Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rubik kocka, gyors megoldása: Bővebben: Link
![]()
Gyors, de költséges
![]() ![]()
Viszont végleges. :yes:
Zoli : Volt minden,de sikerült..
![]() Viktor: Na, azért ennyire nem vagyok buta. Főleg, hogy javul az időm.. ![]() Remélem lesz hamarosan HE tali, jól jönne... :yes:
Az majd csak a nyár végén várható. (Általában az augusztus 20. körüli egyik hétvégére "szoktuk" szervezni.)
Sohasem mondtam, hogy buta vagy. Csupán egy alternatív, de nagyon gyors megoldást linkeltem, szmájlival a végén!
![]()
Gondoltam..
![]() Viktor: Tudom én, persze ! ![]()
Előtti szombatra.
Ha szabad ezt mondanom ezt én erőlettem, abból kiindulva hogy a családosok és a feleségek a hosszú hétvégére (roppant helytelen módon) más programot szoktak szervezni. Ami azt illeti szerintem az EHET 2011 szervezése és bonyolítása ritka sz... akarom mondani hogy lehetett volna jobb is. Még miníg azt mondom hogy Augusztus 20 előtti hétvége szombatja jó választás. Helyszínnek Budapes Bókay kertnél sem merült még fel jobb alternatíva. De ha van, hát hajrá. Én elmegyek akár a Tiszatóig is ![]() Ugyanakkor már gondolkozom azon, hogy viszek a forrasztóversenyre KIT-et. De csak profiknak gondoltam, mert rajz nem lesz hozzá, csak alktrészek, meg hogy mit kell belőle összerakni...
Sziasztok!
Ti milyen rajzprogramot ajánlanátok? Egy hangerőszabályzó potihoz akarok körbe vonalakat rajzolni számokkal. (remélem érthetően írtam) Üdv! Balázs
Például. Még a cím is az amit keresel.
Biztosan van jobb program is de egyszerűbb
![]()
Hello! Befejeztem a weboldalam
![]() ![]() ![]()
Szia!
Tényleg nagyon egyszerű, pár kattintás, és kész. Üdv! Balázs
Szia!
Egész jól haladsz. Én biztosan nem tudnék ilyet csinálni. Üdv! Balázs
Köszi! Nagyon sok weblapot nézegettem, hogy sikerüljön
![]() ![]()
Azért az kicsit erős, hogy a háttér az egy az egyben ncore background
![]() Legalább a színét változtattad volna meg...
Szerintem nem weblapokat nézegetni kell, hanem szakkönyveket, szakcikkeket. Utána vagy esetleg közben érdemes nézelődni létező és jól kidolgozott forrásokat, csak így lesz hatásos és hosszú távú az eredmény...
Erős, erős, de..... honnan is ismerted fel egyből?
Csak úgy. Bővebben: Link
![]()
Ahhoz képest, hogy csak egy grafika, elég jól néz ki, bár nekem nem jönnek be az ilyen stílusú lányok.
![]()
Elhiszem. Ilyen idegrángásos nekem se kéne, amelyiknek így rángatózik egyik irányba a feje...
![]()
Most ahogy írod, pláne abban az irányban, á dehogy.
Anno én is játszottam ilyen karakter készítő/animáló progival. Ez a kép 97-ben készült.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |