nagyon örülnék, ha abba a korba vissza mennék, amikor nejem fehér ruhában volt. Azt sem bánnám, ha az egész násznép vizes lenne, október vége tiszteletére. |
Bejelentkezés
Hirdetés |