Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   837 / 1685
(#) Doszpot válasza DecebaL hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

egy kissé off kérdés: mennyire puha a páka vezetéke? Azt írja, hogy szilikon... mert ha elég puha, (mondjuk az újabb wellerekéhez hasonlatos) akkor lehet, újítok kicsit a forrasztóállomásomon.
(#) David.zsombor válasza DecebaL hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Tetszetős Szerintem én egy kategóriával lejjebb nézelődök karácsony alkalmából. Sajnos az msp 430-al nem sikerült életre kelteni az lcd-met.
(#) Ktulu hozzászólása Dec 19, 2011 /

Szép estét!

Egy GPS adatgyűjtő és iránytűt építettem. SD kártyára menti az útvonalat, amit itthon majd számítógépre töltve a www.gpsvisualizer.com weboldalon általában Google Mapsel nézek meg.
Több infó, kapcsolási rajz, youtube videó és teljes forráskód az oldalamon: http://users.atw.hu/ktulu/hu-index.html

Ktulu.
(#) zolika60 válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Jól látom, hogy ez egy Kínai multiméter tokja? Egyébként gratulálok hozzá. Látom az oldaladon írtad, hogy az bocsánat.
(#) zolee1209 válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

A multiméteres dobozolás jó ötlet, én még a nyáron dobtam ki egy pár darabot... A belvilág is tetszik!

zenetom: Nem egy ilyen projektről beszélgettünk hétvégén?!
(#) karesz01 válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Nagyon okos kis találmány!Tán nem segesvár környéke?
(#) huba válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Szép műszer. De ez Marosvásárhely, hideg-völgy melletti lakótelep. Szabad kérdezni hol tanulsz?
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

A Fluke is gyártat Kínában... Egyébként nagyon komoly készülék lett! A hátulja milyen?
(#) neocska válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Szép kis darab
Huba: Tudtam én hogy valahonnat ismerös a terep
(#) karesz01 válasza huba hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Én debreceni vagyok de sokat jártam és még fogok is felétek!
Tetszik a dobozolás is stapabíró lesz!
(#) Ktulu hozzászólása Dec 19, 2011 /

Valóban Marosvásárhely.
A hátuljára majd szándékomban áll egy műanyag lapot ragasztani, előtte viszont a dudorokat le kell majd csiszolnom.
Valójában kirándulásokhoz terveztem használni a készüléket, eddig viszont csak a városban volt lehtőségem próbálgatni.

Köszönöm a válaszokat, Ktulu.
(#) zenetom válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Tetszik az iránytű része, főleg hogy grafikus, gratula!
Én is csináltam hasonlót, jó dolog ez a GPS
zolee1209: de!
(#) Zoli_bácsi válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 19, 2011 /

Az elektronika remek, a dobozolás borzalmas. Megérdemelt volna legalább egy gyáribb dobozt. Eddig a reagálás.

Rendszerint a dobozoláson csúsznak el a hobbisták. Készítenek egy gyönyörű áramkört, és förtelmesebbnél förtelmesebb dobozokba építik az áramkört. Egyszerűen dühít, ha ilyet látok. Ha alkatrészekre futja, akkor dobozra is fussa. Legyünk annyira igényesek, hogy igényes dobozba építkezünk.

(Igen, ez is rendkívül erős kritika lett.)

Üdv!
(#) Schnitt válasza DecebaL hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Szép lett, gratulálok hozzá.

Egy trafó nem férne el a dobozban?
Jobban ki lenne használva a hely, és mobilabb lenne a készülék, mert csak egy dobozt kell mozgatni.
(#) DecebaL válasza Schnitt hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Köszönöm, éppen elférne csak nincsen, notebook töltőről üzemeltetem abból meg van itthon 20V 6,5A. A pákának mindegy, hogy egyen vagy váltó feszt kap.
(#) Buck Miklos hozzászólása Dec 20, 2011 /

Sziasztok!
Elkészült az új mélyládám. Garry Thunder mintára készült a doboz, és egy 18"-os FS Audio EW-18H hangszóró muzsikál benne.
Valamint csináltam egy pici aktív hangfalat is TDA 2030-as erősítővel. A hűtőborda is saját készítésű.
(#) DJmike válasza Buck Miklos hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Grat, nagyon jó lett, meg vagy elégedve a méllyel, mert én is gondolkodtam ezen a típuson.
(#) vzoltan87 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Köszi az útbaigazítást. Még új vagyok.
(#) dudassandor1 válasza Buck Miklos hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Makulátlan mind a két műved! Gratulálok, jó zene hallgatást hozzájuk!

Közben nálam is teljes lett a "család"!
(#) Buck Miklos válasza DJmike hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Köszi! Ez az első nagy teljesítményű mélyládám, szóval nem sok összehasonlítási alapom van, de én nagyon meg vagyok vele elégedve.
(#) Buck Miklos válasza dudassandor1 hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Köszi szépen!
A tieid is gyönyörűek lettek! Nagyon szép, igényes munka!
(#) Buck Miklos válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Köszönöm! Igyekeztem...
(#) emersys válasza dudassandor1 hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Nagyon szép lett, gratulálok!
Sok kellemes zenehallgatást velük.
(#) DJmike hozzászólása Dec 21, 2011 /

Üdv mindenki!

Nem annyira komoly még elektronikailag, de majd később kap valami kis vezérlést mindenképp, egyenlőre csak szimpla lámpaként fog működni. Asszonynak csináltam karácsonyra, mert megelégeltem, hogy igen drága pénzért adnak ilyen lámpákat, az enyém meg mindennel együtt kijött 4000ft-ból, később még villogós vezérlőt szeretnék majd bele tenni. Szerintem jó ajándék, főleg egy nőnek

lámpa2.JPG

(#) Doncso válasza DJmike hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Szerintem főleg az a jó benne, hogy te csináltad, és nem pont azért mert így olcsóbb. Pont az a baj, hogy sokan csak odavetik a drága ajándékot, ahelyett, hogy inkább valamit csinálnának. Ez nagyon tetszik nekem. Grati
(#) Norberto válasza DJmike hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Tényleg nagyon tetszetős, gratulálok!
(#) Schnitt válasza DJmike hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Szia!
Nagyon jól néz ki a lámpa. A világítás fénycsöves, vagy izzós?
Hátul nyitott, vagy 4 oldallapja van?
(#) DJmike válasza Schnitt hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Köszönöm a dicsérő szavakat, mikor neki álltam, találtam 80 ezerért is azt az egész drótból van, mondom maradok a fánál Mind a négy oldal zárta alul felül nyitott és így ahogy látni, kb 120cm magas. Az izzó az E14es foglalat, mignon asszem a másik neve, 2 db 40wattos van benne és hát valami olyan kéne kapcsolónak, amt lábbal lehet kapcsolni.
(#) Schnitt válasza DJmike hozzászólására (») Dec 21, 2011 / 1

[OFF] ha izzós, akkor még dimmeres kapcsolót is használhatsz fényerőszabályzóként. Egyébként az a kapcsoló, amit lábbal lehet kapcsolni: Bővebben: Link

Link javítva.
Frankye
(#) DJmike válasza Schnitt hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Egész pofásan néz ki, köszi
Következő: »»   837 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem