Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   543 / 983
(#) szamóca válasza roland0327 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

De átengedték, ugye?
(#) Balaa16 válasza Lamboo hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Szakértő lehetett a szerelő. Nálunk is voltak vicces történetek. Megyünk az infó terembe egy tanárral. Mivel interaktív tábla meg 25 gép van benn, van mozgásérzékelős riasztó. A tanár (nem az infótanár) ezt nem tudta. Bemegyünk, elindul a belépés késleltetés. Nem nagyon tud vele mit kezdeni ,mígnem megszólal a sziréna. A sziréna az igazgatói iroda ablaka fölött van. Mondta igazgató, hogy eléggé besz@rtak, amikor megszólalt.
(#) Sir-Nyeteg válasza Lamboo hozzászólására (») Dec 14, 2011 / 1

Ez egy bevált, alapvető és a régi időkben oktatott és megkövetelt dolog volt!
Képzeld el azt, hogy kiszerelsz egy konnektort, és amire meghozod a másikat, már valaki visszakapcsolta a delejt.
Emiatt szokták összetekerni a vezetéket ilyenkor. Nem érhet meglepetés.
Az más dolog, hogy kisfeszültségnél, vagy biztosító nélkül nem illik... Ilyenkor lép életbe a megszokás

Ui: Régen a levizsgázott vellanyszerelőknek a tanára ajándékba szokott adni egy 2mm-es "Ú"-szöget a friss bizonyítványosnak. Ezt arra szokták használni, hogy ahol épp vellanyt szerel, ott bedugja ezt a konnektorba, és garantáltan senki sem fogja visszakapcsolni a kismegszakítót. Így a kaszás helyett csak egy kis káromkodás vonja el a figyelmedet
(#) szamóca hozzászólása Dec 14, 2011 /

(#) edison14 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Talán nem egy legendás karate harcos neve
(#) Frankye válasza Lamboo hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Erről jutott eszembe: Hátha még nem olvasta valaki...
(#) vicsys válasza edison14 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

A Nagybé Ruszlee -ra gondolsz...?
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Az Ő testrvére a kínai szakács, a Krump Lee?
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Igen. Annak a másodunakatestvérének a húgának a nagyapja a Ho Ked Lee...
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Jaj, azt ismerem, az a dédüknagybácsijának másodunokanővérének féltestvére harmadik házasságán kívül született félfattyú üknagynénje, a Galuskaszaggató (ál) művésznéven, Shanghai-ban kötéltáncosként dolgozó, a Nokked Lee...
(#) Imi65 válasza Balaa16 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Nagyanyám is "szakértő" volt. Mikor a középső fiának elkészült a háza, feljött hozzá. A látogatás váratlan volt, így még egy napot dolgozni kellett menni, csak másnaptól tudtak szabit intézni. Ezért megbeszélték vele, hogy míg Ők odalesznek, a mamzer "vigyázzon a házra". A petróleumlámpák árnyékából érkezett mamának - hogy ne unatkozzon - bekapcsolták a rádiót. Az nyomta egész nap a vakert, de a mamzi már piszkosul unta. De nem tudta, hogy is kéne kikapcsolni...Aztán ledőlt szundizni, de a rádió továbbra is rettenetesen zavarta. És jött a megvilágosulás.... Kihúzzuk a drótot a falból...Meg is tette, de pechjére, az akkori csavaros dugóérintkező közül az egyik teljesen kilazult, és ki is esett a dugóból, bennmaradva a konnektorba. A rádió ugyan elhallgatott, de - félve, hogy elrontott valamit - egy gyors mozdulattal kihúzta a konnektorba maradt érintkezőt. Aztán - tovább töprengett, és arra a következtetésre jutott - hogy az mégiscsak jó helyen volt ott, és visszadugta. Természetesen csupasz kézzel, a köves konyhában.
A szomszéd fiú - a tavalyi festést követően - a legfontosabb konnektort - a hűtőét - anyai unszolásra visszaszerelte. Nem lehetett volna baj, ha kicsit is érdekli az elektronikai műszerész szakmája. De nem érdekelte, az órákon - ezek szerint - semmit nem figyelt. Az anyja engem hívott át, miután a hűtőbe bepakolt, de még egy óra múlva sem hűtött. A következő döbbenetes látvány fogadott a konnektor kibontásakor: Zöld-sárga, kék az érintkezőkön, fekete a védőérintkezőn. Mikor felelősségre vontam, csak annyit mondott, a föld mióta zöld, meg sárga, a föld fekete!
(#) scooby_ válasza Imi65 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Igen... A földelés fekete! A szemem meg barna,a fejem meg kocka... London fővárosa PÁRIZS,Kossuth katonái pedig Etelközben harcoltak. Tényleg,órán nem is kell figyelni,CIGIT KELL TÖLTÖGETNI! Na ebből van ám már nagyon elegem. Itt van a gyümölcse! Helytelen bekötés,haláleset,börtön. Hová jutott a mai fiatalság... egyszerűen SIRALMAS!
(#) Syn7h37ic válasza Frankye hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Neeeeeem. Az a Pa Lee.
(#) 7805 válasza Imi65 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Te fiúúú álltalános 8. osztályban megtanitják hogy kell bekötni a csengőkapcsolót biztositékot konektort és csillárkapcsolót és a csengő transzformátort.

Ui:.. sorry telefonon csak angoll billentyüzet van :S
(#) ekkold hozzászólása Dec 14, 2011 /

Csak pár kép

Kukac.jpg

(#) ekkold válasza ekkold hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

És még....
(#) scooby_ válasza 7805 hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Nem kevesebb,4 évesen tudtam mi a soros-és párhuzamos kapcsolás,és tudtam milyen szabályok vonatkoznak rájuk. Már tudtam villanyt szerelni is 4 évesen,mikor még beszélni alig tudtam. Az az ember 3 színt nem tud megjegyezni,és hogy hová kell kötni.

...és méééég...
(#) roland0327 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Át persze.. Megsajnálták. Az oké, de azért a villanyszerelés nem gyerek játék és ha ő fog villanyt szerelni akkor ott ember életek forognak majd kockán.. Nevetek rajta pedig nem vicces..

Na még néhány....

Nos nálunk volt olyan villanyszerelő szakember, akinek ÉV, villámvédelmi, szigetelésvizsgálói meg kitudja milyen papírjai voltak. Papírjai szerint okosabb volt a főnöknél is, sőt a telepen sem volt jobb nála, már ameddig nem kellett villanyt szerelnie. Ő volt az aki megkérdezte a mellette állótól, hogy " erősre, vagy gyengére" kösse a 1kW-os villanymotort. Mondták neki hogy hát erősre kérnék ha már lehet, Be is kötötte deltába. Azt már mondanom sem kell mi lett a végeredmény. A slusszpoén, hogy miután megtekercselték még kétszer.......
(#) roland0327 válasza szamóca hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Akkor vásárolta azokat a papírokat az úriember..

Mi is erre tippeltünk először, de ÉV felülvizsgálatkor a számát hogyan adta meg? Tehát a papírok valódiak, csak a sulik már mindenkinek adtak papirt.
(#) Norberto válasza scooby_ hozzászólására (») Dec 14, 2011 /

Nem. A siralmas az az, hogy az ilyenek - mivel az órákont fizikailag, testileg bent voltak - úgy érzik, hogy attól, hogy nem figyeltek egyáltalán, attól ők már egyből szintet léptek és okosak, azaz tudnak valamit.

Merugye, ha valaki sík hülye mindenhez, ahhoz azért lehetne egy csöppnyi esze, hogy bevallja, bazira nem érti ám valójában a dolgokat és akármilyen indokkal is, de átadja másnak a feladatokat. Csak hát az milyen ciki, meg égő dolog, "megoldjuk mi aztat, komám, ugye... usgyi, adide a fogóót" - aztán csitt, csatt dirr-durr, leég a ház, legrosszabb esetben haláleset történik...

Én azon a véleményen vagyok, hogy a Földön jelenleg túl sokan élünk. Szerintem lazán lehetne egy 60-70 %-os szelektálást csinálni... megtelne a Tajgetosz menti völgy hamar (ha van ott egyáltalán völgy )
(#) Iszkakof István válasza Norberto hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Jön a 2012-es világvége, jó néhány tévécsatorna azt kiabálja. Az majd az megritkítja a népességet. Más irányból azt hallom, hogy a hülyék mindig túlélik. Akkor most mi van/ lesz?
Más
Volt a falunkban két mekkmester villanyszerelő, nagyon takarékosan tudtak dolgozni, és saját logikájuk szerint. Már nincs meg a két szerelő. Néha engem hívnak, ha megromlik valami a vezetékben. A legszebb az, hogy amikor kifestették a szobákat, a dobozok tetejét leglettelték, akkor szólnak. Azon csodálkozok, hogy soha nem gyúlt meg semmi.
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Az már a tudás egy felső szintje, ha legalább azt tudja mit nem tud. Aki semmit sem tud mindent hisz.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

De van aki használja a tudását. Hogy mire az más kérdés.
(#) mikrokapcsolo válasza szamóca hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Ez az elrablásbiztos kulcs!
(#) szamóca hozzászólása Dec 15, 2011 /

(#) szamóca hozzászólása Dec 15, 2011 /

- Doktor úr, állandóan a póker jár az eszemben!
És miért gondol a pókerre?
- Erre gondol a pók is?....Ezt nem is tudtam.
Következő: »»   543 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem