Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mert van hozzáférésem? Ha megnézed a regisztráltak számát és leosztod a 10 milliót a regisztráltak számával, akkor minden 30. embernek van hozzáférése, legyen ez akár 1 napos csecsemő, vagy 90 éves nyugdíjas.
Kár, hogy én egyik kategóriába sem tartozom (csecsemő, nyugdíjas). Így hát nincs is hozzáférésem sajnos. :no:
Heló!
Mióta szilikonoztam a kockát, ezeket az időket mértem.. ![]() ![]() Ja, 57-től megy a szilikonos idő.. ![]()
Én arra gondoltam, hogy ez a minden 30. ember... Tehát, hogy nyilván a nagyon fiatalaknak és időseknek nincs hozzáférésük, ezért mondjuk a 16-50 évesek körében a legelterjedtebb, így akkor ezen korosztályra szűkítjük a dlgokat, akkor átlagosan midnen 24-25. embernek van hozzáférése az oldalhoz.
Figyu: Én most a csajjal is ellenék, nem csak a kockával. Épp tusoltam, illatos is vagyok...
![]()
Nem. Na még jóhogy a nevét nem írtam le
![]()
Az jó.
![]() ![]()
Bővebben: Link nem tudtam hogy ide, vagy a viccekbe rakjam, de azért itt sem árt egy kis móka.
![]()
Üdv! Az ingyenes minta rendelésekkel (Maxim)kapcsolatos dolgokkal ha kérdeznék pár szót, azért harapnátok?
De azért privát, hátha valaki rámír.
![]()
Sajnos én ehhez nem értek, de biztosan lesz valaki. :yes:
Azt írja, hogy az ingyenest nem fogadja el. Ez a szigorítás is azért van, hogy ne rendeljen mindenki ész nélkül, hanem csak a (pl.: ) fejlesztők (mérnökök, etc...). Sajnos még most is sok a visszaélés. Van aki pénzért adja az ingyenes mintát, ami tilos mellesleg.
Na azt tudom, hogy van aki árulja... Tehát egy átlagos hobbielektronikás nem rendelhet már mintát? Vagy van megoldása?
Boldog szülinapot Macsek !
![]()
Nagyon szépen köszönöm itt is a köszöntést mindenkinek, akik gondoltak rám!
![]()
Köszönöm, pucuka, és Neked is, jani@!
![]()
Szóra se érdemes, hiszen ma van a szülinapod !
![]()
A Jóisten éltessen nagyon sokáig, erőben, egészségben, és mindenféle jóban!
![]()
Isten éltessen sokáig!
![]()
Boldog születésnapot. Hosszú boldog életet, sok forrasztgatással.
![]()
Én is csatlakozom
![]() Mellesleg hogy működik a villamoson a távvezérelt váltóállitás?
Sziasztok,
én ma a 20. töltöttem be. Nem szoktam nagy dobra verni, de hát egyszer 20 éves az ember. |
Bejelentkezés
Hirdetés |